Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Majklo taky závidim pohyby, ale dneska se mě zdálo, že taky něco cítim , přítel ke mě hned letěl a nic
Bramborovej salát a řízky jsme měli nedávno, na to jak jsem to nikdy nemusela, br. salát mi stačil jednou v roce na Vánoce, tak mňáááám
Surikatko a tak už je Ti aspoň líp??? Jinak mám konečně naskenovanou tu fotečku s pohlavím, je to tam líp vidět, schválně na to jukni, mám jí v albíčku, co myslíš.. Čím víc to zkoumám, tím vím tam vidim něco víc, tak jsem byla jen zvědavá, jestli si budeš pořád tak jistá…?
Ahoj Saiii, můžeš mi poslat odkay, nebo jak se tam dostanum nějak to nemůžu najít, ať to prozkoumám ![]()
Jinak si musím postěžovat… byla jsem u doktora na kontrole a nedělal mi ultrazvuk, jsem tak zklamaná a naštvaná a já se tak těšila a jak mám vědět, že je tam mimi v pořádku? dokonce mi ani neposlechl ozvy, prostě nic… Vím, že Markuška taky psala, že ji ultrazvuk nedělá, ale může doktor vědět, že mimi je v pohodě, když koukne jen dovnitř, jako co tam může vidět? A celou dobu mlel o tom, že mám blbou pojišťovnu, co nic neproplácí… Měla jsem sto chutí říct, že mu to zaplatím, ale neřekla, takže se ještě zlobím na sebe, že jsem se měla ozvat, vždyť je to jen pár korun za elektriku a pár korun za ten sajrajt ne?
suricata píše:saiiimona píše:Ahoj Saiii, můžeš mi poslat odkay, nebo jak se tam dostanum nějak to nemůžu najít, ať to prozkoumám
Majklo taky závidim pohyby, ale dneska se mě zdálo, že taky něco cítim , přítel ke mě hned letěl a nic
Bramborovej salát a řízky jsme měli nedávno, na to jak jsem to nikdy nemusela, br. salát mi stačil jednou v roce na Vánoce, tak mňáááám
Surikatko a tak už je Ti aspoň líp??? Jinak mám konečně naskenovanou tu fotečku s pohlavím, je to tam líp vidět, schválně na to jukni, mám jí v albíčku, co myslíš.. Čím víc to zkoumám, tím vím tam vidim něco víc, tak jsem byla jen zvědavá, jestli si budeš pořád tak jistá…?
No surikatko, oni utz dělají hlavně na ten velkej screening, jinak ani nemusí. Nic si z toho nedělej, příště mimi uvidíš a je v pořádku, neboj
Doktoři někdy umí bejt protivný. Můžu se zeptat co máš za pojišťovnu? Já mám sice dr. moc hodnýho, ale sestru co tam pořád lítá jak semetrika a pořád ho honí, když mě dělá utz, ať dělá.. ![]()
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště.. ![]()
saiiimona píše:
No surikatko, oni utz dělají hlavně na ten velkej screening, jinak ani nemusí. Nic si z toho nedělej, příště mimi uvidíš a je v pořádku, nebojDoktoři někdy umí bejt protivný. Můžu se zeptat co máš za pojišťovnu? Já mám sice dr. moc hodnýho, ale sestru co tam pořád lítá jak semetrika a pořád ho honí, když mě dělá utz, ať dělá..
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště..
stejně mě to děsně štve…
mám VZT zas kvůli zubařovi, ale já bych si to zaplatila, ale jsem srabík a bojím se mu to říct, on by se určo urazil…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZ ![]()
saiiimona píše:suricata píše:
SofinkaTak snad
určo ![]()
kdy si jdeš pro další obrázek?
suricata píše:saiiimona píše:stejně mě to děsně štve…
No surikatko, oni utz dělají hlavně na ten velkej screening, jinak ani nemusí. Nic si z toho nedělej, příště mimi uvidíš a je v pořádku, nebojDoktoři někdy umí bejt protivný. Můžu se zeptat co máš za pojišťovnu? Já mám sice dr. moc hodnýho, ale sestru co tam pořád lítá jak semetrika a pořád ho honí, když mě dělá utz, ať dělá..
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště..
mám VZT zas kvůli zubařovi, ale já bych si to zaplatila, ale jsem srabík a bojím se mu to říct, on by se určo urazil…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZ
No vidíš, tak hlavně, že je tohle v pořádku
Huráá
Podle mě VZP utz normálně proplácí, jinak by mě ho dr. pokaždý nedělal, to by mě zajímalo co měl na mysli, no možná zaplatěj třeba o něco míň než jiný pojišťovny.
No do poradny jdu myslim 23., ale na určení pohlaví pojedu asi v pátek na 3D k jiný doktorce…
saiiimona píše:suricata píše:No vidíš, tak hlavně, že je tohle v pořádkusaiiimona píše:stejně mě to děsně štve…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZHuráá
Podle mě VZP utz normálně proplácí, jinak by mě ho dr. pokaždý nedělal, to by mě zajímalo co měl na mysli, no možná zaplatěj třeba o něco míň než jiný pojišťovny.
prostě byl dneska fakt protivnej, hlavně, že vyšly ty protilátky
A vůbec, se tu tak rozčiluju a tys přitom měla velkej den… první pošťouchnutí od mimča, jaký to bylo?
Jakýpak rozčilování..? Já se Ti nedivim, taky by mě to mrzelo.. Hlavně neboj, mímo je určo v pořádku.
No pošťouchnutí.. Já Ti ani nevím, jestli jak se na to soustředím, jestli jsem si to nevsugerovala
Ale i kdyby, bylo to krásný
Nebyl to takovej ten pořádnej kapanec, ale jako kdyby se tam jen vrtěl a mrskal, tak jako uvnitř, že tam konečně opravdu něco je ![]()