prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
14.4.07 09:56

Ještě mám perličku :lol: manžel mi ráno udělal k snídani bio pohankovou kaši s kakaem :lol: :lol: :lol: Kaše byla dobrá, tak uvidíme, co bude dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.4.07 10:25

No, Agáto , jak chceš , jestli je to problém , tak taky na toho Anděla dojedu , když nebude zbytí :wink: , ale přiznávám , že nechám auto na Butovicích a povalím metrem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
14.4.07 10:31

Leno, tak jo, beru to jako výzvu a vyzkoušíme si i metro :wink: Tak v pondělí v kolik a kde přesně? Znám to tam dobře, bydlela jsem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.4.07 10:58

Agáto , takže jestli jsem to dobře pochopila , tak Butovice platí :?: :lol:

Takže bych to viděla tak asi na desátou přímo u Galerie :?: Přijedu tam rovnou autem :lol:

Přidá se někdo :?: A ani nevím jak se poznáme :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.4.07 11:22

Dobre ranko,

Hani - kocour zere kabel :lol: - vidim, ze se nenudis :lol:

Jojinko, druha serie, 11.dil :wink: Serial - je bombasticky :!

Papu, pozdravuj Slunicko :wink:

Dnes je krasne, tak valime ven. Jo a dnes se porad „zkrasluju“ - mame ten sraz - uz mam dokonce namalovane nehty - takovy nezvyk…

Tak se tu mejte hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 11:25

Holky, to se domlouváte na pondělí? Kruciš, měla bych to pár metrů od baráku, ale asi budu pár desítek kilometrů odtud - u našich.

Jak se jmenuje taková ta věc, co se v létě dává přes balkón proti sluníčku, je to látkové, dá se to stáhnout, bývá to pruhované (plete se mi garnýž, refýž a markýza, něco z toho by to ale mělo být… musím začít pátrat na internetu, aby to tu bylo příjemné i v létě a mohla jsem vás zvát na kafíčka, zatím jsem zasela a za:,–(ila, co se dalo, aby se tu zvlhčilo klima.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 11:26

Alinko , lak na nehty - co to je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.4.07 11:29

Fazol, to je takova barvicka, se kterou si hraji holcicky :lol:

(a mysli si, ze je to IN) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.4.07 11:49

Fazole , tak jeď k vašim o něco později , myslím o pár hodin , ne :?:

Jinak se tomu říká markýza :wink:
Alinko , to si děláš nehty na ten náš červnovej sraz :?: 8O :wink: To si dobrá , že ti tak dlouho vydrží :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My máme školní sraz po 20 ti letech v květnu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 11:56

Ha, markýza! Děkuju! Já si chci s těma barvičkama taky hrát!!! :lol: :lol: :lol: Puč mi tu hračku, jó? Mami, vona mi to nechce pučit… :lol: :lol: :lol:

Když já k nim jedu v neděli odpo, chtějí vozit, máme tam zůstat a spát, asi se s Erýskem naklonujeme a tu mírnější verzi, co neodmlouvá a nevadí jí, když se jí furt do něčeho kecá, necháme u rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 11:57

Holky, skvělej permakulturní vtip: http://www.ekozahrady.com/dobry_vtip.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.07 12:16

Fazole :lol: :lol: :lol:

Za chvíli přijdou tchánovci na kafe a malýho a pak jedeme k našim, tak pěknou sobotu všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 13:25

Můžu taky přijít na kafe a něco malýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
14.4.07 13:58

Leno, ok, v 10 v Galerii Butovice u hlavního vchodu vevnitř, jo? Hele, mám blond vlasy, vysoká, červený Jané slalom sporťák. A tebe jsem viděla tady na fotkách, tak stačí, když mi pro jistotu ještě napíšeš, jaký máš kočárek.

Fazole, vtip dobrý :lol: Máme balkon na JZ, takže o něčem takovým taky přemýšlím…ale zatím pořídím spíš slunečník. Tak už se někdy koukej stavit, až vyložíš mladinkého horolezce :wink:

Všechn 206 koní jsem už prohnala, krása :D Nakoupila jsem, máme nánožník, máma zatím vozila Emču a manžel uvařil oběd, úspěšné sobotní dopoledne. Půjdeme na výlet na Závist, pořádně to obhlídnu, kde uděláme ten piknik. Těším se :D

Všem přeju krásný víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.07 14:09

Uf, přežrala jsem se - po dloooooooooouhé době jsem si lajzla čočkovou polívku, pak vepřové na houbách s bramborem a mrkvový salát - asi prasknu :lol: . Za hoďku jedem ke známým na čumendu na mímo - mají krásnou zahradu, tak počasí na takovou návštěvu jak stvořené - kafe a něco malého bude jistě tam :wink: .

Fazole taky jsem lobbovala :wink:

Agato tak vidíš, jak máš laskavého muže, já dneska taky 8)

Pražandy tu dostupnost sebe sama vám závidím :cry: , já chci taky metro až do Bystřice a možná i dál na západ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí