První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sad 1 a borůvky dobré? Já jsme zkoušela u staršího a to byl mazec..noc šílená, zacpalo ho to hrozně. Od té doby jsem mu borůvky nedala snad. To měl asi 9-10měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Borůvky, jahody a meruňky jsem koupila ve skleničkách, ty jsem nesehnala normálně, jinak zbylé jsem koupila nebo měla ze zahrady. Zatím žádná reakce ani nic zlého po ničem nebylo, takže dobrý. Já myslím, že ty borůvky byly s něčím namíchané, už si nevybavuji s čím…
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jsem na to teď koukla a byla to sklenička Alnatura - borůvky s jablkem, vím, že to i bylo hrozně chutné. Ale koukám, že z těch borůvek je tam akorát tak šťáva
Takže kdyby byly třeba čistě borůvky, tak by to taky mohlo být dílo
![]()
- Citovat
- Upravit
@sad 1 aha, já jsem měla borůvky domácí, mražené..povařené, propasírované, takže bez slupky a udělalo to neplechu. Ve skleničce toho většinou bývá málo, tam je půlka voda a škrob obvykle
čest výjimkám. v létě zkusím prckovi borůvkový koláč (staršímu). Na nic jiného reakci neměl (kromě ještě banánu, to do roka nesměl celý, pak už v pohodě samotný na svačinu a ok), ani na jahody, pomeranč, mandarinky…ale to měl též až po roce, roce a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 ha, tak alnatura bývá bezva..podívám se zkusím mu to dát…když tam je jen šťáva tak by to mělo být dobrý. tohle bylo fakt ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, máš pravdu, v těch skleničkách je toho fakt málo, ale jsem i docela ráda. To ovovce, které nemám domácí anebo neseženu, tak občas koupím skleničky, ale asi jen tak 4 ovocné a 4 zeleninové za měsíc. Ze zeleniny kupuju dýni a pastiňák, jinak vše děůlám z čerstvé nebo mražené a chystím doma. Dnesměla na oběd brambor s květákem a celé vajíčko, snědla všechno, asi 250 g
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak maly dostava od pondeli na jidlo zeleninku a vecer krupici, a zacpa vubec neni kaka kazdy den, jen me znepokojuje ze mi nechce nic pit krome mlika, takze mu dnes koupim tu stavicku a zkusim tohle. jinak dnes bastil brambor a spenat snedl stvrt sklenicky jeste by jedl ale uz jsem mu nedala zase zitra. dokrmil to mlikem. chci se zeptat jak davate svacinku maly vstava po osme to dostane mliko a pak ji az obed mam mu tam vtesnat svacinku treba presnidavku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@sad 1 ha, tak alnatura bývá bezva..podívám se zkusím mu to dát…když tam je jen šťáva tak by to mělo být dobrý. tohle bylo fakt ovoce.
ještě jsem koukala, a myslím, že to byly borůvky s hruškama, dělají i borůvky s jablkem, ale já měla s hruškama, myslím. Fakt mi to i hrozně chutnalo a malé taky. Já kupuju zejména Alnaturu, v Globuse, ale mají ji myslím i v DM.
- Citovat
- Upravit
Moje malá vstává nejpozději v 05:30 h, taklže toho jídla stihnem mraky
A co dát to ovoce třeba odpoledne? Když vstává později?
- Citovat
- Upravit
No vyjde nam to tak ze ve 12 papka ve dve jde spat a vstava v pet nebo po ctvrte a to dostane mliko takze to mam vtestnat pred spanim ale to je moc brzo po jidle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka píše:
Jo a jinak holky..musim se pochlubit, jak porad resit to spatny spani, tak vcera jsem toho mela uz plny zuby a rekla sem si, ze ji proste necham rvat a ono to fakt pomohlo!!dvacet minut rvala a pak sama usnula bez cumlu![]()
šikulky, vydrž ještě párkrát a ufidíš, že bude spinkat celou noc ![]()
@sabines86
Já bych dala co sní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 já taky, Babylove, Alnatura, Babydream a občas Sunárek. Masozeleninové spotřebujem taky tak 4-6 za měsíc (jezdíme co 14dní na jedne den pryč, tak beru skleničku+občas maso aby měl, ještě nemám nakoupené normální maso)Jinak též vařím, buď z normálního nebo teď z mraženého. Dneska měl mrkev, cuketu, brokolici s kuskusem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85
Tak dávám v poledne zeleninu a večer kaši a zácpa žádná, Včera měl teda prvně i s masem a móóóc mu chutnalo - ani mu nevadilo, že je to domácí ![]()
Jinak mě prcek taky nechtěl nic jiného než mléko, ale min. týden prodělal nějakou virozu a když měl horečku, říkala doktorka a ť do něj liju čaj, ať není dehydratovaný. Dala jsem ho do normální flašky, aby to aspoň trošku teklo, když by vůbc netahal a nakonec nebylo třeba. Vybzunkl pomalu 70 ml na ex a od té doby zapíjí večerní kaši čajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 já bych pak tu svačinku dala po spaní, kolem té 17h. Ono někomu toho jídla fakt nevyjde moc, když dítka dobře spí. Náš vstává po7h, někdy i dřív, takže to má MM ještě v posteli. Pak po 9h svačinu, pak jde po 10h spát (obvykle spí 2-3h), 13h oběd, 15.30 MM, 18.30 večeře, 20h MM. Dneska teda spal jen chvíli, takže obědval ve 12h, takže MM bude mít dřív a pak by měl dohnat to spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 to je super že zbaštil domácí
a s čajem závidím, malej nechápe ani flašku ani pítko..tak jsem mu dala chvíli pokoj a zkusím za chvíli zas. Už je potřeba aby začal něco pít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit