Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky! Moc me mrzí ze první IUI nevyšlo ale klídek šance otěhotnět po 2 IUI je 2× vyšší než při prvním! Takže vše vyjde!
@Veraverdy Pro me je teda nejhorší čekání na IUI po neúspěšném pokusu! Ja zitra jdu ba ultrazvuk a doufám ze hned v pátek půjdu na IUI po druhé, a už od pondělí nemůžu spát a přestat myslet na to 😂 😂 😂
@Veraverdy @Monisek666 holky, moc mě to mrzí, že to nevyšlo ale teď už to určitě vyjde! 😊 jinak souhlasím s @Marimas to čekání na samotné IUI je děs 🙈 já netrpělivě čekám až to dostanu abych už mohla zavolat do CAR a objednat se, spoléhala jsem na to, že už to dnes přijde a jako na potvoru pořád nic ☹️
@Veraverdy ahoj já beru taky clostilbegyt mělo by to být že ho brát můžeš ale měli by projít 2 iui a pak měsíc pauza a pak zase 2× a pak pauza takhke mi to bylo řečeno na klinice
Ahoj holky já jsem po svém 2 iui prvnim iui jsem měla folikul 16,5mm 11 den po clostilbegytu teď při druhém jsem byla na kontrole 9ty den a folikul. Měl 19,5 mm. Tak jsem šla hned v pondělí dneska je to 9ty den po iui a to čekání je hrozné
@Marimas Ahojky, tak jsem jim dnes zavolala pro ujasnění, sestřička byla super a prý jsem si měla říct o zprávu, já myslela že jí dávají všude automaticky ale asi ne
no ale nevadí, mám brát teda 10 dní Utrogestan a pak volat jestli se dostavila menzes a 3-7 den cyklu brát Clostilbegyt. Myslíš že za 10 dní mám dělat test, nebo je to brzy?
Příspěvek upraven 29.10.20 v 08:50
@martina258 Ahojky, já jsem 3 den po IUI takže jsme v tom spolu, určitě to jednou dobře dopadne, neboj! ![]()
@MarciBagind Ještě pořád nic? Kolikátý den jsi po IUI? Kdy chceš nejdříve testovat? ![]()
@Moonpie já nejsem po IUI, já na IUI teprve čekám, teď čekám na 1DC abych mohla volat do centra a objednat se 😊 už máme všechny vyšetření hotový, ale minulý cyklus nám to nedělali protože jsem měla před víkendem folikul 22mm a my neměli výsledky krevních testů partnera a v pondeli už bylo pozdě 😏 takže teď čekáme na první pokus teprve 😊
@MarciBagind aha, aha promiň! Tak budu držet palce samozřejmě:)
Ahoj holky
je mi líto, že to některým nevyšlo, ale další už bude třeba úspěšné a dočkáte se svých vysněných //
Já jsem ještě ve fázi čekání jsem 9 den po prvním IUI
nemám žádné příznaky, ale už bych nejradši testovala nicméně nemá to cenu jak jste tu psali, že otrivelle dělá falešné duchy rádoby tak bych to měla určitě taky
je to dlouhé to čekání…držím všem palečky
![]()
@Moonpie no vidíš! Taky teda budu vždy prosit zprvu teda!!klidně můžeš testovat každy den od 10 dne, ale Ja jsem dala pravidlo ze budu testovat 2 den od vynechání MS ![]()
@Marimas o zprávu aby se člověk fakt prosil to je děs ![]()
No zkusím to raději teda až v očekávaný den menstruace, ať s zbytečně nenadchnu:)
Tak holky, teď jsem volala do Pronatalu pro clostik a paní mi řekla, že tenhle měsíc nedělají iui, až asi za měsíc kvůli situaci, jediný co mi může tak dat ten clostik a poslate na UTZ abych věděla kdy je ovulace… To mě Teda zarazilo
nevím jestli je to jen tenhle CAR nebo všechny… Nevím jestli to nezkusit jinde nebo prostě se na to vykašlat..
@Veraverdy cože??? Ja dneska jdu na ultrazvuk s zeptám se jich!
@Marimas no to se zeptej a dej nám vědět, ty chodíš kam? Promiň já fakt si všechny nepamatuji.. U toho apolinare?