Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jojo delal,ukazoval srdicko, rikal,ze je to 1,04 cm velike:-))) Rikal,ze je vsse v poradku,ale at to nezakriknem a ze za 14 dni,pokud to pujde takhle dal,tak me urcite potesi vic:-)
ne,nerekl:-( rekl,ze mi vse rekne za 14 dni…takze zase budu hrozne nedockava…ale podle posledni menstruace jsem 7+4
takže 8. týden, já dneska jsem 7+O ale podle data početí, mám tam velký rozdíl a ještě to asi není úplně přesně, to se snad dozvím na kontrole
říká se, že ukončený 8. týden znamená menší riziko o 50%
tebe to za chvilku čeká, já ještě celý týden ale snad se nic nestane ![]()
Ja v tom mam taky zmatky
takhle jsem si to spocitala sama,jak rikam,doktor mi jeste nerekl vubec nic,musim hold pockat do 3 mesice… No ja taky doufam,ze uz bude tedka vsechno dobry,ale sem furt takova nervozni ![]()
Taky jsem nervozní, chvíli cítím, že je vše v pořádku a pak mě hlodá svědomí jestli je vše tak jak má, jestli mi náhodou nehrozí zamlklé těhu nebo potrat, pořád se pozoruji, hned plaším, když je mi úplně dobře nebo když mě přestanou bolet prsa nebo když mám ráno menší bříško…furt stresy, připadám si jak prdlá ![]()
Presne,ja taky
a jeste k tomu,kdyz muj doktor je furt tak opatrnej,tak sem nervozni jeste z toho
uz at mame za sebou 3 mesice a muzeme byt naprosto v pohode ![]()
přesně
teď tak o tom přemýšlím, že já byla naposledy u Dr 4.3 (hrozná doba
) a uvažuju jestli je vůbec vše v pohodě, protože tenkrát tam sice bylo vidět mimi ale bez srdíčka(bylo moc brzo)…takže nemám vůbec nic jistého
před tou kontrolou co mě čeká až 19. už budu zralá na prášky
Myslíš, že jde poznat že něco není v pořádku, třeba jen intuice???
Myslim,ze ty to urcite musis citit nejvic,jestli je vse v poradku…Ale pokud tam neni krvaceni,nebo nejaky velky krece v brichu,tak by melo podle me byt vsechno ok
Trebe mne je dnes uplne dobre,zadna nevolnost,ale verim,ze to zase prijde
Ja prave po posledni kontrole krvacela,takze jsem dnes nemohla vubec dospat a byla hrozne nervozni z toho,jestli tam mimi bude,nebo nebude.
Tak nekrvácím ani nešpiním, křeče taky ne, včera taková první menší nevolnost ale dnes se už zase cítím OK
tak jo snad to bude v pořádku
no to krvácení by mě taky vyděsilo a asi bych hrozně stresovala, tak gratuluju, že dneska vyšlo vše na jedničku, ti doktoři neumí podpořit
Doktorka byla taky pořád skeptická, a i když už viděla mimi na UTZ tak taky že ještě není vyhráno, to já vím, ale bylo pro mě důležité, že je mimi na správném místě ![]()
Ja se jen zacinam obavat,ze az doberu prasky,co mam od dokotora,tak ze zacnu zase spinit a to me desi… Jinak podporit moc neumi no,pro ne to neni nic zvlastniho,ty to tam maji jak na bezicim pase
Pritom pro me je to uplne nova vec
Proste jestli se to ma udrzet,tak se to udrzi,ale verim,ze mame silne jedince ![]()
silné holky, silné embrouše
a jak to máš s váhou ? nějaká změna už?
Tak tak
no s vahou jsem sla dolu,tri kila,jak toho moc nesnim a hlavne jim pravidelne..ale nebojim se,ze by to neslo za chvili nahoru
jak si na tom ty? Ja beru utrogestan dvakrat denne,ale mam to uz jen do stredy..
Já jsem šla taky dolů s váhou, 2kg ale nevím kde to zmizlo, protože žeru jak kyselina, do kalhot se nevlezu (prostě bříško už jde vidět a mám co dělat to skrývat, protože ještě nechci aby to všichni věděli, prsa mám o číslo větší…když jsem lezla na váhu tak jsem počítala, že mám určo 3kg nahoře a ne 2 dole, fakt to nechápu
Tak snad MUDr ví co dělá, uvidíš, kdyby si začala krvácet tak mu zavolej a domluv se s ním co dál… ![]()