Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kelsey já budu značit jenom školní potřeby, ručník, ubor na cvičení.. ale klasické oblečení ne..
@Kelsey píše:
Jo a podepsat vše i tu gumu co dostanou. To chápu, jen musím najít něco co bude držet a nesmyje se. Na oblečení se mi značky hackovat nechce
tak až zjistíš, čím nesmazatelně podepsat gumu, tak dej vědět, za 15 let praxe jsem nic takového nenašla. ![]()
@kvaček píše:
@Kelsey já budu značit jenom školní potřeby, ručník, ubor na cvičení.. ale klasické oblečení ne..
Ano my taky jen to telocvikove a škol. potřeby.
@Pipet my budeme mit uplne novou pi uc protoze se musela otevrit jedna trida navic
Holky u nás budem tužky.. koupím si takové ty bílé nálepky- takové malé jak jsou i cenovky v obchodech a nechlaa jsem si udělat razítko s jmenem.. Za 35 kč.. na těch stránkách jak jsme si objednávala ty pomůcky..
@Kelsey ja se behem dne mrknu a pak písnu, já si to už nepamatuju, bělo to jenom takový název jako hurá škola, nebo hola škola volá nebo něco takového..
Já to tu písnu, ale musíte mlčet, protože je ot reklama a oni to smažou ![]()
Mám to tady na lístečku..
Zadejte.. Školní potřeby- škola-vola. cz a je to pod pomůcky pro učitele ![]()
@kvaček jo to na nás se obě učitelky vykašlaly. Nepřišly ani na jednu domluvenou schůzku. Škola je strašná, stará, nevyhovující, tělocvična a jídelna je 1km daleko a budou tam docházet pěšky s družinářkou…
Takže taky z toho mám docela obavy.
Caute, hlasim se do klubu nervoznich matek zarijovych prvnaku. ![]()
Tasku jeste nemame, syn je hroznej drobek (cca16kg a 113cm
, dodavam ze ma 6,5
). Takze cekam do srpna, jestli jeste neporoste. A ani nevim, co pro nej vybrat. Topgal me prijde obrovskej pro naseho drobka a Emipo ma zas sileny vzory pro kluky
Fakt jsem ted ohledne aktovek zklamana. Ale asi to nakonec jedna z techto bude. Prijdou me dusledne promakane…
Papuce mame Befada na suchac. Jsou super, vydrzi a dobre mu sedi na noze.
uplne koukam, co uz vsechno vite a kupujete. My meli rodicak v breznu a nevime nic. Seznam veci prej zalezi na ucitelce a tu nam taji. Dozvime se to asi az v zari.
Masakr je to!
Jedine, co vime, ze jich bude ve tride 33
A ze se dostal do družiny ![]()
Takze si zatim budu znamenat vase tipy a az se neco dozvím, prihodim neco do placu ![]()
@Šema píše:
Holky a tady taska. Teda kdyz mi pani rikala cenu tak me bylo v tom parnu jeste vetsi vedroAle zas je to kvalita. Je to topgalka.
mi vybrali tuto http://www.patro.cz/…rtifikat-agr