První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak nám už to jde ze lžičky krásně, mrkvička chutná
,tak k ní zítra přidáme brambor a uvidíme další šklebíky nad novou chutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to krásný papaní asi zakřikla. Po týdnu, co si krásně pochutnával dneska stropil hroznou scénu, a nechtěl vůbec mrkev s brokolicí (včera snědl celou 125ml) a pak ani mlíčko, tak nevím zda neměl hlad. Uvidíme zítra
Snad to bude lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my papame moc pekne ani jsem nepocitala ze to tak bude. sklenicku mi sni celou na obed a ma radeji ty kde je primichany brambor. a presnidavky mu jdou taky mam domaci jablecne a dnes jsem mu do ni dala rozmixovany banan. jedlik je uzasny a na veceri sni krupici ze 150ml ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se zeptala, kdy mám dát první příkrm. Rano pije většinou mlíko v pul sedme a pak po trech hodinach. V kterou dobu? Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janher kolem poledne obvykle
u vás to vychází kolem 12.30 jestli dobře počítám. Je to fajn, pak nebude problém zařazovat další příkrmy když pije takhle fajně..v 9.30 dáš svačinu, po obědě taky..časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den děvčata, tak v poho zvládáme baštit mrkvičku i brambor ze lžičky. Mixuji to úplně do hladka, a chci se zeptat, od kdy to pak stačí jen rozmačkat, na malé kousky. Teď máme 6,5 m, týden jsme na příkrmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte maminky ja mam 5.5 m holcicku a jeste kojíme ale už od 4 m davame na obed neco málo tak už ma dny i kdy sní 190ml, ale večer davame Um protože ji kaše mlecne nezasyti a nemlecne nechutnaji, ale se samotnym Um nema problem… co davate vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barun večer? Nemléčnou kaši
přidávám lžičku ovocného pyré. a jede mu to.
@cvrcek 1906 já pořád mixuju. Můžeš konzistenci postupně upravovat, nebo nechat v hladkém pyré pár kousků, hrudek, jestli to zvládne..zkus a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej jí co 3hod. Takže obídek vychází pěkně na 12hod. Dneska jsem mu opět dala domací brokolici s mrkví a zase pláč, takže zůstaneme u kupované, ta mu chutná
Jen ta investice mě děsí…ale co, snad časem přejde na domácí stravu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás žádný pokrok, každý den sní jen malinečko a ještě se u toho šklebí. Zeleninu mačkám lisem na česnek, prý je to lepší než mixování. Holky, jak dlouho po zavedení zeleniny jste zkusily dát kaši?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska zkoušela jen na ochutnání dát trošku pomixované mrkvičky
první lžičku převalovala sem a tam, pak asi i něco spolkla a pak už děs
šklebila se mi a pak ji i natahovalo, tak jsem toho nechala. Uvažuju, že asi ještě s mrkvičkou počkám. Jinak kašičku na večer už dávám, jinak kojím, ale na lžičku je krásně zvyklá. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx My jsme začali s mrkvičkou a kaši na večer přidali jako 2. příkrm. K obědu zbaští cca 50-75g zeleniny a dneska večer poprvé zdlábl celou dávku kaše
, tak jsem zvědavá, jak bude spinkat
Přikrmuju 15 dní, kaši jsem přidala po týdnu. Být Tebou, tak zkouším každý den trošku, Natálka je veliká, tak ať si pomalinku zvyká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej se taky šklebí a já se mu musím chechtat. Takový ksichtíky by člověk neudělal, ani kdyby chtěl
Já do něho dostanu jen maličko zeleniny a každý den toho vařím míň a míň, protože pak to stejně dojídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
@Martinaxxx My jsme začali s mrkvičkou a kaši na večer přidali jako 2. příkrm. K obědu zbaští cca 50-75g zeleniny a dneska večer poprvé zdlábl celou dávku kaše, tak jsem zvědavá, jak bude spinkat
Přikrmuju 15 dní, kaši jsem přidala po týdnu. Být Tebou, tak zkouším každý den trošku, Natálka je veliká, tak ať si pomalinku zvyká
Můžu se zeptat jakou kaši dávás??? Já zatím přikrmuju přes tyden a koupila jsem Mlecnou bananovou kasi na Dobrou noc, ale jeste jsem se neodvazila mu ji dat. A co ovoce??? Myslela jsem ze dam na obed zeleninku, na svacu ovoce a na vecu kasicku, ale nevim jestli to neni moc. Ovoce teda jeste nebasti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulkaKol dávám banánovou mléčnou - Sunarku
jinou nechtěl, ovoce ještě taky nepapáme, jen švestkovou šťávu mu občas dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit