První IUI v roce 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
28.10.20 20:03

Holky! Moc me mrzí ze první IUI nevyšlo ale klídek šance otěhotnět po 2 IUI je 2× vyšší než při prvním! Takže vše vyjde!

@Veraverdy Pro me je teda nejhorší čekání na IUI po neúspěšném pokusu! Ja zitra jdu ba ultrazvuk a doufám ze hned v pátek půjdu na IUI po druhé, a už od pondělí nemůžu spát a přestat myslet na to 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
28.10.20 20:14

@Veraverdy @Monisek666 holky, moc mě to mrzí, že to nevyšlo ale teď už to určitě vyjde! 😊 jinak souhlasím s @Marimas to čekání na samotné IUI je děs 🙈 já netrpělivě čekám až to dostanu abych už mohla zavolat do CAR a objednat se, spoléhala jsem na to, že už to dnes přijde a jako na potvoru pořád nic ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
28.10.20 22:24

@Veraverdy ahoj já beru taky clostilbegyt mělo by to být že ho brát můžeš ale měli by projít 2 iui a pak měsíc pauza a pak zase 2× a pak pauza takhke mi to bylo řečeno na klinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
28.10.20 22:27

Ahoj

Ahoj holky já jsem po svém 2 iui prvnim iui jsem měla folikul 16,5mm 11 den po clostilbegytu teď při druhém jsem byla na kontrole 9ty den a folikul. Měl 19,5 mm. Tak jsem šla hned v pondělí dneska je to 9ty den po iui a to čekání je hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.10.20 08:47

@Marimas Ahojky, tak jsem jim dnes zavolala pro ujasnění, sestřička byla super a prý jsem si měla říct o zprávu, já myslela že jí dávají všude automaticky ale asi ne :D no ale nevadí, mám brát teda 10 dní Utrogestan a pak volat jestli se dostavila menzes a 3-7 den cyklu brát Clostilbegyt. Myslíš že za 10 dní mám dělat test, nebo je to brzy?

Příspěvek upraven 29.10.20 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.10.20 08:49

@martina258 Ahojky, já jsem 3 den po IUI takže jsme v tom spolu, určitě to jednou dobře dopadne, neboj! :kytka:

@MarciBagind Ještě pořád nic? Kolikátý den jsi po IUI? Kdy chceš nejdříve testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
29.10.20 09:13

@Moonpie já nejsem po IUI, já na IUI teprve čekám, teď čekám na 1DC abych mohla volat do centra a objednat se 😊 už máme všechny vyšetření hotový, ale minulý cyklus nám to nedělali protože jsem měla před víkendem folikul 22mm a my neměli výsledky krevních testů partnera a v pondeli už bylo pozdě 😏 takže teď čekáme na první pokus teprve 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.10.20 09:15

@MarciBagind aha, aha promiň! Tak budu držet palce samozřejmě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.10.20 09:27

Ahoj holky :srdce: je mi líto, že to některým nevyšlo, ale další už bude třeba úspěšné a dočkáte se svých vysněných // :* Já jsem ještě ve fázi čekání jsem 9 den po prvním IUI :potlesk: nemám žádné příznaky, ale už bych nejradši testovala nicméně nemá to cenu jak jste tu psali, že otrivelle dělá falešné duchy rádoby tak bych to měla určitě taky :,( je to dlouhé to čekání…držím všem palečky :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.10.20 10:05

@Moonpie no vidíš! Taky teda budu vždy prosit zprvu teda!!klidně můžeš testovat každy den od 10 dne, ale Ja jsem dala pravidlo ze budu testovat 2 den od vynechání MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.10.20 10:18

@Marimas o zprávu aby se člověk fakt prosil to je děs :D
No zkusím to raději teda až v očekávaný den menstruace, ať s zbytečně nenadchnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.10.20 10:24

Tak holky, teď jsem volala do Pronatalu pro clostik a paní mi řekla, že tenhle měsíc nedělají iui, až asi za měsíc kvůli situaci, jediný co mi může tak dat ten clostik a poslate na UTZ abych věděla kdy je ovulace… To mě Teda zarazilo :,( nevím jestli je to jen tenhle CAR nebo všechny… Nevím jestli to nezkusit jinde nebo prostě se na to vykašlat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.10.20 10:28

@Veraverdy cože??? Ja dneska jdu na ultrazvuk s zeptám se jich!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.10.20 10:32

@Marimas no to se zeptej a dej nám vědět, ty chodíš kam? Promiň já fakt si všechny nepamatuji.. U toho apolinare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.10.20 10:51

@Veraverdy Jj Apolinar ;) v pořádku :) sám dneska vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí