První IUI

• Otevřená skupina

Přijďte si popovídat o průběhu snažení a IUI a veškerém průběhu snažení, budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti. Moc by mi to pomohlo.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

112
11.5.11 10:07

první IUI

Ahoj holky, tuhle skupinu jsem založila, protože jsem byla na první IUI. Všechny příspěvky, které jsem si kdy o tomto tématu četla jsou strašně staré, což by nevadilo, protože info jako takové mi to celkem dalo, ale vadí mi, že o tom s nikým nemůžu mluvit. Sdílet pocity s jinými. :cry: Prosím máte někdo zkušenost s IUI a nebo procházíte něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.5.11 16:30

ahoj, já mám 2 x zkušenost, ale bohužel to nikdy nevyšlo, což neznamená, že na tebe, teda na vás by se nemělo usmát štěstíčko - jediná rada je - hezky hlavu vzhůru, věřit, věřit a zase věřit a nikdy neztrácet naději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
29.5.11 20:21

ja mám dieťatko vdaka iui :palec: takže rada pomôžem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.6.11 13:31

Ahoj,také mám IUI za sebou a ráda se taky přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.7.11 13:51

Ahojky já mám za sebou 2× IUI a na podruhé se nám to podařilo.I když asi zázrakem,přítel má špatný spermiogram.Bylo nám řečeno že u nás je šance nulová,tak jsme si řekli ještě jedno zkusíme a ted´ jsem 9+5 tt :dance:

Nevěšte holky hlavu,chce to jen věřit a uvidíte že se to povede.Vím o čem mluvím o miminko jsme se snažily 2,5 roku.

Všem vám přeji hodně štěstí a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.11 10:47

Tak to moc gratuluji :palec: .Také se snažíme 2,5 roku,tak uvidíme,jak dál.Byli jsme také na 2× na IUI,ale zatím nic :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.7.11 10:47

Neboj se určitě to dopadne dobře.
Myslím že na to vážně funguje psychika,mi když jsme šli na druhé tak jsme byly rozhodnutí že na podzim půjdeme na IVF.Takže tam jsem šli jak do krámu :-) je to tak,věděli jsme že u nás je šance nulová a byly s tím smířeni.No a velké překvapení bylo když se mi za 14 dní ukázaly //.Nemohli jsme tomu ani věřit :lol:

Adličko věř a uvidíš že se taky dočkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.11 11:41

Určitě to je o psychice.Já už jednu holčinu mam,je jí 5,5 let.Až s tím člověk nebude moc počítat,tak se jistě zadaří :potlesk: .Musíme jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.7.11 12:49

Tak to máš určitě pravdu.
Já ještě dítě nemám,je to moje první :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.11 13:20

Tak to je hezký,to si to užívej,stojí to za to :potlesk: .Akorát to všechno rychle utíká.Nedávno jsme si mimi přivezli domů a po prázdninách už budeme mít předškoláka :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.7.11 19:38

Tak to máš pravdu,hrozně to utíká.Je to tak nedávno co jsem byla v caru a ted´ už příští týden si půjdu pro průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.11 10:40

Tak to je dobře,hlavně ať je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.7.11 10:00

Moc děkuji a tobě držím palce at´se taky brzo dočkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.11 10:40

Tak se po delší době hlásím.Dneska teda počasí nic moc,létu se to vůbec nepodobá.Koukám že to tady moc nežije.A jak se jinak daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny