Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Tak hlavně, že je jinak všechno v pohodě, to Ti ten termín hodně šoupli
Tak abych vás ještě nedohnala ![]()
Hrozně ti závidím obrázky, já žádný nedostala ![]()
Tobě je dr. nedává, když chceš? Já za to teda platím 50Kč, ale nechám si fotečku vždycky udělat ![]()
No tu první mám rozmazanou a nejde na ní nic vidět a dneska to doktor vzal tak rychle, že jsem si ani nestačila říct, až už jsem byla na chodbě, trochu mě rozhodily ty protilátky, ale hlavně, že je bejby zdravý…
No nemyslím si , že ve 24 je to brzo , ale akorát , mě je 23
takže to jsme na tom hodně podobně všechny ![]()
Zítra čeká poradna mě , tak jsu zvědavá co mi řekne taky se ho zeptám jestli mi udělá utz protože chci taky vědět co to bude
mě fotečky taky nedělá mám jen 1 z genetiky mě nedělá ani utrazvuk na kontrolách zatím jen 1 ![]()
suricata píše:
No tu první mám rozmazanou a nejde na ní nic vidět a dneska to doktor vzal tak rychle, že jsem si ani nestačila říct, až už jsem byla na chodbě, trochu mě rozhodily ty protilátky, ale hlavně, že je bejby zdravý…
A co to znamená? Ty protilátky..?
A co jste pořídili za hračky? Já bych nejraděj měla ultrazvuk doma viděla mrňouse furt a nebo průhledný břicho ![]()
Markuško a jak doma? Už je to dobrý? A tak copak jsi nakoupala? Ty jseš z Moravy? Dej zítra vědět jak v poradně, ju? Jsem zvědavá
Mě dělal UTZ zatim pokaždý, říká, že je strašně zvědavej a já jsem ráda
Dneska mi i po břiše něčim jezdil a bylo slyšet, když se mimi otočilo a srdíčko a tak.. ![]()
suricata píše:
A co jste pořídili za hračky? Já bych nejraděj měla ultrazvuk doma viděla mrňouse furt a nebo průhledný břicho
To by bylo vůbec nejlepší ![]()
saiiimona píše:suricata píše:A co to znamená? Ty protilátky..?
no, to je když má miminko jinou krev než maminka a mamince se začnou v těle tvořit protiláky proti miminku, nejhorší je když má maminka Rh- a miminko Rh+ ale těch faktorů v krvy je hrozně moc a různý faktory jsou různě rizikový, ale dneska už je to většinou podchycený, ale určitě ti ten test dělali už dřív, já jsem o 4 týdny pozadu ![]()
Jo jo z Moravy určitě dám vědět co a jak zítra , jo už je to dobrý s přítelem
on by bez nás nevydržel
, no nakoupili jsme nějaky chrastítko , plyšáčka na kočárek , ponožečky ,… ![]()
Aha, tak to já tyhle testy budu mít možná,až v týhle krvi, tam budu mít krevní skupinu atd. a nebo to bylo při tý genetice v 1. trimestru.. A tak dneska už by to snad neměl být takový problém, ne?
suricata : To jsem četla s tou krví a to je tvůj případ ??
hlavně , že je vše v pořádku
Tak to je pěkný
Tak taky někdy něco nafoť,ať vidíme
Jsem hrozně zvědavá…
Já jsem se ptala kvůli tomu, jak píšeš, víš? To jsu a takový… Doufám, že neva, ale taky jsem se mohla podívat na město, mě to teda fakt palí
![]()