Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
2.8.13 19:31

@lazy_cat I tak děkuji za názor :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.8.13 20:09

@Novaska Taky jsem měla z tříkolky strach a fakt v pohodě, nikdy se kolo neseklo. Malýmu bude rok v říjnu, nevím nevím, jestli se tam vejde třeba v zimní bundě :? Snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 20:20

@Tereza1986 teď mi psala kamarádka co má skoro 3 leteho chlapečka a má tento kočárek a říkala, že i ve dvou letech se jí tam malej krásně v zimě vlezl, akorát ho neměla ve fusaku ale buď v kombineze nebo zimní bundě a přes nohy nanožník. A to nemá žádného prcka..tak snad to bude ok :)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.8.13 20:27

@Novaska Tak snad, budu doufat :lol: Jinak jsem maximálně spokojená, snad budeš taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 20:30

@Tereza1986 super, moc děkuji za názor :) :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.8.13 22:06

Mam buzze jak uz jsem tu kdysi v minulosti psala, vozi mi ted uz treti dite a pro me je to nejlepsi kocar na svete :palec: Jediny, za ktery bych ho mozna vymenila je Quinny Speedi, ten se mi libi ze je uvnitr sirsi a v pohode se tam daji posadit dve deti vedle sebe, ale jinak, Buzz - vyborna volba!
Po dvou detech bylo akorat potreba vymenit pneumatiky, byly dost sjete, ale jinak je porad v naprosto bezvadnem stavu. Prvniho jsem v nem vozila do roku a pul, kdy se narodil mladsi. A mladsiho jsem v nem vozila do dvou let a dvou mesicu, nez se narodil treti.
Mam teda i tu vetsi sedacku, takze asi v roce a pul presedlal do vetsi, ale jsem presvedcena, i v te mensi bych ho v pohode odvozila az do narozeni posledniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 22:11

@Klementyna tak to je super..:) a co ty nožičky, mimčo je má pořád jakoby skrčené nahoru ne? Nevadí mu to? Asi ne co, jinak by to nevyráběli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.8.13 23:09

Ty nozky vubec nevadi, naopak, moje nejlepsi kamaradka je fyzioterapeutka a podle ni je tohle pro mimco prirozena poloha, pri koukani do kocaru to sama okomentovala slovy - jak ma ty nozky takhle skrceny a podepreny, to mu musi byt pohodlny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 23:39

@Klementyna tak to jsem potřebovala slyšet :-) moc děkuji za názor :-)) myslím že je rozhodnuto :-)!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.8.13 00:12

Jo a jak ses ptala na tu strisku, tak ano, neni nejvetsi a za slunecneho dne k ni mam kolikama pridelanou plinu, hlavne kvuli pruzorum na bocich, tudy to slunko jde fakt dost dovnitr, ale to mi vubec nevadi a nepovazuju to za nic obtezujiciho.
Za slunecneho dne ma spousta maminek neco stiniciho prehozeneho pres kocar, at je to jakykoliv :)
Jo a kdyz uz jsme u toho stineni kocaru - koupila jsem si slunecnik a klip na slunecnik - ten se musi spesl koupit taky. Tenhle: http://www.delfinek.mimishop.cz/…na-slunecnik. Slunecnik jsem brzo prestala pouzivat, spis mi vadil nez pomahal, ale ten klip je naprosto super vecicka - jak je pridelany na te tycce, tak jdou na nej perfektne povesit veci, taska s nakupem, proste cokoliv. Tak jsem si nakonec koupila jeste jeden na druhou stranu a mam ted z kazde strany jeden a clovek by neveril, co vsechno tak jde na tom kocaru odvozit :pankac: Vrele doporucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
3.8.13 18:04

@Klementyna jo, já taky vozím přes svůj sporťák pořád plínu, když svítí hodně slunko, takže to by nemělo být nic, co by mi vadilo :) ten klip na ty tasky by byl super, já do teď vozila na nákupní tašky na kroužkách od hraček malého :D..ale když jsem ji měla moc těžkou tak se mi to málem zlomilo…Jo a chtěla jsem se ještě zeptat, jak je to s vložkou do kočárku? Já mám ve svém sporťáku vložku pro malého ale ta se mi tam asi nevejde, jaký je ten materiál, je lepší ji tam mít nebo ne? A taky jsem něco slyšela od zmenšovací vložce, ta je tam automaticky nebo se nějak dokupuje? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.8.13 22:47

To vubec netusim, zadnou vlozku jsem tam nikdy nemela :nevim: Ani me to vlastne nenapadlo, kdyz jsem pod nej neco potrebovala podlozit - kdyz mel treba rozblinkano nebo tak, tak jsem pod nej dala plinu a bylo…
A material teda nejsem moc schopna pojmenovat, proste je to hladke a mekke :)
A dobre se to otira vlhcenyma ubrouskama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 11:08

@Novaska Já změnšovací mám, koupila jsem ji zvlášť na Mimibazaru. Novou jsem nikde neviděla, že by prodávali. Zmenšuje prostor kočárku a je pevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.8.13 12:12

@Tereza1986 a do kdy tak mimčo tu zmenšovací má? Jako jak dlouho se cca používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 12:59

@Novaska Já jí měla do tý doby, než začal syn sedět, takže do cca 7 a půl měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí