Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
29.2.12 20:03

Všem vám, holky moje, děkuji za rady a podporu, moc si toho vážím :hug: Už vás tím, ale nebudu zatěžovat (moc příjemné téma to není..no..) a otočme list zase k našemu krásnému těhotenství :) Ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
1.3.12 09:25

Tak jsem se pred chvilickou objednala na UTZ ve 20.tt, uz ted se nemuzu dockat a to mam jeste pred sebou 5 tydnu cekani… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
1.3.12 09:26

Jo a jinak jsem se dneska vazila a mam zase o kilo min, ale kdyz na sebe tak koukam, tak mam pocit, ze brisko uz se pomalicku zacina rysovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
1.3.12 09:41

Akrim, jak jen to děláš, to já měla dnes ráno zas o 0,6 víc :( je pravda, že jsem včera stláskala celý pytel želé bonbónů, ale já tak tláskala vždycky. Do starých riflí se ještě vejdu, ale je to těsné, tak začínám víc mazat. Bojím se, abych nepřibrala moc a jsem z toho pak na nervy. A to jezdím do práce, být doma, budu na tom snad s váhou ještě hůř. Holky a čím se mažete? já mám elasti-q.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
1.3.12 09:54

Ahojky, nevim, ale nejak nemam takovou chut k jidlu jak jsem mela a bez gumovych medvidku bych umrela, ty muzu ted porad, medvidky, pomerance a rajcata :) To ja se taky bojim abych moc nepribrala, prave dneska rano jsem mela pocit, ze jsem nejaka tlustejsi, tak jsem se sla zvazit a ono prd :( Jo a vsechny tehu kalhoty mi jsou porad velke :( No a jinak se mazu olejickem proti striim od Saloosu, no vlastne maze me pritel :) udelali jsme z toho takovy ritual, ze kazdy vecer me pekne namaze a jdeme spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
1.3.12 10:26

Tak to já chodím teď v 90% spát mnohem dřív než přítel, kolikrát to zalomím ještě před 22hodinou. Vstávám v 5:20 a čolek si holt žádá víc spánku :) Rajčata od malička nejím, ale jsem víc ujetá na jablíčka a gumáci jsou holt droga, to je děs, ale z toho asi to mimi moc vitamínků nemá :) Ráno dlabu nejčastěji jogurt s ovesnýma vločkama, ale jen když jsem v práci, doma ne (to spíš chleba s marmeládou)a nejhorší je, když přijedu domů hladová, to pak stláskám jedno přes druhé a než si mozek uvědomí, že už se tělo najedlo, tak se kolikrát přejím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
1.3.12 10:30

Ahojky holky:
Nettinko na tu neschopenku bych sla ve Tvem pripade taky ihned. Nikdy nevis co si sef vymysli.
Akrim84 ja jsem sice ve 13 týdnu a mam od zacatku o neco vic jak dve kila mene. Taky si pripadam s briskem na vic, ale zatim mi kg jdou dolu…
Vcera jsem byla u Dr., ale UZ jsme nedelali, pac rikal,, ze to neni zapotrebi, ze abychom nebyli tak moc prosviceni :idea: Je pravda, ze mi zatim UZ delal kazdych 14 dnu na kontrole. Tak prcka uvidim az za tri tydny, doufam a uz se nemuzu dockat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
1.3.12 10:40

já jdu holky na kontrolu zítra a bude mít brát i krev na triply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
1.3.12 10:40

Nettinko, tak to ja sladke moc nemusi (jako sladka jidla a buchty)No a jelikoz se vyhrabu z postele tak kolem desate, tak snidam vetsinou polevku :) pak si dam obed a pak porad neco zobu a zobu az nez jdu spat :) Prejezena byvam kazdy den :) No a s tim spanim to mam taky tak, je deset vecer a ja uz jsem vetsinou mrtva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
1.3.12 10:41

to ja jdu na triply v pondeli… ale mam to jen odbery, prohlidka az za 14 dnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
1.3.12 13:05

Já taky nepřibrala, ale do kalhot se už nevejdu. Jinak budu mít dneska už ten angel sounds tak jsem zvědavá. Ve tři valím k doktorce, probrat ty úterní bolesti. Ale myslím, že je to OK. Dneska jdu od sedmi cvičit, tak jsem na to zvědavá. Držím Vám palce na ty triply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
1.3.12 16:03

Já jdu holky na odběry v pondělí, tripl už mi dělat nebudou, ale v těch odběrech zůstala 1 složka, která se odebere i když máme za sebou screening v I trimestru a to je alfa-fetoprotein - glykoprotein, který z mimi přestupuje do mateřské krve a může odhalit některé malformace, zejména CNS. Jinak jsem zatím nepřibrala, ale těhotenské kalhoty už nosím, je to mnohem pohodlnější. Bříško se mi už rýsuje :) Všechny, ať máte dobré výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
1.3.12 16:16

Holky, posílám odkaz na zajímavý článek: http://www.rodina.cz/clanek7958.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
1.3.12 19:40

Ahoj holky, tak s tím spánkem to mám s váma stejný.. Chodím spát už před desátou a vstávám v 5:45hod. Do starých riflí se taky ještě v pohodě vejdu, jen teda když sedím v práci u pc, tak si rozepínám knoflík :D
Jinak jsem se dnes dozvěděla, že kvůli té půjčce na baráček, musím zůstat ještě asi měsíc v práci, aby mi to schválili :roll: Tak snad to s mimčem zvládneme.
Na bříško používám Babydream a pak mám ještě dvě ampulky s olejíčkem jako vzorek. Hezky voní :)
Taky vám držím na testy pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
1.3.12 19:52

já na bříško používám od DM babylove olejíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí