První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
12.8.13 16:08

@andyxxx ja zacala pichat gonal az 12 DC. 1DC mi pichli diphereline. jak pise veveruse78, je to dlouhy protokol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.8.13 19:43

Gonal

Zdravím, nepotřebuje-neshání někdo GONAL? Jen tak mi leží v lednici :roll: Ráda někomu pomůžu. Kdyžtak napište do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
16.8.13 07:47

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, tak snad tedy můžu ;) My jdeme s manželem dnes do Pronatalu podepsat papíry k IVF. Byla jsem 2× na IUI a bohužel neúspěšně. Manžel má spermiogram přímo výstavní, ale chyba bude zřejmě u mě - podezření na neprůchodnost vejcovodů. Na laparoskopii jít nechci a rovnou zkusíme IVF. Musíme odeslat žádost na pojišťovnu co nejdříve, jelikož se prý od září mají zdražovat doplatky na léky potřebné k IVF. Včera mi to volala sestřička z Pronatalu. Je tady mezi Vámi někdo, kdo šel na IVF, nechal si zavést pouze jedno emryo a IVF bylo úspěšné? Já si musím nechat zavést pouze 1, jelikož jsem menší a drobné postavy a při dvojčatech bych byla ohrožená jak já, tak mimískové. Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.8.13 09:06

@sikoku Ahojky, ja byla na IVF ICSI v dubnu. Meli jsme hodne spatny spermiogram. Nechali jsme zavest jedno embryo a ted uz jsme 19+3tt a cekame pravdepodobne holcicku :mrgreen: Drzim vam pesticky, at vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.8.13 09:55

@Pet-emimi děkuji za zprávičku :-) My máme spermiogram dobrý, chyba bude asi u mě - možná neprůchodnost vejcovodů :roll: Na IVF půjde během září, tak snad se nám také zadaří. Gratuluji k mimískovi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.8.13 10:24

@sikoku Dekuji moc. Zadne snad se zadari… ono se zadari. Letosni rok je mimoradne plodny, tak zadne spatne myslenky. Musis myslet pozitivne a prckovi verit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.8.13 20:15

@Pet-emimi rozkaz šéfe :-) budu myslet jen pozitivně a věřit, že vše klapne a já budu příští rok taky vozit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.8.13 18:55

Ahojky chtela bych se zeptat kolik jste tak daly za prvni pokus ivf. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.8.13 21:08

@perinka m ahojky, já se na své první IVF teprve chystám a bylo mi řečeno, že bych se měla vejít do 20 tis. Ale to je asi různé, záleží na kom u koho jsi. Já jsem třeba u Pronatala ;) Taky se tedy chystáš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.8.13 21:19

Chystam ale zatim jeste vaham kvuli financni strance. 2.9. jdeme na informativni schuzku v pulce zari by jsme mely mit vysledky genetiky a pak by se melo zacit neco dit. Mam PCO syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
24.8.13 21:22

@perinka Ono zalezi, co vse budete muset podstoupit a chtit na vic. My meli IVF ICSI a vesli jsme se do 15000 Kc. At se vam zadari hned na poprve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.8.13 21:32

Problem je jen na moji strane ze neovuluju manzel ma spermio dobry. Diky moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
25.8.13 09:51

@perinka Tak pokud usetris za ICSI, tak budes doplacet stimulacni leky (od zari se zdrazuje) a pak to, co si das jako nadstandard (napr. prodlouzenou kultivaci, zamrazeni, pokud zbydou embryjka…), nas 1.IVF vyslo celkem na 9500,– (leky, PK, kryokonzervace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
25.8.13 10:00

@perinka m Můj manžel má taky dobré spermio a problém je též na mé straně. Je možné, že mám neprůchodné vejcovody. Zjistilo by se to laparoskopií, ale my se rozhodli rovnou pro IVF. Jdeme i do ICSI ( aby byla větší šance ) tak držím pěstí, aby to klaplo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.8.13 20:44

Moc dekuju za odpovedi. Taky preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí