První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
15.1.14 11:13

Ahoj holky, tak já nemůžu mít prostě nic normálně :( ke druhým antibiotikům se podruhé přidaly problémy s kvasinkami a to tak že je to ještě horší než před 14 dny, kdy jsem to za 3 dny zažehnala. Takže dneska opět letím do lékárny a musím si na to něco koupit. Do toho šílený stres v práci…moje nová šéfová si přivlastňuje mou práci, musím si hlídat co říkám, no hrůza :cert: Včera jsem si vzala home office, abych alespoň pracovala v klidu z domova a ušetřila si cestování do práce vlakem. To se mi bohužel vymstilo, neboť šéfka mě pomluvila kde mohla a já se teď díky tomu musím před každým obhajovat :cert: naštěstí je to fakt neoprávněně, takže snad bude zase dobře. Takže místo leženíčka dneska opět v kanclu, aby mi tu nedělala zle za mými zády :?
a jako vždycky si po nějaké době budu vyčítat, proč jsem s antibiotiky lezla do práce a nehodila jim to tu na hlavu a šla na neschopenku…jenže to v dnešní době prostě občas nejde, když chce mít člověk práci :zed: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.1.14 11:22

@majorka ahojky jéé to je hrozný to je nějaká pipka ne,, nebo o co jí de?
no já si koupila nějaké tablety na obnovení ph v pochvě doporučil mi je i dr počkej mrknu na to jak se jmenují je to maldion je tam 10 tablet :-) a cena byla asi 240 kč
jaj tak se holka drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.1.14 11:44

@majorka to je nějaká ambiciozní kravka, co??!
Mrzí mě, že to máš takhle. Ono když nejsi v pohodě, tak je to všechno na…

Mě dneska hned ráno ten můj šéf taky vytočil. Už jsem alergická na to jeho popichování a „vtipné“ rejpání do mě..

Jinak cítím tlak v podbřišku a bojím se, že to bude MS :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
15.1.14 12:02

@majorka tak to je teda nějaká kravka, když Tě pomlouvá za tvými zády. Pokud má problém, má Ti to říct do očí!!! Jinak já mám také nyní nějakou kvasinkovou infekci (místo toho abych dostala MS po Agolutinu, dorazila infekce ) :zed: Zítra jdu na další vyvolávačku a těhu opravdu nejsem :roll: Jinak si na večer zavádím vaginální krém. Tak ať Ti je brzy lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
15.1.14 20:57

Holky diy :hug: pipka to je :-( dneska jsem si overila i u vyssiho vedeni, ze se mnou a moji praci zadny problem nikdo krome ni nema :cert:
Na ty kvasinky jsem si dneska koupila opet GynoPevaryl nebo jak se to jmenuje. Jsou to cipky a masticka, uz jsem to mela, tak snad to pomuze i podruhe.
Uz jsem zase rekla zrcadlu, ze pres to vsechno u me urcite mimi je, tak snad to zabere!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
16.1.14 07:09

@majorka tak to je fajn, že vedení je v pohodě :hug:.
S tím zrcadlem bych to měla taky zkusit, já nějak ztrácím naději :zed:. Ale přesto pořád doufám :lol:. Já dokonce doufala, že i když jsem dostala po ET MS, že mi krevní testy ukážou pozitivní výsledek :P, no to nějak nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 08:25

@Evaa.j to mam stejny!!! Pribehu kdy zenska dostane ms a pak teprve zjisti ze je tehu, je hodne! Takze uz kolikrat jsem si rikala, proc by to tak nemohlo byt u me :andel: taky to ale zatim neklaplo :think: verit ale nesmime prestavat!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.1.14 09:01

@majorka určitě to výjde :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 15:29

@katkalaila musi!!! Dneska me pichlo nekde na vajecniku! Nekolikrat!!! Coz se mi v teto fazi cyklu nestava! Takze je to urcite znameni a ja neprestavam verit!!! Jen kdyby mi telo dalo vic indicii a priznaku :| zatim krome pichnuti nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.1.14 15:31

@majorka a kdy budeš zkoušet testovat??
určitě to výjde,, když tě píchá vaječník to je dobrá zpráva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 15:36

@katkalaila ms mam dostat pristi patek. Takze kdyz se objevi jeste jine priznaky tak asi ten patek. Jinak nebudu testit. Jsem rozhodnuta se kdyztak nestresovat. Ani nemam doma test 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 15:38

Jinak holky, vcera zavedli bublinku me nej kamosce!!! Ja to normalne prozivam jako by se to tykalo me!!! Kazdy rano jsem cekala az napise kolik se vyviji embryjek atd :D moc bych ji to prala! Uz ceka 8 let 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.1.14 15:38

@majorka aha tak to je ještě pár dní od příznaků nečekej zízraky max pícháni v podbříška a ospalost prsa bolí trochu později.-) a na :poblion: ti vůbec být nemusí
moc ti to přeju fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
16.1.14 15:40

@katkalaila ja vim. Tak treba pak budu mile prekvapena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.1.14 15:40

@majorka jéé to je doba chudinka tak jí pozdravuj a že taky moc držím palce mě zas psala kamarádka odsud z jedné skupiny že se jí minulý týden narodila holčiča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí