Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě mám perličku
manžel mi ráno udělal k snídani bio pohankovou kaši s kakaem
Kaše byla dobrá, tak uvidíme, co bude dál ![]()
No, Agáto , jak chceš , jestli je to problém , tak taky na toho Anděla dojedu , když nebude zbytí
, ale přiznávám , že nechám auto na Butovicích a povalím metrem ![]()
Leno, tak jo, beru to jako výzvu a vyzkoušíme si i metro
Tak v pondělí v kolik a kde přesně? Znám to tam dobře, bydlela jsem tam.
Agáto , takže jestli jsem to dobře pochopila , tak Butovice platí
![]()
Takže bych to viděla tak asi na desátou přímo u Galerie
Přijedu tam rovnou autem ![]()
Přidá se někdo
A ani nevím jak se poznáme
![]()
Dobre ranko,
Hani - kocour zere kabel
- vidim, ze se nenudis ![]()
Jojinko, druha serie, 11.dil
Serial - je bombasticky ![]()
Papu, pozdravuj Slunicko ![]()
Dnes je krasne, tak valime ven. Jo a dnes se porad „zkrasluju“ - mame ten sraz - uz mam dokonce namalovane nehty - takovy nezvyk…
Tak se tu mejte hezky ![]()
Holky, to se domlouváte na pondělí? Kruciš, měla bych to pár metrů od baráku, ale asi budu pár desítek kilometrů odtud - u našich.
Jak se jmenuje taková ta věc, co se v létě dává přes balkón proti sluníčku, je to látkové, dá se to stáhnout, bývá to pruhované (plete se mi garnýž, refýž a markýza, něco z toho by to ale mělo být… musím začít pátrat na internetu, aby to tu bylo příjemné i v létě a mohla jsem vás zvát na kafíčka, zatím jsem zasela a za:,–(ila, co se dalo, aby se tu zvlhčilo klima.)
Fazol, to je takova barvicka, se kterou si hraji holcicky ![]()
(a mysli si, ze je to IN) ![]()
Fazole , tak jeď k vašim o něco později , myslím o pár hodin , ne ![]()
Jinak se tomu říká markýza ![]()
Alinko , to si děláš nehty na ten náš červnovej sraz
To si dobrá , že ti tak dlouho vydrží
![]()
My máme školní sraz po 20 ti letech v květnu
![]()
Ha, markýza! Děkuju! Já si chci s těma barvičkama taky hrát!!!
Puč mi tu hračku, jó? Mami, vona mi to nechce pučit…
![]()
Když já k nim jedu v neděli odpo, chtějí vozit, máme tam zůstat a spát, asi se s Erýskem naklonujeme a tu mírnější verzi, co neodmlouvá a nevadí jí, když se jí furt do něčeho kecá, necháme u rodičů…
Holky, skvělej permakulturní vtip: http://www.ekozahrady.com/dobry_vtip.htm
Fazole
![]()
Za chvíli přijdou tchánovci na kafe a malýho a pak jedeme k našim, tak pěknou sobotu všem ![]()
Leno, ok, v 10 v Galerii Butovice u hlavního vchodu vevnitř, jo? Hele, mám blond vlasy, vysoká, červený Jané slalom sporťák. A tebe jsem viděla tady na fotkách, tak stačí, když mi pro jistotu ještě napíšeš, jaký máš kočárek.
Fazole, vtip dobrý
Máme balkon na JZ, takže o něčem takovým taky přemýšlím…ale zatím pořídím spíš slunečník. Tak už se někdy koukej stavit, až vyložíš mladinkého horolezce ![]()
Všechn 206 koní jsem už prohnala, krása
Nakoupila jsem, máme nánožník, máma zatím vozila Emču a manžel uvařil oběd, úspěšné sobotní dopoledne. Půjdeme na výlet na Závist, pořádně to obhlídnu, kde uděláme ten piknik. Těším se ![]()
Všem přeju krásný víkend ![]()
Uf, přežrala jsem se - po dloooooooooouhé době jsem si lajzla čočkovou polívku, pak vepřové na houbách s bramborem a mrkvový salát - asi prasknu
. Za hoďku jedem ke známým na čumendu na mímo - mají krásnou zahradu, tak počasí na takovou návštěvu jak stvořené - kafe a něco malého bude jistě tam
.
Fazole taky jsem lobbovala ![]()
Agato tak vidíš, jak máš laskavého muže, já dneska taky ![]()
Pražandy tu dostupnost sebe sama vám závidím
, já chci taky metro až do Bystřice a možná i dál na západ ![]()