Prostituce - chci zapomenout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
16.5.14 15:06
@prostě chlap píše:
Zdravím, osobně mám na poskytování služeb(šlapek) svůj názor…pro mě to jsou špíny..promiňte mi upřímnost. Kecy jakože to někdo musí dělat aby vystudovat neberu! Nikdy jsem podobných služeb nevyužil a jsem na to patřičně hrdý. Nemůžu samozřejmě tvrdit, že se to nikdy nestane, ale chodit na priváty a do bordelů mi přijde dost primitivní…a při představě, že tam dotyčná měla předemnou ten den 5 ukrajinců…děkuji nechci.
Ale nechci nikoho odsuzovat - pokud to někomu takhle vyhovuje, nechť tak dělá. Osobně si myslím, že to co nás odlišuje od zvířat je právě umění zvládat své pudy. :)
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.14 15:09
@prostě chlap píše:
Zdravím, osobně mám na poskytování služeb(šlapek) svůj názor…pro mě to jsou špíny..promiňte mi upřímnost. Kecy jakože to někdo musí dělat aby vystudovat neberu! Nikdy jsem podobných služeb nevyužil a jsem na to patřičně hrdý. Nemůžu samozřejmě tvrdit, že se to nikdy nestane, ale chodit na priváty a do bordelů mi přijde dost primitivní…a při představě, že tam dotyčná měla předemnou ten den 5 ukrajinců…děkuji nechci.
Ale nechci nikoho odsuzovat - pokud to někomu takhle vyhovuje, nechť tak dělá. Osobně si myslím, že to co nás odlišuje od zvířat je právě umění zvládat své pudy. :)

Děkuju, důkaz že normální chlapi existují… Škoda že tě nemůžem naklonovat :D

• Citovat
  • Upravit
Mishelka27
16.5.14 15:11
@prostě chlap píše:

Některé zvířata jsou dokonce věrnější než lidi :D Nemaj nového partnera aspoň dokud jim neumře…

• Citovat
  • Upravit
1826
16.5.14 15:18
@Mishelka27 píše:
Některé zvířata jsou dokonce věrnější než lidi :D Nemaj nového partnera aspoň dokud jim neumře…
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 15:27
@Mishelka27 píše:

třeba papoušek ARA :)
Já jsem měl 8 let přítelkyni(no nakonec to nevyšlo) a nikdy jsem jí za ty roky nepodvedl. Vůbec to teda nebylo vždycky jednoduchý a několikrát se mi stalo, že jsem se prostě musel sebrat a jít domů. Trochu neskromně musím říct, že o zájem žen a dívek nemám vůbec nouzi…dokonce mě většinou samy oslovují…teda skoro neustále. Našel jsem si v tom vlastně takovou hru…není výhra podlehnout, ale je výhra nepodlehnout. Pravda na ženský to funguje jako magnet takovýhle chování…a při své ješitnosti a samolibosti si to užívám…takže kdybych byl kurevník, tak bych přišel o jednu hodně zajímavou vlastnost. Nevím jak to ty ženský dělají, ale nějak dokáží vycítit jak to kterej chlap má…no a pak jsou hodně zajímavý pohledy a narážky od žen, který by to hrozně moc chtěli a vědí, že to prostě nedostanou. :cert: ANO věrnost není přežitkem i když říkat, že to člověk nikdy neudělá je nesmysl. Pokud bych něco takového provedl, tak pravděpodobně né pro zábavu, ale chtěl bych dotyčnou jako partnerku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
16.5.14 15:33

@prostě chlap foto, foto, foto!! Jinak si budu myslet že jsi marťan. :mrgreen: :mavam: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 15:46

MambaJ

Klidně dám, ale přemýšlím zda to postnout veřejně. No do toho se mi teda moc nechce.
Tak snad radši neveřejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
16.5.14 15:53
@prostě chlap píše:
MambaJKlidně dám, ale přemýšlím zda to postnout veřejně. No do toho se mi teda moc nechce.
Tak snad radši neveřejně. :)

Kolik je ti let, chlape…

• Citovat
  • Upravit
16.5.14 16:01

31 holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.5.14 16:03
@prostě chlap píše:
31 holka :)

A jsi sám? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
16.5.14 16:09
@SlecnaSally píše:

podle fotek pochybuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 16:17

:)

No děkuji za kompliment, ale jsem sám. Každého logicky napadne co vlastně dělám tady. Přiznám se, že mě to sem-tam baví číst. :) Takový zjištění, že nejsem zase úplnej magor. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
16.5.14 16:22
@SlecnaSally píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
grepfruit
16.5.14 16:22
@prostě chlap píše:
No děkuji za kompliment, ale jsem sám. Každého logicky napadne co vlastně dělám tady. Přiznám se, že mě to sem-tam baví číst. :) Takový zjištění, že nejsem zase úplnej magor. :cert:
:cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16.5.14 16:23
@MambaJ píše:
podle fotek pochybuji ;)

kdes viděla fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...