Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
19.12.11 20:13
MUFICE píše:
kristy84 píše:
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričku :mrgreen:Já absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…
Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička 8o

ona je SEXY na rozdíl od nás.. může si to dovolit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
19.12.11 20:15

Já si myslim, že ta bude každýmu dávat po bodu..sama řikala, že bude se tak chovat,aby vyhrála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
19.12.11 20:26

ty špízy musely být fakt divný…vždyť to maso se neupeklo, ale uvařilo…taková nemocniční strava :jazyk:

holčina v šusťákových teplákách mě taky dostala, přitom taková hezká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
19.12.11 20:40

No, tak tento týden bude opět zajímavý.
Chlap se strašně smál té cedulce SEXY. Prý si asi půjčila od někoho auto :-D
Byt jedna velká hrůza, to se nedá snad ani komentovat :-?

Holčina v šusťákovce mě dorazila. Já bych se styděla takhle přijít a vystupovat v TV. :roll: :zed:

Jinak s tím špenátem. Já taky nejím špenát, ale chlapovi a malé ho dělám. Takže dávám do něj to a to :-D , ale nejím ho… Stejně jako Jindřiška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.12.11 20:53

ona tam ale říká,že ten špenát nevaří,že kouká na pořady o vaření a že ho vaří sestra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.12.11 20:57

Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paní :lol:

Holky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo :think: no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím :nevim: brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt :zed:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
19.12.11 20:58

Jo a ta bloncka v teplákách :roll: i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
19.12.11 21:32
kometa32 píše:
A co se týče toho jejího oblékání, máme u nás podobnou paní hospodskou :lol: co se týká oblékání a postavy…a víte jak to chlapi mají rádi? Ona z faldíků udělá přednost a jsou spokojeni všichni. Říkají, že ženská bez bříška je jeko hrníček bez ouška…Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:06
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6569
19.12.11 22:19
Hodaka píše:
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paní :lol:Holky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo :think: no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím :nevim: brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt :zed:

AIDS se chytne z neuklizeného bytu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.12.11 22:20
Ester13 píše:
AIDS se chytne z neuklizeného bytu???

to byl vtip :roll:

• Citovat
  • Upravit
19.12.11 22:23

Teda, jdu honem zkouknout :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
19.12.11 22:30

Holky nezáviďte jí, že je sexy, má vkusně zařízený byt a vaří špičkovou gastronomii cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17058
19.12.11 22:49
Hodaka píše:
Jo a ta bloncka v teplákách :roll: i když ona asi měla značkový tak to bylo asi OK :lol:

Já tam žádnou značku neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
19.12.11 22:52
Hodaka píše:
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paní :lol:Holky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo :think: no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím :nevim: brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt :zed:

Ty seš teda mamina :mrgreen: :mrgreen: Hele,zítra nachystej šťávu,kýbl,volnou ruku a můžeš koukat třeba až do konce. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.11 00:10

Tak jsem zkoukla dnešní díl a nic moc, ale opravdu jsem se pobavila u speciálů :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí