Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janka4321
Ahoj,
doufám, že nebudeš mít teda podobnou zkušenost jako já. Testovala jsem sice až v den MS, ale byla jen slabá čárka, která postupně slábla a do týdne bylo těhu pryč
Od té doby jsem taky netestovala dříve než týden po vynechání MS, dost ti to i šetří nervy ![]()
Ale protože ty testuješ ještě před MS, tak můžeš mít zatím jen dušíka na testu, který bude sílit. Zkus testovat nejlépe pozítří, abys na testu viděla pokrok nebo kup digitální. A snaž se taky testovat nejlépe ve stejnou denní dobu. Mě taky trochu vyděsilo, že jsem měla večer dálnice a další den mi přišly o něco slabší..ale u někoho prostě holt neplatí, že nejvýraznější test má ráno ![]()
Přeji hodně štěstí ![]()
@jannie.23 oc děkuji za odpověď
testovala jsem právě ráno a to byly furt hrozně slabé výsledky. Jednou jsem odhazovala sníh a říkala jsem si, že když už nic, tak si aspoň udělám test (nevím, proč mne to napadlo) a byl odpoledne, po námaze a byl silný. A právě včera večer taky… A dneska ráno skoro nic.
Jsem smířena s tím, že to je holt moc brzy před MS, ale tak nějak jsem se hrozně nafoukla, furt mne píchá pravá strana podbříšku víc než obvykle a tak jsem to zkusila no… A navíc mám pořád pocit tlaku, že to dostanu (což ve ČT mám mít MS), tak uvidíme ![]()
@Janka4321
Ono z toho začátku je to nějakou dobu nejisté, ale to se bohužel nedá ovlivnit. Pokud se mimi udržet má, tak se udrží, neboj ![]()
Já už ani netestovala, abych nebyla zklamaná, ale týden po vynechání mi to nedalo..pekla jsem cukroví, bylo tři dny před Štědrým dnem a dostala jsem ten nejhezčí dárek ![]()
Zkus se nestresovat, netestovat každý den a zhruba příští týden si zavolat na gyndu na objednání ![]()
@jannie.23 Uvidím jak MS
Mám 3 měsíce do svatby, tak se na tom snažím vidět i pozitiva, kdyby náhodou nic.
@Janka4321 Tak to je krásný, vychází to akorát. Ještě by ses vlezla i do pěkných šatů bez bříška ![]()
@jannie.23 Právě si říkám, že když by to nevyšlo teď, aspoň nemusím měnit šaty ![]()
@Janka4321 ahoj, ja taky testovala před ms. A vždy duch až včera byla dve silne čárky. Myslím si ze tomu muzes věřit. Uvidíš do ms. Ja to mam dostat zitra tak se jen trepu abych to nedostla.
@Janka4321
Ale to bys nemusela měnit ani teď, já jsem na konci 3. měsíce a teprve se začínám nafukovat, hlavně večer teda už začíná být bříško vidět ![]()
Ale ono je to hodně i o genech, já jsem drobná, za těhu jsem teď kilo zhubla a ani moje mamka neměla nikdy velké bříško a přibrala se mnou za celé těhu 6 kg.
@Margory Kéééž by
Bylo by to krásné
A na Valentýna úplně origo
Ale zase poroč bych měla včera silné čárky a dneska ráno dušíka mrzáka?
@jannie.23 No jsem nafouklá už 14 dní. 14 dní běhám na záchod a pořád čurám, měla jsem omdlévací stavy… Hlavně to nafouklé břicho mne trápí no.
@Janka4321
No, každý snáší těhotenství jinak. Já kdybych měla MS, tak ani nepoznám, že jsem těhotná. Až teď, že už prcek začíná růst a já tím pádem taky ![]()
Každopádně dej pak určitě po dalším testování vědět, budu držet pěsti ![]()
@Janka4321 tak to nevím. Jedine ještě zkusit digitální test. Ukazuje i týdny. Ja jsem nafoukla posledních pár dni a píchá i v podbřišku jako bych to mela dostat ![]()
@Margory Nafouknutí a podbříšek je dle diskuzí, co jsem tu shlédla, celkem častý pozitivním jevem ![]()
@Margory
Jj, příznaky těhu bývají hodně podobné blížící se MS ![]()
@Margory ahojky,ja mela prvni tehu pocit jak vzducholod, silne pichani a dloubani v ppdbrisku(roztahuje se delohami a dela mistojen miminku)a taky bolest jako na blizici se ms, pokud ti // sili, tak je to prosperujici tehu ![]()