Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
29.8.14 20:15

Viděl dnes někdo zprávy? Mluvilo se tam o tom? třeba jsou nějaké nové informace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:17

@kočička Evička nejhorší je, že maj dokonalý přehled o tom co ještě můžou a co už ne.. Na to že se pomalu neuměj ani podepsat je to velmi slušný výkon :pocitac:

Příspěvek upraven 29.08.14 v 20:18

• Citovat
  • Upravit
1986
29.8.14 20:18
@Petr-Klic píše:
a může, jasně nastavený hranice, důvěra, pravidla, jistota… léty ověřená skutečnost, některé věci jsou halt k nezaplacení :pankac:Příspěvek upraven 29.08.14 v 19:49

„To je jen fráze.“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.8.14 20:19
@BarunkaB píše:
Ne bylo mi 7 let když moje partička podpálila stoh. A měla jsem dost rozumu abych se toho nezůčastnila. Jak říkám, asi jsem dobře vychovaná a strach mi nedovolil udělat nějakej průser. Natož terorizovat zvířata.Příspěvek upraven 29.08.14 v 17:50

No víš, není to jen a jen o výchově ale i o povaze samotné.
Proto bych rodiče hned tak neodsoudila, jak tady většina.
A taky, který rodič ví na 100%, co zrovna jejich dítě dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@kočička Evička píše:
@ZItu @Burj Chalifa @Petr-Klicděcka nejhorší je opravdu to, co píšete, každej darebák má tady v tom systému svá „lidská práva“ a bůhví co ještě, a kde jsou práva těch, komu ublížili či ubližují? Celá společnost se bortí a jedním z důvodů je právě tohle. Na FB např. dneska byl článek, že muslimové u nás, prý když nemůžou nosit burky do školy atd., že trvají na tom, aby motorkáři neměoi na hlavě helmy - všechno je postavený na hlavu a to jsem nechtěla pouzazovat na něco konkrétního, ale tady si vyskakuje kde kdo a slušnej čloěk tu za chvíli vymře-bude vyhozen, donucen odstěhovat se, zabit, okraden atd atd.

Začarovaný kruh. Ze shora je nám přikazováno ustupovat, jinak budeme pykat my. Takže abychom neměli opletačky se zákonem, ustupujeme. Naše zákony? K pláči. Vláda je změnit odmítá. Důvod? Kdyby je upravili tak, aby pykali lumpové a slušní lidé by žili v klidu, byli by na tom biti i naši zákonodárci ( žel i mezi nimi jsou lidé nevalného chování ). A tak se to motá pořád do kola a není z toho cesty ven ( legální cesty ven ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Rolin píše:

Není 8)

• Citovat
  • Upravit
1986
29.8.14 20:20
@radúna píše:
Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu souhlasit s názorem, že teroristům a parchantům budu ustupovat nebo je uplácet. Potažmo, chtějí-li mě jakkoliv omezovat na mém vlastním pozemku…
Toho pána se psy je mi líto víc než toho malého kluka.

Jasně, šestiletý kluk je „terorista“ a „parchant“ jak z čítanky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:22
@sissi79 píše:
Není 8)

Ale je, nikdy nemůžeš zaručit, že tvému dítěti v jeho patnácti letech nerupne v hlavě… A pak, že je tu někdo teoretik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.8.14 20:25
@Rolin píše:
Ale je, nikdy nemůžeš zaručit, že tvému dítěti v jeho patnácti letech nerupne v hlavě… A pak, že je tu někdo teoretik…

S dobrou výchovou můžu tohle úplně minimalizovat.. Nic se neděje ze dne na den.. A pokud se dítěti věnuju, zajímám se o něj tak poznám že není v pohodě a něco se děje.

• Citovat
  • Upravit
4341
29.8.14 20:26
@Rolin píše:

Terorista ne - ač jak se to vezme, terorizoval své okolí.
Ale rozhodně to není hodný, milý a vychovaný chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:28
@Petr-Klic píše:
přesně tak :dance:Rolin, jsi tak najivní nebo mimo? sorry ale to se nedá číst…

Jenom proto, že ty nesouhlasíš s tím, že já soucítím s jedním malým pokousaným klukem (a ano, i s tím postřeleným psem), tak jsem mimo? Nebo v čem? Nebo proto, že jsem toho názoru, že v tom roli hraje i barva pleti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.8.14 20:29
@Rolin píše:

A víš, že máš nejspíš pravdu?
Opakované ataky na cizí majetek já vnímám jako druh terorismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.14 20:29
@ZItu píše:

terorista je právě přesněj výraz, terorizuje okolí, jedno jestli házením kamenů, anebo pouštěním hlasité hudby a dělání hluku v bytovém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.14 20:30
@Rolin píše:

Opakuješ něco, co bylo mířeno na tebe.
Vím co říkám a proč to říkám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.8.14 20:32
@ZItu píše:

Kolikrát hodil on tím kamenem? Víš to? Já ne. Ale odsoudit lze někoho hrozně rychle. Znovu připomínám, že se jedná o šestileté dítě. Jak může mít rozum, když dospělí ho nemají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný