Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to jsme na tom stejně, manžel chodí domů taky docela pozdě, někdy dělá i o víkendu, ale snaží se nám to s Honzikem o víkendu vynahradit. Co dělá tvůj manžel?
sluníčko , tak to jsme na tom s těma taťkama stejně
, ale kdo je na tom líp ![]()
Tak šťastnou cestu a hlavně návrat ![]()
tak koukám,že to je u těch chlapů dost podobné. ale znám,co jsou na tom líp. chlap přijde kolem 15-16hod z práce a je z rodinou.
můj manžel podniká. to slovo sice nesnáším,ale nevím,jak to jinak napsat.
je to hrozný žrout času.
já mám také svoji firmu,tak si dovedete představit,jak to u nás vypadalo,když jsem jěště nebyla těhu. jen víkendy jsme byli spolu a to né také všechny.
Jo , taky takový tatínky znám , ale zase na tom nejsou moc dobře finančně , jak říkám , je to něco za něco ![]()
Můj manžel je IT, což taky není práce jen na 8 hodin, ale snad to bude od června lepší, mění místo. Nejvíc mě vždycky naštve, když se něco rozbije a oni mu volají ráno nebo v noci.
Tak to jsem nevěděla Sslunicko, že jsi paní podnikatelka
![]()
Bré ráno!
U nás dnešní noc děs
Dan teda dával asi v 10 večer dudlíka, to zabralo. Pak jsem kojila v 11, pak v 1 a pak to zase šlo po hodině. A dudlík mi pořád plivala. A dokonce jsme byly od 1 do 3 vzhůru… A to už jsem to nevydržela a přísným hlasem řekla, jestli chce na zadek… Co čučela na mě a pak se začla strašně smát
Takže nic, no. Naštěstí se pak ududlala u prsu.
sslunicko Moc a moc držím palce ![]()
Leno Klidně to řekni jak ti pusa narostla. Že jsme nezodpovědní kreténi a debilové
Jenže teď už nepomůže si sypat popel na hlavu, bohužel…
neví někdo něco o Jolmě ? Pár dní se tu už neukázala…
Já mám za to, že Jolma psala něco o Mnichově, jestli se nemýlím.
kaci ,ta vase kacenka je opradvdu prekrasna,strasne roztomila.´musim tady zopakovat,co jsem psala uz minule.je to slecna uzasnackova. drzim pesti at vsechno v nemocnici vyjde.
leno ,mam na tu interupci stejny nazor jako ty,ja bych do toho bez vahani sla, matej si taky vybral hooodne blbou dobu,ale nezavahala jsem ani na minutu,ale noonu s danem chapu,tohle si musi rozhodnout kazdy sam podle sveho svedomi bez ohledu na nazor okoli.
trenink spani ,dnesni noc se mi zdala uz celkem lepsi.akorat zlomit ten zvyk pit kolem 11-12 je dost tezke,to u nas probiha kroceni dive zvere,po hodine boje uz je to lepsi a pak uz staci jen dat dudlik a zase usne.ale kdyz o pul osme vypije 150 mlika s kasi,prece nemuze mit v 11-12 zase hlad,ne?nebo ho chudaka tyram zbytecne?
jedl teda o pul osme,o pul treti, o pul seste a o pul devate-z leveho prsa jakoze z praveho,dala jsem mu to jako agata,i michell rikala,ze mu to tak dava a v pohode,neprotestoval
dnes jede lubin do zlina pro nejake veci,tak u me bude spat kamoska,at nemusime byt sami ![]()
Ahoj,
jolma podle mě nekam jela, to tu psala ne?
Asi nemá přístup na net a je nervózní, že sem nemůže, hahaha, já vždycky sem, když sem nejdu třeba jeden den.
noono tfuj tfuj, je mi to líto, ale jsi hrdinka, zvládneš to a bude to ok.
ssluníčko držím palce, asi je opravdu nejhorší to, že budeš bez Kačenky co. Hlavně ať jsi brzo doma.
Manžel má teda práci, že někdy opravdu není vůbec doma, vstává ve tři ráno a přijede nejdřív deset večer, ale pak třeba den na to, když toho tolik není, tak přijde domů v jednu jako včera. No, ale to stejně jel přezouvat auta a já byla s babi venku, tak jsme se neužili. Večer jsem šla na aquaaerobic a nechala tu malýho s velkým a dobrý.
Teď už razím, tak hezký den:-))
Noono
, nakonec teď už je pozdě , ale to nemyslím , měli jste na to myslet dřív , ale z chyb se člověk učí , ne ![]()
jolma jezdí po výletech ![]()
tak nas tatka konci o pul pate a ted,co budeme bydlet hned u nej,bude doma opravdu brzo.penize nema spatne,myslim,ze si zijeme docela dobre a ja jsem stastna za to,ze s nama travi tolik casu.rozhodne jsem takhle spokojenejsi nez kdyby nosil domu mesicne treba 150tisic a ja tam sedela s matyskem porad sama.je teda fakt,ze na dovolenou napr. na kubu nebo na male divy to asi neni,ale v zime na lyze,v lete k mori to postaci
![]()
kristy,děkuji za to pojmenování ![]()
ted jsem matka na mateřské dovolené i když to tak někdy nevypadá. no jo chlapy,prostě se tam beze mě neobejdou. ![]()
papu ,ja uz mam z tebe vycitky,ty porad nekde neco cvicis.ja nehnu zadkem ![]()
katko , náš taťka taky nemá 150 tisíc , ale brala bych je
![]()
Je nás , ale jako psů a tak se musí ohánět , někdo by si s těma prachama lebedil , my to berem za lepší průměr ![]()
Mimochodem , nevíte kdy vracejí daně
![]()
Manžel má taky docela dobré peníze, nebo takhle nám to stačí a když mám na něco chuť, tak si to koupím. Až bude splacený byt, tak budeme mít zase o dalších 10 tis, víc a to už bude úplná pohoda. Manžela ta práce moc baví, ale teď mu začíná vadit, že je s námi málo.