Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
12.7.11 17:50
saiiimona píše:
Tak hlavně, že je jinak všechno v pohodě, to Ti ten termín hodně šoupli :-)

Tak abych vás ještě nedohnala :-)
Hrozně ti závidím obrázky, já žádný nedostala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 17:57

Tobě je dr. nedává, když chceš? Já za to teda platím 50Kč, ale nechám si fotečku vždycky udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.7.11 18:05

No tu první mám rozmazanou a nejde na ní nic vidět a dneska to doktor vzal tak rychle, že jsem si ani nestačila říct, až už jsem byla na chodbě, trochu mě rozhodily ty protilátky, ale hlavně, že je bejby zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 18:57

No nemyslím si , že ve 24 je to brzo , ale akorát , mě je 23 :mavam: takže to jsme na tom hodně podobně všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 19:00

Zítra čeká poradna mě , tak jsu zvědavá co mi řekne taky se ho zeptám jestli mi udělá utz protože chci taky vědět co to bude :think: mě fotečky taky nedělá mám jen 1 z genetiky mě nedělá ani utrazvuk na kontrolách zatím jen 1 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 19:03

byli jsme nakupovat mám další pidivěcičky a první hračičky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 19:06
suricata píše:
No tu první mám rozmazanou a nejde na ní nic vidět a dneska to doktor vzal tak rychle, že jsem si ani nestačila říct, až už jsem byla na chodbě, trochu mě rozhodily ty protilátky, ale hlavně, že je bejby zdravý…

A co to znamená? Ty protilátky..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.7.11 19:06

A co jste pořídili za hračky? Já bych nejraděj měla ultrazvuk doma viděla mrňouse furt a nebo průhledný břicho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 19:08

Markuško a jak doma? Už je to dobrý? A tak copak jsi nakoupala? Ty jseš z Moravy? Dej zítra vědět jak v poradně, ju? Jsem zvědavá :-) Mě dělal UTZ zatim pokaždý, říká, že je strašně zvědavej a já jsem ráda :-) Dneska mi i po břiše něčim jezdil a bylo slyšet, když se mimi otočilo a srdíčko a tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 19:08
suricata píše:
A co jste pořídili za hračky? Já bych nejraděj měla ultrazvuk doma viděla mrňouse furt a nebo průhledný břicho :-D

To by bylo vůbec nejlepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.7.11 19:16
saiiimona píše:
suricata píše:
A co to znamená? Ty protilátky..?

no, to je když má miminko jinou krev než maminka a mamince se začnou v těle tvořit protiláky proti miminku, nejhorší je když má maminka Rh- a miminko Rh+ ale těch faktorů v krvy je hrozně moc a různý faktory jsou různě rizikový, ale dneska už je to většinou podchycený, ale určitě ti ten test dělali už dřív, já jsem o 4 týdny pozadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 19:18

Jo jo z Moravy určitě dám vědět co a jak zítra , jo už je to dobrý s přítelem :mrgreen: on by bez nás nevydržel :wink: , no nakoupili jsme nějaky chrastítko , plyšáčka na kočárek , ponožečky ,… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 19:19

Aha, tak to já tyhle testy budu mít možná,až v týhle krvi, tam budu mít krevní skupinu atd. a nebo to bylo při tý genetice v 1. trimestru.. A tak dneska už by to snad neměl být takový problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 19:20

suricata : To jsem četla s tou krví a to je tvůj případ ?? :-( hlavně , že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 19:21

Tak to je pěkný :-) Tak taky někdy něco nafoť,ať vidíme :-)Jsem hrozně zvědavá… :mrgreen: Já jsem se ptala kvůli tomu, jak píšeš, víš? To jsu a takový… Doufám, že neva, ale taky jsem se mohla podívat na město, mě to teda fakt palí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí