První IUI v roce 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.10.20 11:02

Ahoj holky, no vy mi s těma teplotama dáváte.. mě teda nikdo nedonutí se měřit, já bych to nestíhala každý den.. jinak jsem dnes 6 den po inseminaci a mám takové křiče ve vaječnících, že se tam prostě něco musí dít.. jako přijde mi divný, že bych si to vsugerovala.. svíjím se tady skoro jak před ms.. no ale ještě mám času dost, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.20 11:05

Ahoj, mě zas bolel podbříšek první tři čtyři dny. Včera v pohodě a dnes to začíná nějak na novo. Cítíte se nějak jinak nebo jste si něčeho ještě všimly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
1.10.20 11:19

@zuzalindaw já nic nemerim, měřila jsem asi 3 cykly, vypadalo to krásně, jak kdyby ovulace proběhla, ale podle ultrazvuku stejně nic. Tak jsem se na to vyprdla, že mi to nic neřekne stejně 😄 😁

@Lada2612 a ty jsi tak 6 dní po IUI? Kdy plánuješ dělat test? Příští týden? Leky vůbec žádné nebereš, ani progesteron? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.10.20 11:20

@MarciBagind tak super, krev snad budeš mít v pořádku, ale věřím že Joo a že se ukáže ten folikuly toho 8.10. :lol: jinak u mě sitaky na toho 9.10.pozvali partnera na krev, případně ještě jednou spermio…tak ať hezky rostou folíky :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.10.20 11:24

@zuzalindaw říká se, že některé ženy to cítí, ale já už to cítila tolikrát a pak nic, že už se na tyhle bolesti v podbřišku atd nechci vůbec upinat… Ale uvidíš, snad to cítíš správně a bude to mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.20 11:29

Já jsem 7 dní po iui ale ovulace nastala asi den po iui. Léky žádné neberu ale mám kratší cykly cca 24 dní což mi vychází na další úterý. Tak nevím možná o víkendu vyzkouším test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.20 10:30

Zdravím :mavam:
Byla jsem na prvním IUI. Dnes 13 den po. A test negativni :( chtěla jsem se zeptat, delali vám v den IUI ještě sono? Jakou má velikost folikul? Nebo vám to jen zavedli.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.20 09:15

@Nickei ahoj, já jsem dnes 11 a fotku testu hodím, ale může to být ovitrelle.. jinak v den IUI mi sono nedělali.. taky jsem se divila.. den před jsem měla folikul 19 a píchli mi ovitrelle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.20 09:16

Ahojky, nevím, jak moc to bude vidět, ale tady mám fotku mého testu.. je to Benu citlivost 20. Ale pak jsem si teda dělala ještě jeden jinej a na tom není nic.. :( Jsem 11 po ovitrelle a 10 po iui..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.20 09:17

@Nickei vlastně jsem 10 den po iui, 11 po ovitrelle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.10.20 11:13

@zuzalindaw Ahoj! Je to divne ze u tebe ovitrille tak dlouho drží v organizmů, Ja na 7 den měla bily test. Zkus ještě otestovat ráno 14.den, výsledek by měl byt jistější ;)
Ja jsem dneska 4 den po IUI a už to čekání nezvladam 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
5.10.20 11:19

@zuzalindaw @Marimas holky, já měla ještě 12 dní po Ovitrelle na testu stín, takže těžko říct, každý to má asi úplně jinak. Držím moc palce holky!! Já jdu ve čtvrtek s partnerem na konzultaci do CAR, řeknou výsledky hormonalniho profilu, udělají ultrazvuk a naplánují IUI, vypadá to, že cca za týden v pondeli/úterý, podle mých cyklů 🙃 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.10.20 11:49

No já si zkusím ještě udělat test ve čtvrtek je to 1 den co mi bude meskat MS. Tak uvidím. Teda pokud ji nedostanu dřív. Držím vám pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.10.20 17:04

Ahoj holky, já jsem teda měla falešné duchy po tom co beru clostybelgit, nevím jestli je to náhoda, ale už se mi to stalo 2×, takže já tentokrát chci vydržet testovat až do vynechání menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
8.10.20 17:45

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Už některá testujete? Já dnes byla v Pronatalu na kontrole a IUI nebude 🙈 😃 jsem 10DC a na ultrazvuku už byl folikul 22 mm. Doktorka chtěla udělat IUI zitra, ale zjistila že pritelovy výsledky z krve budou až v pondělí. 🤦‍♀️ oni to nemohou udělat bez ověření pohlavních chorob atd atd..No a do pondělka folikul nevydrží…no tak jsem dostala domů Ovitrelle, pokyn, že si máme udělat hezký víkend, recept na Utrogestan a kdyby to nevyšlo, tak příští měsíc IUI…takze tak 😳 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí