Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marimas Taky budu testovat v pátek, ale už po druhém IUI
Teda jestli to dřív nedostanu, minule MS přišla už 12. den po IUI ![]()
@Catherine22 tak držím palce! Ja už nevím, z jedné strany chci udělat test conejdriv, z druhé ale nechci, ![]()
Nejvíc me štve ze proste ti neřeknou proč se to nepovedlo, co mas zlepšit aby to podruhé vyšlo 😅
@Marimas @Catherine22 holky držím Vám palce..
jednou se to nám vsem podari
![]()
Já už teď čekám až na ten 14. den, možná počkám i dýl. Sněhobílých testů jsem si užila dost
Ale beru to tak, že přirozené početí se také ne každému podaří na poprvé, takže když to teď nevyjde, tak se z toho nezhroutím (samozřejmě to zamrzí) a pojedeme dál
Snad se nám všem zadaří co nejdříve
![]()
@Nika1210 no… od včerejška je mi divně, test jsem dělala dneska ráno a je nádherné bílý, takže uvidíme jestli MS zítra přejde, když ne tak asi v pondělí zase budu testovat ![]()
@Marimas určitě to vyjde příště pokud ne teď! Hlavně neztrácet naději!
@Nika1210 a jak jsi na tom ty vlastně? Byla jsi na UTZ?
a po druhé iui?
@Veraverdy já jsem byla v pondělí na krvi HCG bylo 280 tak jsem měla trochu strach, a ve čtvrtek jsem byla na ultrazvuku a byla tam krásně vidět „tečka“ a obrovská cysta na vaječníku, krev už mi nebrali mám přít zase příští čtvrtek, tak snad se bude vše vyvíjet jak má
a ano po druhém ![]()
@Nika1210 tak moc držím palce! Ať je brzo vidět srdíčko! Tak snad chystá sama zmizí a bude všechno v pořádku… ![]()
Tak já nic, dnes jsem začala špinit, takže jsem si ušetřila pohled na další sněhobílý test
Držím palce, aby alespoň vám ostatním se zadařilo ![]()
@Catherine22 a test jsi dělala? Špinění ještě nic neznamená, no každopádně držím palce na příště!
to je tak nepříjemný, úplně se bojím konce měsíce…
@Veraverdy Test jsem nedělala, přišlo mi to zbytečné a dnes se MS rozjela. No nic, zkusíme to do třetice. Pořád je tu ještě možnost nasazení nějakých léků a potom IVF. Ještě nehazim flintu do žita a věřím, že jednou go vyjde
Na konci měsíce ti budu držet palce ať tam ty // najdeš ![]()
@Catherine22 přesně tak možnosti je spousta!
@Nika1210
@Veraverdy
Holky, věřím ze do Vánoc všem nám se podaří! Pak budeme tady řešit první trimestr!