Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Téčko1 šance je, ale je hrozné. Ale je pravda, že je to celkově takové jiné, než předtím, když to zpoždění bylo z hormonů, nebolely me prsa, ted me bolí porad a někdy až stipou
@MajaBulova
Co se týká HA Bohužel poradit nemůžu. Ale muzu poradit alespoň s upozorněním na nové příspěvky.
Stačí když pod nadpisem této diskuse klikneš na „Zapnout reakce emailem“ nebo tak nějak. Dříve se to automaticky zaplo při vložení prvního příspěvku. Ale už nějaký ten rok se to musí zapínat ručně. ![]()
@werajsik diky moc
zapnute to mam a to i u te predchozi diskuze a nechodi mi to. Ale to neva, ja sem proste budu chodit, kdy to pujde ![]()
@Toma18 pripada mi, ze ty priznaky dost mluví pro. Nechci vyvolavat zbytecne nadeje. Ale spineni dvoudenni a bolest prsou, to jsem presne mela pri prvnim diteti. Zkusila bych test za dva dny…
@Téčko1 @Toma18
Jj a já jsem toho živoucím důkazem ![]()
Když jsem čekala syna tak jsem měla MS přesně na den 28 dnů a při těhu jsem cca 2-3 dny špinila, pak to přešlo, tt negativní. // se oběvily až týden (možná i víc) po špinění. Ale faktem je ze jsem v té době neznala emimino, takže nějaké „duchaření“ mi bylo cizí a tím pádem nemůžu s jistotou říct jestli tt byl čistě negativní nebo s duchem ![]()
Každopádně dokud MS nedorazí pořád existuje špetka naděje
![]()
@MajaBulova
Aha tak to je nějaké divné ![]()
A z jiných diskusí ti upozornění chodí? Nebo třeba reklamní sdělení od emimina? Víš, že mě napadlo, jestli náhodou nemáš nepotvrzený email. Ale vlastně si nepamatuju jestli jsem tady email vůbec potvrzovala. ![]()
Děkuji moc za podporu holky, ale spíše čekám, že to bude zase hormonální výkyv
, sice bych si moc přála, aby tomu tak nebylo a je pravda, že bolest v podbřišku je dnes zase minimální a spineni je také slabší, ale prsa stále bolí. Tak opravdu nevím
, zítra jedu 28.den, testovat budu až v pondělí ráno, zítra to nemá nejspíš cenu ![]()
@Toma18 uvidíš no. Šance je vždycky
dokud nepřijde mrcha, naděje proste je
budu držet pěsti a v pondělí dej vědět! Hlavně žádný stres. Když to nevyjde teď, vyjde to později
ale vím jak ti je. Sama už jsem z toho na hlavu
to čekání každý měsíc je hrozně vysilujici ![]()
@Téčko1 to teda
. Dnes ráno me šílené, ale opravdu šílené bolelo v podbřišku, to jsem nezazila, jak kdyby mi mel explodovat. Nevím jako. ![]()
Nakonec mi to nedalo a udělala jsem si test a negativní. Ale cítím v tom podbřišku takove pnutí a ráno jak jsem šla na WC, tak opravdu hodně bolel, tuhle bolest jsem neměla snad nikdy v životě, ani při bolestivé menses a ted už dobrý.
Ahoj holky , já bych se teda ráda přidala ke snažilkám prosinec 2018. S přítelem se již snažíme od ledna tohoto roku, bohužel ale pořád marně. Na vyšetření jsem u lékaře byla, byl mi udělán hormonální graf , kde zjistil, že jsem v říjnu měla vyšší hodnotu štítné žlázy a taky progesteronu, dostala jsem léky a v listopadu už jsem měla hodnotu naprosto v pořádku a tak jsem si pohlídala ovulaci zda probíhá a taky že probíhala, byla potvrzena i UTZ. Tak jako kazda snazilka, jsme se v době ovulace s přítelem mazlili, ale podle dnešku opět neúspěšně, dnes začínám totiž 1DC, opět ráno zklamání. Dneska začínám pít caj kontryhel a taky mám prášky nosifol, mate některá z Vás zkušenost? Jinak pritel má zinek, tak snad tento měsíc pomůže + jsem si objednala gel conceive plus, tak uvidím zda se tento měsíc zadaří. Rozhodla jsem se, že si tento měsíc pohlidam BT teplotu a pravidelně ji budu měřit. V úterý jsem pozvána k lékaři pro zadanku na vyšetření pro přítele, musím uznat, že oproti jiným lékařům , se můj lékař mi hodně věnuje a je strašně ochotný . Jak jsem četla už u některých , že jim řekli ze vyšetření udělají nejdřív až po roce, já teda nemusela cekat ale o vyšetření jsem se zacala bavit už v říjnu a taky jsem byla na nej poslána. Všem snazilkam přeji brzké // čárky a hlavně pevné nervy, opravdu moc dobre vím, jaké to je když je každý měsíc sněhobilo. Pokud některá z Vás by mohla v něčem poradit, budu rada za každou odpověď.
Děti ještě nemame, takže se snažíme o Naše úplně první dítě.
@Toma18
Tak třeba ti to tentokrát opravdu vyjde
a moc bych ti to přála ![]()
To já jsem 21.DC a nezbývá mi nic jiného než čekat 9-14 dnů jestli ta mrcha dorazí nebo konečně ne. Ale je a bude hodně náročné se nesledovat (už teď mám spoustu příznaků)
Ale musím se snažit na to nemyslet. Zítra jdu po týdnu do práce, takže očekávám že nebudu vědět co dřív, doma ještě nějaké dodělávky před Vánocemi a snad to čekání přežiju ve zdraví, bez hospitalizace na psychiatrii.
![]()
@werajsik no spíše už jsem trošku smirena, ze to zase bude hormonální výkyv. Ale budu se snažit se hodit do klidu a udělat si test třeba až v úterý nebo během týdne.
@Toma18
Vždycky je lepší počítat i s tou horší variantou a pak být mile překvapen než to horší si nepřipouštět vůbec a být zklamán.
Já tomu taky moc nevěřím, že se nám zadařilo. Sice je pravda že tento měsíc bylo snažení velmi intenzivní, ale to tu bylo už tolikrát a výsledek nula. Pro mě teď bude nejhorší to čekání do MS. Pak ať si to osud rozhodne sám.
Jinak holky mám dotaz. Protože se moc ve svém cylku nevyznám a BT měřím teprve 2. cyklus, co myslíte, kdy byla ovu?
14.DC - 36.3°C, 15.DC - 36.5°C, 16.DC - 36.7°C, 17.DC - 36.6°C, 18.DC - 36.8°C, 19.DC - 36.7°C, 20.DC-36,8°C, 21.DC-36,8°C
Možná budu vypadat jako blbka, ale hodl se zatím ve svém cylku neorientuju
![]()