První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
29.11.12 13:05

@Jani85
Dej ho jak Ti to vyhovuje. Já dávám sem tam prckovi přesnidávku, ale většinou odpoledne. Dopoledne to nejde, do snídá kolem 8 a pak kolem půl 12 oběd - mezitím do něj nicnedostnu. I když dnes jsme měli vyjímku, asi se špatně vyspal, byl docela protivný, tak jsem mu v půl 11 dala mlíko (kupodivu trochu vypil) a dala ho spinkat. Vzbudil se až teď. Takže oběd jsem dávat až nyní. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
29.11.12 13:08

No nejak to promyslim, maly vstava po osme kolem devate jak kdy a pak jde spinkat po desate o pul jedenacte a spi asi hodinu a vyjde to tak ze ji kolem 12. kdysi jsem mu davala ve dve jeste mliko pred spanim tak mu dam asi svacinku a dam spinkat. to pak spi az do te pate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.11.12 13:11

@andelka83 Ja mam pitko od Aventu, to netekouci. Mala taky nechapala, co s tim, tak jsem vyndala tu gumu, tedy teklo to samo, aniz by musela tahat ;) Nasla jsem tuto radu tady na emiminu. Nekdo to odsuzuje, ze se tim dite zbytecne nuti, mne to ale pomohlo. Za dva dny jsem gumicku nasadila a mala uz chapala, ze z toho neco potece, pokud zatahne a uz ji to jde :palec: Teda ne ze by toho vypila hodne, taky si potrpi na mleko, ale behem obeda alespon nejakych tech 30 - 50ml uz vytahne. No a potom ucucne sem tam odpoledne. Po zacatku taky nechtela nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
29.11.12 13:17

@Evelina31 takové to zelené? Sakryš, to jsem i s flaškama předevčírem prodala kamarádce, že to nepoužíváme. To pítko teda jedno mám, dala jsem jí to úplně nové. Ale nemám už ty flašky.
Starší měl to pítko a flašku MAM, taky mu trvalo než pochopil a rozpil se. Tak doufám, že i mrně na to přijde, když už to máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
29.11.12 13:17

Maly je ale zvykly na flasku byl kojeny jen mesic a pak je uz na UM. ale nechce pit nic nez mliko ted jak vstane tak mu dam prvne caj a pak mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.11.12 13:30

@andelka83 Ja mam zelene i oranzove, tak nevim, zda to bude to, co myslis :think: Ale kazdopadne je na tom myslim napsano kouzelny hrnecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
29.11.12 13:35

@Evelina31 já právě nemám přímo hrneček, měla jsem flašky a dudlík, bylo to u odsávačky Avent. Pak jsem zkoušela koupit pítko, už byl prcek starší tak rovnou to tvrdé zelené, oranž je myslím to měkčí.
Snad pochopí to co tu mám, nechce s emi kupovat nové a nové flašky a hrnky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.11.12 14:10

Ahoj tak naše má 4 měsíce a už papá kašičky banánové, přesnidávky a mrkvičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Toníková
29.11.12 14:45

@Kléris a to jí dáváte už ve čtyřech měsících jen ovoce :nevim:?Mrkev je sice zelenina ale co si budem povídat cekem nasládlá. Nobojíte se že vám nebude chtít zeleninu?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
29.11.12 15:36
@Toníková píše:
@Kléris a to jí dáváte už ve čtyřech měsících jen ovoce :nevim:?Mrkev je sice zelenina ale co si budem povídat cekem nasládlá. Nobojíte se že vám nebude chtít zeleninu?

mně jí malá od 17 týdne, na doporučení doktorky, taky ovoce. Začínala jsem tím. Vím, že se to říká, ale pokud má dítě jíst, bude jíst, bez ohledu na to, čím se začne. Mojí malé bylo úplně šumák, že nezačala zeleninou ale ovocem. Jí stačilo hlavně to, že se konečně může pořádně najíst :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3047
29.11.12 17:52

Ahoj holky :kytka: poraďte, náš Filípek je 7. den na poledním zeleninovém příkrmu (4dny mrkev, 3 dny brokolice) + včera dostal poprvé kaši na noc - spinkal lépe (probudil se jen 3× :mrgreen: ),ale večer - půl hodiny po kaši měl velké bolení bříška…nevím teď jestli je to z té brokolice nebo z kaše. Brokolici ještě nekakal :oops: Dneska mu tu kaši radši nemám dávat, že?

Díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.11.12 19:40

@cvrcek 1906 presne..kazdej den je jinej, jsem zvedava na dnesni noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
29.11.12 20:05

@Lennia my s příkrmy taky máme problém s kakáním - tak dávámě štávu ze švestek od hamé a taky olej do příkrmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
29.11.12 20:36

@sedmikrassa to jsem si tady vyčetla a dávám oboje :palec: Nakonec jsem mu večer dala hodně řídkou kašičku a spinká :srdce: Mrkvičku vykakal až po 4 dnech a brokolici jí 3. den a zatím nic :nevim: Tobě kaká normálně po švestkách a oleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
29.11.12 21:24

@Lennia tak ono je to pro to trávení celkem zátěž, dva příkrmy na malé mimčo..než se to zajede a zvykne…šťávu švestkovou bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí