Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moonpie no ten ovinetrille ( nikdy nevím jak se to píše
) na potvoru haze falešné výsledky. Protože jedna se vlastně o tehotensky hormon v ti injekci ![]()
@Marimas aha, to je dobré vědět, díky já upozornění, to by mě asi trefilo kdybych byla pozitivně negativní..:/
@Moonpie no Ja jsem tak testovala jednou 9 den a měla jsem 2 čárky takže jsem byla tak šťastná a ono pak na 12 den nic
radši počkat no ![]()
@Marimas aha takže osobní zkušenost..ach jo
já stejně nechápu, někdo kdo bere drogy, atd. různá individua ti mají dítě hned a normální slušní lidi mají smůlu tak joo no ![]()
@Moonpie no já už dávno ziju v domění ze čím vyšší mas inteligenci tím dyl se snažíš o dítě 😂 to je proste zákon schvalnosti! Ale nam se podaří!
@Marimas no ale co mě dneska fakt rozčílilo je, že mi doktor řekl, že to zkusíme ještě dvakrát a pak na IVF tak snad je 6 pokusů IUI zdarma ne proč hned do IVF? ![]()
@Moonpie tohle mi taky řekli že 3× iui pak doporučuji ivf, chtějí prachy z toho… Jinak já určitě do ivf hned na po čtvrté jít nechci.. A s těma fetakama a atd.. Poslední dobou to hodně vnímám, jak to tak nespravedlivý, nechapu to.
@Veraverdy no právě, jinak to nevidím, každý jen prachy, prachy..já taky nejdu do IVF, možná někdy jestli se rozhodnu ale chlapovi se to taky moc nelíbí..
Je to vážně nespravedlivé:( a nedá se proti tomu nijak bojovat..
@Moonpie já to mam úplně stejně! Hlavně ze stále nemám 100 % diagnózu… nevím no. Zas říkám ze IVF je asi rychlejší? Vyšší úspěšnost třeba
@Moonpie já teda půjdu na IVF jestli bude to nutné. Cci už car mít z krku, ale Jákob době koróny nechci vyndat z kapsy takový balík peněz, to je pravda ale s tím nic nenadelam. Holky a berete nějaký vitaminy?
@Marimas no to chápu, já v tomto období do IVF nepůjdu, nevím jestli mi zůstane práce..každopádně co se vitamínů týče, brala jsem dlouhodobě GS Mimi star, Gynex, Malinovou směs, na všechno jsem se před 2 měsíci vykašlala a beru jen kyselinu listovou když ks neviděla výsledky, přestalo mě to bavit.
@Moonpie no jsem brala gynex ale je to doba, teď beru inofolic ( doporučil mi doktor) ale strašně to leze do peněz, balení na 30 dnů stojí 1000 Kč. Pak přemýšlím jestli ma to cenu vůbec brát nebo zase si říkám co když musim brát něco jiného ale nikdo v car ti to neřekl!
@Marimas no stejnou cenu vlastně ještě vyšší měla ta malinová směs ale mě řekla paní v bylinkách jestli chci mít zdravé dítě, musím to brát..trošku mě natlačila, nebo vydírala?
Mě taky nikdo v GynCentru nic neřekl tak dělám jak nejlépe uznám za vhodné a beru vážně už jen tu listovku. Kdysi nebyly žádné vitamíny a taky jsme se narodili a zdraví.
@Moonpie no zas v dobu našich rodicu ta ekologie byla úplně jiná…
Jako co to je za vydírání, opravdu řečeno o malinové směsi slyším poprvé, asi byt tebou tak udělám scénu v obchodě protože takové hlášky mě vytáči!