První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2407
5.12.12 13:24

Tak nám už to jde ze lžičky krásně, mrkvička chutná :lol:,tak k ní zítra přidáme brambor a uvidíme další šklebíky nad novou chutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
5.12.12 16:14

Tak jsem to krásný papaní asi zakřikla. Po týdnu, co si krásně pochutnával dneska stropil hroznou scénu, a nechtěl vůbec mrkev s brokolicí (včera snědl celou 125ml) a pak ani mlíčko, tak nevím zda neměl hlad. Uvidíme zítra ;)Snad to bude lepší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
5.12.12 16:37

Tak my papame moc pekne ani jsem nepocitala ze to tak bude. sklenicku mi sni celou na obed a ma radeji ty kde je primichany brambor. a presnidavky mu jdou taky mam domaci jablecne a dnes jsem mu do ni dala rozmixovany banan. jedlik je uzasny a na veceri sni krupici ze 150ml :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
6.12.12 12:01

Já bych se zeptala, kdy mám dát první příkrm. Rano pije většinou mlíko v pul sedme a pak po trech hodinach. V kterou dobu? Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
6.12.12 12:07

@janher kolem poledne obvykle ;) u vás to vychází kolem 12.30 jestli dobře počítám. Je to fajn, pak nebude problém zařazovat další příkrmy když pije takhle fajně..v 9.30 dáš svačinu, po obědě taky..časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
6.12.12 13:31

Hezký den děvčata, tak v poho zvládáme baštit mrkvičku i brambor ze lžičky. Mixuji to úplně do hladka, a chci se zeptat, od kdy to pak stačí jen rozmačkat, na malé kousky. Teď máme 6,5 m, týden jsme na příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.12.12 13:39

Ahojte maminky ja mam 5.5 m holcicku a jeste kojíme ale už od 4 m davame na obed neco málo tak už ma dny i kdy sní 190ml, ale večer davame Um protože ji kaše mlecne nezasyti a nemlecne nechutnaji, ale se samotnym Um nema problem… co davate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
6.12.12 13:43

@Barun večer? Nemléčnou kaši :mrgreen: přidávám lžičku ovocného pyré. a jede mu to.
@cvrcek 1906 já pořád mixuju. Můžeš konzistenci postupně upravovat, nebo nechat v hladkém pyré pár kousků, hrudek, jestli to zvládne..zkus a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
6.12.12 14:16

Malej jí co 3hod. Takže obídek vychází pěkně na 12hod. Dneska jsem mu opět dala domací brokolici s mrkví a zase pláč, takže zůstaneme u kupované, ta mu chutná :zed: Jen ta investice mě děsí…ale co, snad časem přejde na domácí stravu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.12.12 16:01

U nás žádný pokrok, každý den sní jen malinečko a ještě se u toho šklebí. Zeleninu mačkám lisem na česnek, prý je to lepší než mixování. Holky, jak dlouho po zavedení zeleniny jste zkusily dát kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.12.12 20:26

Tak jsem dneska zkoušela jen na ochutnání dát trošku pomixované mrkvičky :D první lžičku převalovala sem a tam, pak asi i něco spolkla a pak už děs :D šklebila se mi a pak ji i natahovalo, tak jsem toho nechala. Uvažuju, že asi ještě s mrkvičkou počkám. Jinak kašičku na večer už dávám, jinak kojím, ale na lžičku je krásně zvyklá. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.12.12 20:39

@Martinaxxx My jsme začali s mrkvičkou a kaši na večer přidali jako 2. příkrm. K obědu zbaští cca 50-75g zeleniny a dneska večer poprvé zdlábl celou dávku kaše :dance:, tak jsem zvědavá, jak bude spinkat :) Přikrmuju 15 dní, kaši jsem přidala po týdnu. Být Tebou, tak zkouším každý den trošku, Natálka je veliká, tak ať si pomalinku zvyká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.12.12 20:45

Malej se taky šklebí a já se mu musím chechtat. Takový ksichtíky by člověk neudělal, ani kdyby chtěl :D Já do něho dostanu jen maličko zeleniny a každý den toho vařím míň a míň, protože pak to stejně dojídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
6.12.12 21:44
@Lennia píše:
@Martinaxxx My jsme začali s mrkvičkou a kaši na večer přidali jako 2. příkrm. K obědu zbaští cca 50-75g zeleniny a dneska večer poprvé zdlábl celou dávku kaše :dance:, tak jsem zvědavá, jak bude spinkat :) Přikrmuju 15 dní, kaši jsem přidala po týdnu. Být Tebou, tak zkouším každý den trošku, Natálka je veliká, tak ať si pomalinku zvyká :mavam:

Můžu se zeptat jakou kaši dávás??? Já zatím přikrmuju přes tyden a koupila jsem Mlecnou bananovou kasi na Dobrou noc, ale jeste jsem se neodvazila mu ji dat. A co ovoce??? Myslela jsem ze dam na obed zeleninku, na svacu ovoce a na vecu kasicku, ale nevim jestli to neni moc. Ovoce teda jeste nebasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
7.12.12 07:58

@PetulkaKol dávám banánovou mléčnou - Sunarku :mrgreen: jinou nechtěl, ovoce ještě taky nepapáme, jen švestkovou šťávu mu občas dám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí