Poradna duly
Jana Čurdová
@jap14 píše:
tak plenky jsou teď laciné docela v Rosmanne, tak proč je nekoupit…
Vsak to je v poradku, pokud to tak citis. Ja az zustanu z prace doma, tak se tesim, jak si vse v klidu nachystam a kazda sleva je dobra. ![]()
@jitam píše:
Vsak to je v poradku, pokud to tak citis. Ja az zustanu z prace doma, tak se tesim, jak si vse v klidu nachystam a kazda sleva je dobra.
A kdy to vidíš že zůstaneš doma z práce? Já to vidím až na konec června, pokud nebudou komplikace. Ale nejradši bych byla doma hned ![]()
@jitam píše:
Vsak to je v poradku, pokud to tak citis. Ja az zustanu z prace doma, tak se tesim, jak si vse v klidu nachystam a kazda sleva je dobra.
jj. tak já když už mám kočárek.. tak pokračujeme dále..:D a raději chystám, teď než až mě nechá doma a abych jen ležela.. což se stalo teď kolegyni,že musí ležet a ležet.. takže pro jistotu..
no já jsem začala,že zustanu v dubnu, pak v květnu, a ted to vidím na červen. na začátek…
@jitam píše:
Ahojte holky, ja na dnesek spala od 19.30 do 6hod. Kdo vic?
Koukam, ze probirate pliny, to me nenapadlo vubec jeste resit.
Tak to máš fain. Já přijela domu z práce asi v 19:10. Ale to jsem byla v 17:15 na kontrole.
Konečně jsem se dočkala velkého UZ. Těšila jsem se na fotky, ale malá byla jiného názoru, celou dobu se mrskala, kopala mi nevím do čeho, byla sranda to sledovat, co tam vyvádí. S paní doktorkou jsme se bavili. Jinak má 300 gramů a prý to je normální a vše je v pořádku. Tak mám radost. Opět mi byla potvrzena holčička. Tak pokud mi jí potvrdí do třetice, tak už s tím budu počítat
. Ale vypadá to, že máme Karinku ![]()
@jap14 píše:
jj. tak já když už mám kočárek.. tak pokračujeme dále..:D a raději chystám, teď než až mě nechá doma a abych jen ležela.. což se stalo teď kolegyni,že musí ležet a ležet.. takže pro jistotu..
My kočárek budeme objednávat až v dubnu, ale ráda bych něco nakoupila tento nebo příští víkend. Doma máme na skříni autosedačku
jj.. ono je to asi lepší to vzít tak nějak postupně.. my věcičky a tak ještě nekupujeme.. jelikož se nám prostě prcek ukázat nechce… takže takové ty drobnosti budu kupovat až ke konci. a kočárek bych taky objednávala asi až v dubnu, akorát byl fakt za dobrou cenu a na tom jediném jsme se s přítelem dohodli,takže jsme si pro něj jeli..
holky nestraste me s tim lezenim, ja tu nemocenskou taky natahuji, nejdriv jsem chtela vydrzel do konce brezna, ted rikam do konce dubna
Je mi fajn, citim se dobre, ale jak bude vedro, tak se v kanclu a v aute asi upecu. Z klimatizace mam strach, z tech nachlazenin.
Ja mam kocarek po segre (po dvou detech), svetle modry. Snad vydrzi a chci pak kvalitni sportak. A jinak vlastne skoro vsechno zdedim po synovcich.
My zatim nevime co budeme mit. ![]()
jé tak to mám radost,že nejsem jediná, která bude ještě překvapená..
já taky chci vydržet, co nejdýl,ale akorát při každé kontrole u gynekologa, mě přesvědčuje jestli už nechci rizikovku.. a já ne mě je ještě dobře…
takhle je to super, já mám taky pár kousku po bratráncích a nevlastním bráchovi ( to mu je 6)
@jap14 píše:
jé tak to mám radost,že nejsem jediná, která bude ještě překvapená..
já taky chci vydržet, co nejdýl,ale akorát při každé kontrole u gynekologa, mě přesvědčuje jestli už nechci rizikovku.. a já ne mě je ještě dobře…takhle je to super, já mám taky pár kousku po bratráncích a nevlastním bráchovi ( to mu je 6)
Jap: u nas to bude o to vetsi prekvapeni, ze manzel nechce vedet co budeme mit. Pry si necha prekvapko do porodnice a vtipalek rikal, ze tam bude stat z druhe strany a pomahat lekarum…no me z nej trefi asi ![]()
Nas asi nebudou mit v porodnici radi, i kdyz manzel vzdycky vsechny kolem rozesmeje, tak doufam, ze se tam doktori nebudou chlamat a o me se nezajimat.
Ja si to rict necham, ale nikomu nereknu, jetli jsem si to nechala rict.
jo a to kdyz jsem mu ukazovala diru po vytrzene osmicce, tak rikal jezis neukazuj me to, auuu, to muselo bolet…njn silacky reci ![]()
jj.. to mě pak bude zajímat jestli si stoupnul na stranu lékařů:-D to jsou ty chlapi všecho v pohodě.. ale pak už jen ta tříska bolí:-D
jejda..tak to bych mohla udělat v rodině taky. nechte se překvapit do porodu.. ty jo ty by to asi u nás nevydrželi:-D
@jap14 píše:
já taky chci vydržet, co nejdýl,ale akorát při každé kontrole u gynekologa, mě přesvědčuje jestli už nechci rizikovku.. a já ne mě je ještě dobře…
Já se toho bála, že mě nechá na rizikovým hned, vzhledem k věku. Naštěstí to nenastalo a vzhledem k tomu, že žádné problémy zatím nejsou, tak mi to nikdo ani nenabídl. Takže doufám, že žádné komplikace nebudou.
Manzel prave vydrzi hodne bolesti, ale nesnasi ji u jinych. Uvidime, jestli budeme oblibeni v porodnici hehe
Holky ja nevim jestli vam to tu mam davat, ale cetla jsem clanek o porodu, jak se szit s bolestmi. Je to takove trochu k zamysleni a trochu blaznive.
Kdo chce tak si to prectete: http://www.2012rok.sk/…st/2819-osho
Jsem zvedava, jestli si na tento clanek ve dni D vzpomenu hehe ![]()
tak rizikový nemusí být vzhledem k věku,rizikový jsou kvůli práci a hlavně kvůli předchozím potratům a tak.