Prosím o zhodnocení grafu bazální teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7067
5.8.16 23:48

Myslíte, že FF určuje ovu relativně přesně? Já mám většinou rozdíl oproti třeba ovuview, teď konkrétně 2 dny. Pocitově (poddle prsou a bolesti) mám dojem, že to spíš bylo jak ukazuje OV, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
5.8.16 23:51

@poopie podle mě ff ukazuje mnohdy úplně blbě. Podeziram ho že nezná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7067
5.8.16 23:57

@andelka83 Ok díky, právě mě to znejistilo…ikdyž teď už s tím stejně nic neudělám :D Mě právě po ovu začnou bolet vždy prsa a dost…takový můj indikátor ovu, teda aspoň vždy byl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.8.16 13:23

@wwwinky Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.8.16 16:19

@blama1 no nakonec cyklus 39 dni
a ms jsem dostala bohuzel
ted uz jsem 14dc nového
rekla jsem si, že uz kaslu na sledování
tak nic nezkoumam
jen vcera na gynde mi řekli, že mam folikul 17mm
ale nemam silu se uz tim zabyvat a sledovat :andel:
merim jen bt
protoze chci mit aspon par grafu
co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.8.16 16:49

@wwwinky ja uz mam po ovu tenhle cyklus, vysla na 14dc, zkusili jsme jeden nechraneny sex v den ovu, ale jinak nic, nejak to tenhle mesic jeste nehrotim. Jsem dnes teprve 2dpo, tak uvidime. Ale tobe moc drzim palce. Dej vedet, jak pokracujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 13:48

Jsem z toho smutná. Moc bych chtěla prvního potomka. Už rok se s mužem při sexu nechráníme a stále nic. Poslední 2 mesice zapisuji teploty. Co říkáte na mé grafy?

• Citovat
  • Upravit
1274
14.9.16 09:47
@Anonymní píše:
Jsem z toho smutná. Moc bych chtěla prvního potomka. Už rok se s mužem při sexu nechráníme a stále nic. Poslední 2 mesice zapisuji teploty. Co říkáte na mé grafy?

Ahoj, podle mě podle BT k ovu nedochází. Teploty jsou po celý cyklus plus minus stejné. Nikde tam nemáš teplotní rozdíly (před ovu by teploty měly být nízké a pak vyskočit a držet se nahoře). Ovulace je poslední den nízkých teplot, tzn. že po ní hned následují teploty vysoké, které jsou vyšší než teploty od 1DC do ovu. A to v grafu nevidím :,( Zkus si zajít na gyn ať ti udělají ultrazvuk a sledují vývoj folikulu. Jinak to z BT s jistotou nepoznáš, jestli k ovu dochází nebo ne.
Ještě mě napadá, měříš hned po probuzení každý den ve stejný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí