Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:kristy84 píše:Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričkuJá absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…
ona je SEXY na rozdíl od nás.. může si to dovolit
![]()
Já si myslim, že ta bude každýmu dávat po bodu..sama řikala, že bude se tak chovat,aby vyhrála..
ty špízy musely být fakt divný…vždyť to maso se neupeklo, ale uvařilo…taková nemocniční strava ![]()
holčina v šusťákových teplákách mě taky dostala, přitom taková hezká ![]()
No, tak tento týden bude opět zajímavý.
Chlap se strašně smál té cedulce SEXY. Prý si asi půjčila od někoho auto ![]()
Byt jedna velká hrůza, to se nedá snad ani komentovat ![]()
Holčina v šusťákovce mě dorazila. Já bych se styděla takhle přijít a vystupovat v TV.
![]()
Jinak s tím špenátem. Já taky nejím špenát, ale chlapovi a malé ho dělám. Takže dávám do něj to a to
, ale nejím ho… Stejně jako Jindřiška ![]()
ona tam ale říká,že ten špenát nevaří,že kouká na pořady o vaření a že ho vaří sestra ![]()
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paní ![]()
Holky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo
no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím
brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt ![]()
Jo a ta bloncka v teplákách
i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK ![]()
kometa32 píše:
A co se týče toho jejího oblékání, máme u nás podobnou paní hospodskouco se týká oblékání a postavy…a víte jak to chlapi mají rádi? Ona z faldíků udělá přednost a jsou spokojeni všichni. Říkají, že ženská bez bříška je jeko hrníček bez ouška…Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:06
Hodaka píše:
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paníHolky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo
brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt
AIDS se chytne z neuklizeného bytu???
Ester13 píše:AIDS se chytne z neuklizeného bytu???to byl vtip
Holky nezáviďte jí, že je sexy, má vkusně zařízený byt a vaří špičkovou gastronomii cert: ![]()
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákáchi když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK
Já tam žádnou značku neviděla
![]()
Hodaka píše:
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paníHolky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo
brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt
Ty seš teda mamina
Hele,zítra nachystej šťávu,kýbl,volnou ruku a můžeš koukat třeba až do konce.
![]()
Tak jsem zkoukla dnešní díl a nic moc, ale opravdu jsem se pobavila u speciálů
![]()