Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
31.1.19 20:16

@me-ow jj předporodní kurz, na ten jdu až v březnu.
a teď jsem aspoň objevila v Poděbradech koupání a cvičení pro těhotné, tak si tam taky párkrát sjedu, dokavaď to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.1.19 23:34

@mZoey Tak ještě, aby jsi to nezvládla :D nevím, proč dost lidí používají „nebuď žena“.. přitom ženská toho občas musí vydržet víc než chlap :D

@me-ow děkuju :andel: a mám to stejně :D to otáčení z boku na bok s těma kyčlema je opravdu za trest :D

zítra ráno tedy do porodnice a uvidíme jestli už budou vyvolávat.. na papír mi napsali Sono + CTG + TP … jsem zvědavá, co tím TP mají na mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.1.19 23:41

@Meily předporodní kurz v březnu?…a kdy máš termín, já v dubnu a říkám si že je docela pozdě březen, co když prcek nebude chtít čekat do termínu ( vyšli mi blbě výsledky na prv. screen. že bych nemusela donosit) ale ted mi to vše přijde strašně brzo :D

@marrynka no, musíme, já to říkám furt že i nás doma ten kdo má koule jsem já a ne přítel, ale neříkám že nemám zadek staženej… :D a zítra se ozvi :-) at je hlavně vše v pořádku a je vám fajn oboum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.1.19 23:48

@mZoey oproti vám jsem teprve na začátku. Vůbec nevím co si pod prvním screeningem (hlavně teda pod vysledkama) mám představit. To podle toho dokážou zjistit dřívější porod??? Omlouvám se za trapný otázky, ale odběr krve (1.část screeningu) mě čeká v úterý. A jelikož problémy jako nevolnosti atd odezněly tak si říkám jestli je všechno v pohodě. Ale zase chodím za noc 2× na záchod a bolí mě bedra a kyčle, ale jsem teprve 11+0 tak nevím co čekat a bojím se aby bylo vše ok :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.1.19 23:52

@mZoey asi tak :D … ale jinak strach z porodu už mě přešel. Jak už přenáším druhý týden, tak to chci mít za sebou a je mi jedno jak moc to bude bolet :D (no.. to říkám teď. uvidíme co řeknu na křesle)
Tak to je jasné, že se ozvu !!
Nejvíc se mi líbí jak mi Dr. říkala, že do silvestra nejspíš budu mít po porodu… za 10 minut máme 1.února a pořád není venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.1.19 23:59

@Pavculinka vůbec se nebojte… :-).....jak to říct no, je mi 25, štíhlá jsem nikdy nebyla, od 13 jsem kouřila…ne že bych na to byla pyšná ale je to tak, a po 10 letech jsem vysadila antikoncepci, že když se zadaří budeme do půlroku s přítelem čekat :D že se na to tak nějak oba připravíme (hlavně já) no a než jsme cokoli stihli tak už jsem byla v tom :D ( po 10 letech na prášcích bylo po měsíci vymalováno :D ) tak jsem měla taky strach, ale výsledky na ten downuv syndrom a další nemoci pro miminko vyšly perfektně, prcek se měl a má vesele k světu a prospívá jak má, jen já a moje zhuntované tělo vyplivlo výsledky že bych mohla předčasně porodit.....prý kvůli špatným žílám nebudu schopná dovižit mimčo nebo řádně filtrovat vodu prckovi ;-) takže vše špatně jen ve mě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 00:03

@Pavculinka první screening je podle mě jenom o tom, jestli je mrně v pořádku. Pošlou tě vlastně na lepší utz a vezmou krev.. Já už ani nevím co se tam vše řešilo.
A určitě bude vše ok … Hlavně v to musíš pořádně věřit :D
Od 2. měsíce jsem brala femibion, kyselinu listovou a jenom si říkala, že jsme oba zdraví. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.2.19 00:05

@marrynka no, pěkný, tak hlavně že do Silvestra bude venku - ale…řekla do kterýho ??? :D do toho příštího bych řekla že to rozhodně stihneš :D ale už se taky těším až budu rozdvojená a budu to zase já :D všichni mi říkaji uživej si to......ale nějak.....nejde mi to, memám ráda věci který neznám a nevím co od nich čekat… spouští to u mě obranej mechanismus, a pak to dopadá špatně :D ale už jen chvilku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.2.19 00:07

@marrynka mě právě na ty žíly napsaly Stacil , a pak jsem zjistila že kamarádku která o proti mě žije 100% zdravěji tak ho od doktora dostala preventivně taky......ale Stacil je proti krevním sraženinám a čistějšímu průtoku žil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 00:10

taky nejsem štíhlá.. plus v těhotenství jsem toho dost nabrala :D
kuřačkou jsem taky byla … díky mimču jsem přestala.
Co se týče věku, tak to jdu po stopách mé babičky. Ta rodila v 19ti a mě je taky 19.
Pomalu si k tomu dodělávám maturitu a i když mi dost lidí řeklo, že jsem dopadla špatně, tjen jsem je s úsměvem a slušně vyprovodila ze svého života a jedu z vesela dál s myšlenkou, že přijdou lepší přátelé.

Já si myslím, že špatně jsem opravdu nedopadla. Party jsem měla až až a jsem připravená jít dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 00:16

nevím, ale myslím si, že doktoři toho občas moc napovídají.
mám lepší lék :D nohy nahoru, dej si zmrzku nebo něco co máš nejradši, koukni na filmík a mrně bude v pohodě.. třeba budeš i přenášet potom jak já :D
taky mi řekli, že nedonosím kvůli něčemu a díky leháru mám mrně v sobě o 2 týdny dýl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.2.19 00:19

@Pavculinka 1. větší ultrazvuk je pouze o tom, zda dítě má nějakou šanci na to, že bude postižené nebo ne ( Downuw sysdrom) :) a popř. se dá dozvědět pohlaví, ale to jak kdy no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.2.19 00:20

@mZoey Já mám termín za tři týdny a teď jsem končila kurz :) Ono záleží kde jdeš.. pokud bych porodila dříve, paní co kurz vede by vrátila peníze za lekce, kde jsem nebyla nebo došla na jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 00:23

@me-ow co se vůbec dělá na kurzu ? já chtěla jít, ale nakonec z toho nějak sešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.19 00:53

@marrynka věřím tomu nebo se aspoň snažím. Já mám vysazení antikoncepci asi 6 let ale nedařilo se. A tak jsme s přítelem postoupili IVF (dost špatně spermiogramu) a vzešlo z toho pouze jedno embro vhodné k embryo transferu. Takže žádnou další naději nemáme jediné zase podstoupit IVF cyklus a zaplatit cca 100 tisíc. Navíc v naší skupině už jedna co byla ve stejném týdnu jako já v úterý oznámila že jde na revizi tak jsme začali všechny docela nervit. A tím že nemáme naději abych otěhotněla normální cestou tam to na mě padá asi víc než na všechny ostatní který už si prošli potratama a ZT. Já nepoznala ani jedno a bojím se že poznám a nikdy se nedočkám toho mýho mimi… Asi trošku vyšiluju. Možná zbytečně ale nevím jak to zastavit a myslet na něco pozitivního. Prostě se kontroly v úterý bojím že mi řekne špatné zprávy - nj jsem magor… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí