Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobréé
ja uz mam za ssebou prochazku se psem. My dnes cekame rodice a jinak valeni a odpocinek
mimochodem,co rikate na psa v byte a miminko??? ![]()
dobré ráno
teda vy jste čilý
takhle o víkendu.
verunkka2: pes v bytě nevadí, pokud to nevadí vám. My měli kocoura.Ze začátku byl zmatený co to v té postýlce dýchá a taky že si tam nemůže jít lehnout, ale jinak pohoda.Záleží na vás a pak taky na psovi jak nového člena přijme.
tak tak, pes vůbec nevadí, jen aby nežárlil tak je dobré jak příjdeš z porodnice nemít žádné zábrany a nechat hafana ať si může mimčo pořádně očuchat a olízat, nebude žárlit a vezme ho do smečky, taky jsme to tak dělali
no já už byla v obchodě nakoupit, první pračka pověšená teď jdu dát další, ještě vysát atd atd…no prostě klasický plán na sobotu ![]()
já jsem zase zvědavá na ty naše dvě blafiny (rozumějte dvě fenky)
Sice je máme venku, do baráku nesmí, ale ani jedna nemusí cizí děti. Naše si s nimi můžou dělat co chtějí, ale na cizí reagují zle. Jedna je kříženec a druhá RTW. Co máte vy za pejska?
My máme taky 2 blafiny
středoasijský pastevecký pes (celkem ostrá, z toho mám trošičku strach) a labradora, ta by se nechala sežrat a nikomu neublížila a děti úplně zbožňuje
ale máme je taky na zahradě a do baráku nesmí… přidávám foto aby jste se mohly podívat jaké chováme telátka teda aspoň ten středoasiat:-) Labík vedle ní vypadá jak mrně ![]()
My mame americkyho pitbulla…Je teda hrozne hodnej,ale mam 2letou neter a tu kdyz hlidam,tak je jak pominutej..zarili,furt za nama chodi,je neklidnej,ale na malou je hoednej…Docela se toho bojim..my ho teda mame v byte…
Fakt bych to udělala jak jsem psala..pro jistotu a jasně, že hodně opatrně…neteř je pro něj cizí ale z mimča ucítí tebe…
Ahojte:-)
dneska jsem zažila první kocovinu v těhu
ne že bych včera pila alkohol, měla jsem max. birell a ráno jsem se cítila, jak kdybych vypila 2 litry vína
teď už je mi fajn ale tohle jsem vážně nepochopila. Myslíte, že by to mohl být nějaký druh nevolností v těhu???
nikde jsem teda o tom nečetla ![]()
http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…
podařilo se mi něco najít o těhotenské kocovině
teda a na mě to platí 100%
to se mám na co těšit, docela trpím na kocoviny ale nezvracím, tak snad to bude podobně
Napište, jestli to sedí i na vás, to by mě fakt zajímalo ![]()
me se kamos ptal,jakej je to pocit,rekla jsem mu,ze kazdy den to je,jak kdyz mam peknou kocovinu
takze jo,ja to tak mam taky..odpoved byla,ze je to parada mit kocovinu zadarmo ![]()
v alkoholovém opojené je to bomba být zadarmo ale kocovinu ráda přenechám někomu jinému
no já to dnes měla první den, do dneška krom únavy jsem byla úplně ok
tak mě to trošku zaskočilo
už se těšíš na zítřek? normálně ti závidím ![]()
mne je takhle uz tak 14 dni,takze me spis prekvapuje,kdyz mi je chvili dobre:-D Jo uz se tesim moc,snad ani nedospim
a hlavne na fotecku,musim nechat udelat dve,jeste pro babicku a dedu:-D jen mi musis rict,jak se sem vkladaji fotky,at se muzu zitra podelit:-)
Tak já si zas pořád myslela, že když těhotenské nevolnosti, tak prostě zvracení nebo něco takového ale vůbec mě nenapadlo, že to bude jako kocovina
Fotečku vložíš tam, kde píšeš příspěvěk tak nad tím rámečkem je v pravo „přidat fotky“ a jen to nahraješ a je to tu
Jejda já se snad těším víc jak ty
musíš mi říct, co ti přesně Dr řekl, který jsi týden od PM a který podle UTZ ![]()
No tak te asi moc nepotesim,protoze moc nepotesil ani me
další kontorla za 14 dni,nadale trva klidovy rezim a zit v celibatu… Do tretiho mesice musim dodrzovat vse,co mi rika a pak se prej muzu stavet treba na hlavu
Jinak odpoved na me otazky byla,ze o tom se budeme bavit,az si budeme jisty,ze je vse v naprostem poradku,takze stale poradne nic nevim…takze dalsich 14 dni,ktery mi budou utikat neskutecne pomalu ,ach jo
![]()