Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
5.8.11 21:10

No slíbil , že tu bude do desíti , pozvala jsem si kamaráku , abych si postěžovala a kyž tu v deset nebude , tak jdu na truc sát k našim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.8.11 08:45

Dobré ráno, Kacenko, tak doufám, že jsi nakonec měla pěkný večer a užily jste si s kamarádkou spoustu srandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.8.11 09:51

Dobré ráno, děvčata!!! Tak jak to dopadlo Kačko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:03

Ahoj holky , no s kamarádko sme si pokecali , já si jí vylila srdíčko a pak se už bavili tak různě . jinak to dopalo tak , že sem tu zůstala , chtěla jsem vidět v kolik dozí a hle on přišel ve tři ráno . a nakonec za to , že hlastá můžu já … jak jsem minulý rok odešla na chvíli , tak musel prodat věci na ryby , teď nejezdí ani na závody a musí dát pryč svého psa … zase všechna vina padla na mě . tak sem se naštvala a řekla jsem mu , že když to je takhle tak , ay si psa nechal , že půjdu já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.8.11 10:21

chjo, nezlob se, ale on se opravdu chová jako hulvát :-( :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:22

Chová , j to vím … když se napije tak je mu jedno co říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.8.11 10:28

Zdravím všechny
Kačenko, tak opravdu to nemáš vůbec jednoduché. Můžu se zeptat, jak dlouho jste spolu? A mimi jste plánovali?…protože potom nechápu, že se takhle chová, když jste chtěli založit rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:31

teď v srpnu spolu budem 6 let , no ono to u nás bylo tak , že po tom mimoděložním těhotenství sme to nechali náhodě a nijak moc se nesnažili a ono se pak povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.8.11 10:36

to je pěkné 6 let, to už by mohl mít tyhle stavy za sebou, a mimi chtěl, takže fakt nechápu…vědět tak, co se mu hodí hlavou, třeba má z otcovství opravdu strach, akorát to řeší takhle blbě.
A řekla bych že první nepovedené těhotenství by vás
mělo ještě víc zblížit, u nás to tak bylo, po prvé jsem potratila a od té doby jsme si ještě blíž :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.8.11 10:44

Ani já to teda nechápu :-( Je mi Tě moc líto!!! Jak to jen udělat, aby mu to všechno doteklo??? :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:45

No ono to bylo neplánované a on to dítě nchtěl , nechoval se ke mě v tu dobu nejlíp a tak jsem potřebovala nachvilku odpočinek , ale pak sme se k sobě asi po dvou měsících vrátili zase . Jo chtěla bych moc vědět co se mu honí hlavou , jetli to bylo všechno zase jen díky opilství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.8.11 10:46

On to ditě nechtěl??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:47

Jo to já taky vůbec netuším , asi počkám a pokud se o s ním nebude lepšit ani až mu zkončí dovolená tak asi fakt odjedu k babičce a dědoj do Prahy , nenechám se takhle trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.8.11 10:47

To minulý rok ne , byla to náhoda přez HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.8.11 11:00

A co si s ním zkusit promluvit až nebude opilej a zeptat se ho, jak to chce dál… Jestli má jen zachvat paniky z toho, že bude otcem, nebo co se mu děje, protože to ti může říct jen on…
Každopádně byste to měli vyřešit, abyses furt netrápila, miminko potřebuje klid a spokojenou maminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí