První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
10.3.12 07:12

Dobréé :-) ja uz mam za ssebou prochazku se psem. My dnes cekame rodice a jinak valeni a odpocinek :-D mimochodem,co rikate na psa v byte a miminko??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
10.3.12 08:03

dobré ráno :D teda vy jste čilý :mrgreen: takhle o víkendu.
verunkka2: pes v bytě nevadí, pokud to nevadí vám. My měli kocoura.Ze začátku byl zmatený co to v té postýlce dýchá a taky že si tam nemůže jít lehnout, ale jinak pohoda.Záleží na vás a pak taky na psovi jak nového člena přijme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.3.12 10:34

tak tak, pes vůbec nevadí, jen aby nežárlil tak je dobré jak příjdeš z porodnice nemít žádné zábrany a nechat hafana ať si může mimčo pořádně očuchat a olízat, nebude žárlit a vezme ho do smečky, taky jsme to tak dělali :-) no já už byla v obchodě nakoupit, první pračka pověšená teď jdu dát další, ještě vysát atd atd…no prostě klasický plán na sobotu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
10.3.12 10:51

já jsem zase zvědavá na ty naše dvě blafiny (rozumějte dvě fenky) :mrgreen: Sice je máme venku, do baráku nesmí, ale ani jedna nemusí cizí děti. Naše si s nimi můžou dělat co chtějí, ale na cizí reagují zle. Jedna je kříženec a druhá RTW. Co máte vy za pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.3.12 11:00

My máme taky 2 blafiny :lol: středoasijský pastevecký pes (celkem ostrá, z toho mám trošičku strach) a labradora, ta by se nechala sežrat a nikomu neublížila a děti úplně zbožňuje :-) ale máme je taky na zahradě a do baráku nesmí… přidávám foto aby jste se mohly podívat jaké chováme telátka teda aspoň ten středoasiat:-) Labík vedle ní vypadá jak mrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
10.3.12 11:45

My mame americkyho pitbulla…Je teda hrozne hodnej,ale mam 2letou neter a tu kdyz hlidam,tak je jak pominutej..zarili,furt za nama chodi,je neklidnej,ale na malou je hoednej…Docela se toho bojim..my ho teda mame v byte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.3.12 12:11

Fakt bych to udělala jak jsem psala..pro jistotu a jasně, že hodně opatrně…neteř je pro něj cizí ale z mimča ucítí tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.3.12 13:47

Ahojte:-)
dneska jsem zažila první kocovinu v těhu :-D ne že bych včera pila alkohol, měla jsem max. birell a ráno jsem se cítila, jak kdybych vypila 2 litry vína :-) teď už je mi fajn ale tohle jsem vážně nepochopila. Myslíte, že by to mohl být nějaký druh nevolností v těhu??? :think: nikde jsem teda o tom nečetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.3.12 16:43

http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…

podařilo se mi něco najít o těhotenské kocovině :lol: teda a na mě to platí 100% :dance: to se mám na co těšit, docela trpím na kocoviny ale nezvracím, tak snad to bude podobně :-) Napište, jestli to sedí i na vás, to by mě fakt zajímalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
11.3.12 19:07

me se kamos ptal,jakej je to pocit,rekla jsem mu,ze kazdy den to je,jak kdyz mam peknou kocovinu :-D takze jo,ja to tak mam taky..odpoved byla,ze je to parada mit kocovinu zadarmo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.3.12 19:17

:-D v alkoholovém opojené je to bomba být zadarmo ale kocovinu ráda přenechám někomu jinému :-D no já to dnes měla první den, do dneška krom únavy jsem byla úplně ok :-) tak mě to trošku zaskočilo :-)už se těšíš na zítřek? normálně ti závidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
11.3.12 19:42

mne je takhle uz tak 14 dni,takze me spis prekvapuje,kdyz mi je chvili dobre:-D Jo uz se tesim moc,snad ani nedospim :mrgreen: a hlavne na fotecku,musim nechat udelat dve,jeste pro babicku a dedu:-D jen mi musis rict,jak se sem vkladaji fotky,at se muzu zitra podelit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.3.12 06:51

Tak já si zas pořád myslela, že když těhotenské nevolnosti, tak prostě zvracení nebo něco takového ale vůbec mě nenapadlo, že to bude jako kocovina :-) Fotečku vložíš tam, kde píšeš příspěvěk tak nad tím rámečkem je v pravo „přidat fotky“ a jen to nahraješ a je to tu :-) Jejda já se snad těším víc jak ty :-D musíš mi říct, co ti přesně Dr řekl, který jsi týden od PM a který podle UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.3.12 09:17

No tak te asi moc nepotesim,protoze moc nepotesil ani me :nevim: další kontorla za 14 dni,nadale trva klidovy rezim a zit v celibatu… Do tretiho mesice musim dodrzovat vse,co mi rika a pak se prej muzu stavet treba na hlavu :-D Jinak odpoved na me otazky byla,ze o tom se budeme bavit,az si budeme jisty,ze je vse v naprostem poradku,takze stale poradne nic nevim…takze dalsich 14 dni,ktery mi budou utikat neskutecne pomalu ,ach jo :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.3.12 09:18

UTZ ti dělal? viděla jsi něco? srdíčko cokoli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí