Psychologická diagnostika zdarma

22
16.2.20 15:46

Psychologická diagnostika zdarma

Milé maminky, nabízím možnost zajímavého psychologického testu osobnosti, který sestavili psychologové z Univerzity Palackého v Olomouci.

Tyto testy jsou běžně placené! Aktuálně však probíhá ma UP výzkum a naším cílem je sesbírat co nejvíce relevantních odpovědí, takže se otevírá pro vás možnost zajímavého testování osobnosti zdarma. Na konci testu vám vyjde váš individuální výsledek testu soobnosti tzv. temná triáda (psychopatie, manipulace, narcismus) a výsledky tzv. pětifaktorového modelu osobnosti (extroverze/intraverze, neuroticismus, svědomitost, přívětivost, otevřenost vůči zkušenosti).

Test trvá 30 - 45 minut, výsledky uvidíte okamžitě po dokončení testu, není potřeba vyplňovat váš email! Nesbíráme kontakty, ale odpovědi skutečných lidí, které pomohou v psychologickém výzkumu a v konečném důsledku při práci s klienty. Připravte se, že na konci testu budeme chtít znát vaše pohlaví, věk a vzdělání. Pokud máte dotazy, neváhejte vložit dotaz či využít okénka na konci testu s možností odeslat dotaz.

Děkuji předem za váš cenný čas, Zuzana

Příspěvek upraven 16.02.20 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
16.2.20 15:51
@Kifesto píše:
Milé maminky, nabízím možnost zajímavého psychologického testu osobnosti, který sestavili psychologové z Univerzity Palackého v Olomouci.

Tyto testy jsou běžně placené! Aktuálně však probíhá ma UP výzkum a naším cílem je sesbírat co nejvíce relevantních odpovědí, takže se otevírá pro vás možnost zajímavého testování osobnosti zdarma. Na konci testu vám vyjde váš individuální výsledek testu soobnosti tzv. temná triáda (psychopatie, manipulace, narcismus) a výsledky tzv. pětifaktorového modelu osobnosti (extroverze/intraverze, neuroticismus, svědomitost, přívětivost, otevřenost vůči zkušenosti).

Test trvá 30 - 45 minut, výsledky uvidíte okamžitě po dokončení testu, není potřeba vyplňovat váš email! Nesbíráme kontakty, ale odpovědi skutečných lidí, které pomohou v psychologickém výzkumu a v konečném důsledku při práci s klienty. Připravte se, že na konci testu budeme chtít znát vaše pohlaví, věk a vzdělání. Pokud máte dotazy, neváhejte vložit dotaz či využít okénka na konci testu s možností odeslat dotaz.

Děkuji předem za váš cenný čas, Zuzana

Mám zájem. Čas na to budu mít ale až pozdě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
16.2.20 15:52

Já také tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.2.20 15:53

@Kifesto Ještě chci zmínit, že by bylo dobré, kdyby se někdo začal u nás v ČR zabývat diagnostikou fetálního alkoholového syndromu. Nedělá to nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
16.2.20 16:11

Také mám zájem i když se trošku bojím výsledku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5444
16.2.20 16:26

Vyplněno, doporučuju, pro mě zábava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.20 16:46

Nefunguje mi to. Napsala jsem, co mi připomíná první skvrna, bylo to zeleně. Dala Ok. Přijali mi to. Ale tím se to zastavilo, nenaběhl další obrázek :think:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.2.20 16:52
@Anonymní píše:
Nefunguje mi to. Napsala jsem, co mi připomíná první skvrna, bylo to zeleně. Dala Ok. Přijali mi to. Ale tím se to zastavilo, nenaběhl další obrázek :think:

je potřeba napsat alespoň dvě odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.2.20 17:01

Zajímavé, doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
16.2.20 17:16

Hotovo, trochu zdlouhavé, ale zvědavost byla silnější a hodně to souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
16.2.20 17:17

Pošlete mi taky, nebo se musím někde k tomu proklikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
16.2.20 17:18
@vokishka píše:
Pošlete mi taky, nebo se musím někde k tomu proklikat?

Mas to v úvodnim příspěvku, klikni na modrá písmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5444
16.2.20 17:19
@Anonymní píše:
Nefunguje mi to. Napsala jsem, co mi připomíná první skvrna, bylo to zeleně. Dala Ok. Přijali mi to. Ale tím se to zastavilo, nenaběhl další obrázek :think:

Napiš ještě jeden tip a objeví se tlačítko pro pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.2.20 17:21

Asi to sedi. Pry nejsem introvert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
16.2.20 17:25

Vyplněno a doporučuji také, zase jsem se něco o sobě dozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová