Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Margory podle mě mohlo dojít k oplodnění, ale nakonec se vajíčko nemusí uhnizdit. Občas mám taky takové stavy, ale zatím to nevyšlo
. Držím palce ať Vám to vyjde ![]()
@sandra001 Já mám mít MS ve středu a taky se už nemůžu dočkat, tak přemýšlím, že bych si zkusila udělat test už zítra
@iva357 píše:
@sandra001 Já mám mít MS ve středu a taky se už nemůžu dočkat, tak přemýšlím, že bych si zkusila udělat test už zítra
tak zkus, a dej vedet, drzim palce ![]()
@iva357 píše:
@sandra001 Tak u mě zatím nic.
A vis kdy byla. ovulace?
@sandra001 ahojky, no nic moc porad teplota a laslu jako tuberak
jinak prsa bolí alebzilky zmizeli.
A co ty? Jsi už na tom lépe?
@Margory píše:
@sandra001 ahojky, no nic moc porad teplota a laslu jako tuberakjinak prsa bolí alebzilky zmizeli.
A co ty? Jsi už na tom lépe?
Ja uz dobry, ale vubec se necitim ze by to vyslo
![]()
@sandra001 ja mam furt smíšené pocity. Doufám ze ano ale zase si říkám ze bez tak ne
nejsem schopna na to nemyslet. A tak rada bych to neřešila. Jak mi to každý říká ![]()
@Margory píše:
@sandra001 ja mam furt smíšené pocity. Doufám ze ano ale zase si říkám ze bez tak nenejsem schopna na to nemyslet. A tak rada bych to neřešila. Jak mi to každý říká
Taky na to pořád myslím
ale nevěřím ![]()
@iva357 píše:
@sandra001 vím, měla jsem jo normálně 14. den
Tak jeste muze byt brzo, co nejake priznaky? ja budu testovat v utery, ale zatim na sobe nepozoruju nic
Doufám, že je to ještě brzo a ještě se to změní, ale příznaky taky žádný nemám…
@rošťanda Já jsem asi 5. den po ovulaci lehce spinila, prý se to muže stát, když se uhnizduje vajíčko. Takže od té doby jsem byla ve střehu