Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:KPKristy píše:To už jsem slyšela, že to někdo dává do peřinMUFICE píše:Knedlíky po uvaření jedině do postele a vydrží teplé hodiny!
Knedlíky uvařila v 17h a jedli tak ve 22h a ani jí to nenapadlo ohřát. Měla to strčit do mikrovlnky a bylo by to OK
Fakt, je to super! Dávám tam i brambory, kaši, rýži. Prostě to mám uvařené a potřebuju uchovat, abych to za hodinu nemusela ohřívat…
Tak já dneska teda musím taky reagovat…nejsem teda nějaká extra kuchařka,ale to co milost paní předváděla,to byl mazec!!! A jak se ještě cítila…Já bych zalezla pod stůl…Proč si to nezkusila předtím uvařit? To nechápu…Knedlík teda jsem taky doma nikdy nedělala,kromě tvarohových,ale určitě bych se do toho nepouštěla v telce…A navíc ke kachním prsům knedlík?To je taky nějaké divné…A ten její úvodní tanec? No děs běs..myslím,že holka se zastavila někdy ve 13ti letech.
No a ten Zdeněk nebo jak se jmenuje…dotyčnému něco řekne,ale pak před kamerou mluví jinak…
Jak jinak dnešní Prostřeno okomentovat, než to byl mazec:-)))) Ale slečna je pořád i nadále velice důležitá frajerka:-))
Objevila jsem vaši diskuzi,tak snad nebude vadit,když se přidám,protože dnešní díl…To tedy byla show
Ta holka je úplně mimo,koupit mraženou kačenu,když ji mám za chvilku chystat
Prý kde jsou prsa
Styděla bych se,fakt jo.A bude to asi zábava podle ukázek,co bude dál ![]()
Brokianaa píše:
A ještě mě pobavil ten celer
jo, já si nebyla jistá, jestli jsem si to už nepřibásnila, ale takže ne…dávala do košíku petržel a nazvala to celerem, žejo
![]()
kristy84 píše:
Jo,Evža je hustej,z toho jsem tenkrát nechápalaLidská blbost nemá hranic
Taky jsem koukala, ještě si ho pamatuju, když to dávali poprvé ![]()
zahrajeme si Kenta,pravidla sice asi moc nevysvetlila,ale hl.,že je to bavilo,to si mohli rovnou zahrát prsi…takovy tele jsem dlouho nevidela,chudák holka,chudáci rodice…
MUFICE píše:kristy84 píše:Taky jsem koukala, ještě si ho pamatuju, když to dávali poprvé
Ježíš já včera neviděla začátek, tak jsem na to teď koukla…co to bylo za tanec???!! ![]()
Och jaká ostuda…
kristy84 píše:
Evžena znám osobně
A musím teda říct, že je ještě o fous horší než v telce ![]()
KPKristy píše:
Ona si nejspíš myslela, že prsa dostane jen z kachny. Že by je koupila extra ji podle mně vůbec nenapadlo, neví snad, že to vůbec existuje. Soudím podle jejího stylu vaření a pohybu v kuchyni vůbec…V pondělí udělalo Aha blbečka z Jána a nakonec je z nich snad jedinej normální. A po dnešku mu teda moc fandím, aby vyhrál. Nechci vidět jako vítěze puberťáky, co se handrkují nebo namyšlenýho Vladimíra
Jahody bych si dala, ale leda podle toho receptu. Ta její kašišvajda mě tedy nelákala…
Přesně tak. Jan je v pohodě, na nic si nehraje, bydlí v penzionu a nestydí se za to, nevařil někde ve vypujčeném bytě od kamaráda jak někteří z pořadu.
Vladimír je falešný, polévku pochválí a pak za zády si stěžuje, že je slaná. Jsem velice zvědavá jak uvaří v pátek.
já znám osobně mariána,co tam kdysi vyhrál na půl s nějakou paní, vařil zvěřinu, a dle jeho slov natáčí do dvou tří ráno a pak začínají hned nanovo, někdy jim i naznačí nebo řeknou, co mají říkat, jak se mají chovat, musí to být šílené a těžké, i u toho vařit, a třeba to jídlo udělat čerstvé, aby vydrželo, než jí…
ale tahle holka tam nemá co dělat a taky přeji výhru jánovi, už kvůli tomu, jak je skromný a žije…
a nebo tomu mladému klukovi, no uvidíme, co předvede…
![]()
j.s. píše:
já znám osobně mariána,co tam kdysi vyhrál na půl s nějakou paní, vařil zvěřinu, a dle jeho slov natáčí do dvou tří ráno a pak začínají hned nanovo, někdy jim i naznačí nebo řeknou, co mají říkat, jak se mají chovat, musí to být šílené a těžké, i u toho vařit, a třeba to jídlo udělat čerstvé, aby vydrželo, než jí…
ale tahle holka tam nemá co dělat a taky přeji výhru jánovi, už kvůli tomu, jak je skromný a žije…
a nebo tomu mladému klukovi, no uvidíme, co předvede…![]()
Takže ten dezert jedí až po půlnoci?
Podle mě začínají točit kolem poledne, vždycky čumím na ty hodiny, když jdou nakupovat do Lidlu.