Poradna duly
Jana Čurdová
jenom trošku naštěstí, ale pořádně mě to vyděsilo, no jsem asi hysterka ![]()
ale tak to určitě nejsi , ale pokud už je to v pohodě , tak je dobrý , že už dobíráš . je zbytečné tělo ládovat lékama co už nejsou potřebné ![]()
hele a jdou na vás záchvaty pláče? Já dneska musela jít urychleně z dětského oddělení, protože tam měli takovou hrací lištičku a mě to tak dojalo, že budu mít miminko a to všechno…
No já u televize řvu pořád , to je normálka … a hlavně i třeba nečekaně vybuchuju a pak sem zase v pohodě , no jo hormony ![]()
tak já se naštěstí jen dojímám, hlavně to musím zvládnout příští týden na genetice, protože se už měsíc těším jak malá holka a fakt by mě mrzelo, kdybych začala řvát a viděla jen rozmazaný ultrazvuk ![]()
Mám náhradní plán, někde jsem se dočetla, že to vyšetření jde nahrát na dvd, tak se na to musím zeptat, abych si pak mohla ještě pořvat v klidu doma ![]()
jéééé já se asi nedočkám…
jdu už spát, přeju ti kránou noc a ať ti hezky roste miminko ![]()
Nazdarek holky, zdravim po delsi dobe.
Chtela jsem vam rict, ze NEXT ma od vcerejska 50% slevy. Ale jako ty zensky co tam stali, to jsem si nelajzla, aby me poslapali… tak jsem se tam stavila dneska a koupila 6 overalku…aspon…
jinak nemate nekdo zkusenosti, s tim, ze je mimi moc nizko?
Jinak preji vsem krasny teply vecer ![]()
Dobrý ránko, děvčata, tak japak se dneska máme? Škoda, že nemam next někde poblíž, hned bych tam letěla, ale asi by mě stejně ušlapaly, jsem malá
A mimi moc nízko? To Ti řek dr.? A tak Ti neřekl, co to znamená? ![]()
Ahoj Saiiimono, jak se dnes máš? Já vstala v šest do práce a pak si zas šla lehnout a celý den mi je tak nějak všelijak… Zítra to asi taky zabalím, no uvidím…