Prosím o zhodnocení grafu bazální teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19799
3.4.13 14:19

8o 47 to je síla já to dřív měla tak těch 30-35 dní tak mě překvapil krátký cyklus(26),pokaždé když jsem vysadila, tak jsem hned otěhotněla(plánovaně),tentokrát mám nějaké zdravotní problémy a HA už fakt nikdy nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.4.13 14:22

@hajánek76 já HA taky už nikdy nechci..a to jsem měla nízkohormonální a za tři měsíce jsem nechávala v lékárně 1000 korun- yaz..
A doktorka že nevidí problém a já těch problémů mám najednou hodně.. upozorňuji že mi je 19… jsem ráda že jsem nevysadila až někdy v 25, to už by nešlo vůbec..:/
po mimču chci zkusit takový ten klobouček..pesar myslím že se to jmenuje.. do hormonální už nejdu a tělíska taky nechci.. a injekce už vůbec ne..
a to jsem ještě minulý cyklus ani neovulovala..teď snad.. protože jestli to 28,3 nebyla ovulace tak se střelím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.4.13 14:33

Já jsem byla v lednu na kontrole u gyn.,dělal mi ultrazvuk a viděl i dorůstající vajíčko, divila jsem se, myslela jsem si, že u HA se neovuluje, já jsem měla Belaru (jediné pozitivum pěkná pleť)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.4.13 16:21

@hajánek76 já měla vše pěkného.. pěknou pleť, netloustlo, nezadržovala vodu…ale já měla problém s přibíráním (mám 172 cm a s HA jsem měla 49 kilo… a ne a ne přibrat.. teď po HA už mám 54)
Takže za mě HA už fakt ne:/ je to hnus…je teda pravda že nevím co udělat teď s pletí, ale už jsem to skorigovala na normální mez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
30.12.13 10:48

Ahoj…mám prosbičku…myslíte, že ovu opravdu proběhla? Doktor mi řekl, že mám PCOS…může BT zvýšit i něco jiného? :nevim: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.7.16 13:47

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o váš názor, kdy pravděpodobně mohlo dojít k ovulaci. Mám cyklus pravidelně 29 dnů. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101801
12.7.16 13:54

@Arginka Tipovala bych 7. nebo 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
12.7.16 14:01

Já myslím 18. nebo 20. den cyklu. Ovu testy jsi nezkoušela?

• Citovat
  • Upravit
bberundaa
12.7.16 14:03

Někde jsem četla, že ovu je poslední den nízké teploty, když po ní následují 6× vyšší teploty alespoň o 0,2 stupně. takže je to blbé, ale nejlíp se to hodnotí zpětně. A pojistili jste? :-)

• Citovat
  • Upravit
84
12.7.16 14:05

Děkuji moc za odpověd, no s přítelem jsme se snažili 5. a 9., tak uvidíme jestli jsme se trefili… snažíme se cca 8 měsíců, ale myslela jsem si vždy že ovu mám kolem 14DC, tak jsem si začala měřit teplotu a myslím, že jsme se podle toho jak mi vychází grafy(měřím 3 měsíce) snažili asi většinou brzo :nevim: jsem z toho tak trochu zmatená, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.7.16 14:06

Ovu testy jsem zkoušela už několikrát, i různé značky, ale vždy jsem měla max duchy a to kolem 10DC, nikdy nebyl 100% pozitivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
12.7.16 14:11
@Arginka píše:
Ovu testy jsem zkoušela už několikrát, i různé značky, ale vždy jsem měla max duchy a to kolem 10DC, nikdy nebyl 100% pozitivní :nevim:

a co zkusit gyndu, nechat se vyšetřit ultrazvukem a víš to na sto procent kdy je ovulace.

• Citovat
  • Upravit
84
12.7.16 14:14

No já jsem byla schodou okolností 7DC na pravidelné kontrole, kde mi dělala ultrazvuk a ukazovala mi vpravo jeden folikul, který byl ten den velký 13, a tak jsem se jí ptala jestli bych mohla dojít na kontrolní ultrayvuk kolem 14DC a ona, že tento mesíc je to blbé, že mají dovolené a prakticky naobjednáno plno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
12.7.16 14:16

@Arginka já si myslím, že ovu byla 19DC, protože dřív jsou teploty +/- stejné a aby došlo k ovu, tak by se měly vyhoupnout minimálně o 0,2°C a to vychází právě na 19DC. A to by byla příčina, proč máš na testech jen duchy, přestáváš testit moc brzy. Zkus testovat 2× denně klidně celý měsíc, dokud nevyjde pozitivní, ať máš jistotu. Mně teda mudr na gyndě řekl, že nemá smysl měřit BT (měřím asi tak rok), protože to není stoprocentní a že když chci ověřit ovu, mám si kdykoli přijít. Trvá to asitak 3minutky. Držím palec ve snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.7.16 14:20

@PpeŤuLiK Děkuji moc za odpověd :) asi to zkusím jak říkáš, to mě nenapadlo testovat celý měsíc, je to asi nejjednodušší. Máš pravdu, že jsem vždy skončila s testováním kolem toho 14 DC :think: Tak to od dalšího cyklu zkusím a uvidíme :))

Příspěvek upraven 12.07.16 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital