Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To si ani nepřej!!! Myslím to vážně! Chceš být skoro ve 40 bez dětí? Asi ne. Tak tady už nic prosím nepiš.
Nepůsobíš zrovna vyzrále
@Anonymní píše:
Tak já to potřebuji jako mimikry. Když vím, že mi to sluší, tak jsem happy. Dneska jsem věděla, že jsem jak černá můra, tak jsem byla mimo.
Je super, že to tak máš!Každá to ale máme jinak..
No, mám jako tmavovláska výhodu…no ale naopak si neumím udělat slušný kompletní make-up. A pravda je, že už jsem trochu starší a před 10-15 roky se mladý holky prostě nelíčily tolik, jako dnes.
@Anonymní píše:
To si ani nepřej!!! Myslím to vážně! Chceš být skoro ve 40 bez dětí? Asi ne. Tak tady už nic prosím nepiš.
No jestli budeš flirtovat s cizíma „klukama“, tak budeš brzo i bez partnera…
@7.straka píše:
No, mám jako tmavovláska výhodu…no ale naopak si neumím udělat slušný kompletní make-up. A pravda je, že už jsem trochu starší a před 10-15 roky se mladý holky prostě nelíčily tolik, jako dnes.
Víš, nepotřebuješ kompletní make-up! Stačí řasenka, rtěnka a parfém. Takhle to dělají všechny Francouzky. A byly šik a já se na ně nemohla vynadívat.
@Prof. Farnsworth píše:
No jestli budeš flirtovat s cizíma „klukama“, tak budeš brzo i bez partnera…
Proč to tady někteří hrotíte?
Venčím s dalším klukem a oba dva se na sebe „nenápadně“ díváme, víme, že se přitahujeme a hned je na světě krásněji.
@Anonymní píše:
Víš, nepotřebuješ kompletní make-up! Stačí řasenka, rtěnka a parfém. Takhle to dělají všechny Francouzky. A byly šik a já se na ně nemohla vynadívat.
Já raději trochu stínů a balzám na rty. Rtěnky mi strašně vytahují kníra, i když mám vytrháno ![]()
@Anonymní píše:
Když já jsem s ním chtěla flirtovat. Hrozně mě přitahuje.
„Nudíte se? Kupte si medvídka mývala…“
@Kaci89 píše:Presne… tady se nekdo nudi
Tvoje starosti bych chtela mit
@7.straka píše:
Já raději trochu stínů a balzám na rty. Rtěnky mi strašně vytahují kníra, i když mám vytrháno
To si jen myslíš s tím knírem. Nebo si někdo dovolil něco zmínit?
Já bych ji zase hned neupalovala. Která z nás/vás může s čistým svědomím říct, že aspoň občas nemrkne na cizího chlapa? Já teda ne. Teda vlastně jo ![]()
@Anonymní píše:
To si jen myslíš s tím knírem. Nebo si někdo dovolil něco zmínit?
Mám zrcadlo
ono to bude blbě zvoleným odstínem. Vždyť jsem psala, tě to pořádně neumím ![]()
@7.straka píše:
Mám zrcadloono to bude blbě zvoleným odstínem. Vždyť jsem psala, tě to pořádně neumím
Já jsem taky tmavovlasá a rtěnku mám sytě růžovou. A taky bojuji s knírem. ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem taky tmavovlasá a rtěnku mám sytě růžovou. A taky bojuji s knírem.
Se sytě růžovou bych si připadala jak od kolotočů 😁 já nemám od jisté doby ráda, když jsem vizuálně nápadná
@7.straka to víš, ze mrknu, ale řešit kvůli tomu barvu mikiny ![]()