Rádoby nejlepší babička aneb nervy na pochodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
7.6.13 18:21

Že Ti přepíše papíry do porodnice??? A proč jí je proboha ukazuješ?? A fakt nemyslím, že malou rozmazlila babička, pokud jezdí občas :nevim: To je věc švagrový a švagra. Od výchovy má dítě rodiče. Babičky, dědečkové, tetičky a strýčkové jsou na hraní a rozmazlování, tak to prostě je. Už z důvodu, že tráví s dítětem méně času než rodiče.

• Citovat
  • Upravit
1998
7.6.13 18:22

Pak ma svagr otevrit papulu a neco rict, nechapu co chces za radu? Babicku nepoustejte dal, neter rezte jako zito, svagrova je blba, kdyz sla v 6-tinedeli do prace a ted z toho ma nevychovanou, rozmazlenou holku..to je asi vse, cos nam chtela sdelit ne? :! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
7.6.13 18:23

Nejdřív se uklidni, protože to co tady máš za slovní průjem to je taky mazec.. :D no tak si toho nevšímej a dělej si dál co chceš.. co na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 18:24

Ano Mauzik2 ;)no ty papiry do porodnice videla mela jsem je u veci do porodnice obcas jezdi az ted co jsme se odstehovali o 45 km dal nez bydli ona pred tim u nich byla kazdy den…svagr toho moc namluvi a nic s tim neudela!!!

• Citovat
  • Upravit
1998
7.6.13 18:25

A co cekas od nas? ze prijedem a svagrovcum domluvime? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 18:26

Neee jen jsem to potrebovala nekomu rict ;) dekuji ze jste si to precetli vsichni a dekuji za nazory at uz byly jakekoliv ;)

• Citovat
  • Upravit
981
7.6.13 18:28

No vlastne to i chapu… mas jen strach abys nemela stejneho rozmazlence myslim ze to zalezi jen na tobe a tvem priteli ;) na nikom jinem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
7.6.13 18:29

Ach tak, proste sis prisla postezovat a radu nehledas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 18:30

Hlavne jsem chtela vedet jestli to je normalni jak vidim tak neni ;) dekuji vsem

• Citovat
  • Upravit
Jemys
7.6.13 18:35
@Anonymní píše:
Ano Mauzik2 ;)no ty papiry do porodnice videla mela jsem je u veci do porodnice obcas jezdi az ted co jsme se odstehovali o 45 km dal nez bydli ona pred tim u nich byla kazdy den…svagr toho moc namluvi a nic s tim neudela!!!

Vy jste se stěhovali se švagrovými společně?? Proč, když Ti tak leze na nervy švagrová a její dítě?? Ale můžeš být v klidu, tvoje dítě dokáže rozmazlit a udělat z něj nevychovanýho fracka pouze tvoje a manželova výchova. To, že ho tchyně vezme někam v kočáru, to z něj neudělá. Takže se hoď do klidu a užívej si těhotenství

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
7.6.13 19:02

Vychovávat by ji měli rodiče, ale pokud se tobě výchova nelíbí, tak s tím těžko něco naděláš. Taky nechceš, aby ti do toho kecali, ikdyž budou mít jiný názor, tak ty jim do toho taky nemůžeš kecat, ale myslet si můžeš, co chceš.

Jinak mi přijde, že ta malá dost žárlí na miminko.

• Citovat
  • Upravit
luciášice
7.6.13 19:04
@Anonymní píše:
Vychovavali ji vsichni a nikdo a svagrova se v matce vidi takze co rekne ona to je svate snad je to moje dite a taky moje vizitka neumet podekovat pozdravit apod. jen pisi jestli treba ja nejsem nejaka divna a nebudu treba sve dite spatne vychovavat kdyz obcas dostane po rukach nebo na zadek chapete me???a ke tchyni ja ji neposloucham mame doma mesic kocarek ona pry no to doma mit nebudete a MAM!!!papiry do porodnice rekla ze prepise ptz se ji nelibi klucici jmeno no na*rat!!!delam si co chci a podle me neni buh
:lol: :lol: :lol: no tak na co si stěžuješ, když si děláš co chceš? ;) Tak si to dělej dál :palec: Malá je asi rozmazlená, ale je to chyba především rodičů a ne babičky. A zároveň je to jenom jejich věc. Ty teď říkáš, jak dáš dítěti na zadek :lol: :lol: :lol: Promiň, ale až se ti narodí, tak to třeba uvidíš úplně jinak a na ten zadek mu třeba nedáš nikdy ;) Nechápu proč se tolik zabýváš a rozčiluješ nad cizí výchovou, tobě do toho nic není. A že tě holka štve a nemáš jí ráda? Tak se jí vyhýbej a máš to, děláš si přece co chceš, takže jí můžeš ignorovat.Ale ona za svoji výchovu nemůže a je ještě hodně malá, v tomhle věku je protivný kdejaký dítko, ale za pár let z ní může být hodná holka :nevim: Já mám jedinou radu, nestrkej nos do cizích věcí :mrgreen: Počkej si na svoje dítě a to vychovávej a neboj, on se vždycky najde někdo, kdo si bude myslet, že je tvoje dítě rozmazlené a měla bys mu dát na zadek, to sama poznáš.
  • Citovat
  • Upravit
11117
7.6.13 19:04

Teda podle toho co ctu, maji v te rodine problem vsichni… :roll: :mrgreen:

Pokud bydlis se svagrovou a babicka jezdi jen obcas, tak mi prijde, ze na ni snad musis mit vetsi vliv nez ona :think:
a jinak jak uz tu pisou mnozi - dite vychovavaji rodice - me obe dve babicky rozmazlovaly neskutecne, na zadek jsem nedostala nikdy ani od nasich ani od prarodicu a presto jsem byla vzdycky hodne dite a rakla bych, ze mi to zustalo dodnes :mrgreen:

jo a pokud mlada dama nechodi do skolky, coz asi ne, tak ten slovnik musela nekde pochytit. tak kdo pred ni tak mluvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
7.6.13 19:16
@Ali-Ali píše:
Teda podle toho co ctu, maji v te rodine problem vsichni… :roll: :mrgreen:

promin, ale korunu za kazdy vykricnik a mela bys milion :lol: vse uz bylo receno…takze zhluboka dychej, rozcilovni miminku neprospiva…a hormony se uklidni ;) jinak teda, jestli si ma svagrova nebo tchyne nebo moji rodice dovoli nasi malou i jen placnoutm tak bude nasledovat velice durazna diskuze :cert: od vychovy jsme my-rodice…ostatni mohou tak mximalne rozmzlovat v ramci nami povolenych mezi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.6.13 19:30

Anonymní, existuje i jiná výchova než za všechno dát na zadek, doufám, že na to přijdeš. Holčička je teda síla, ale prvotní vinu nesou její rodiče!
Netvrdím, že na ten zadek nedám, ale musí to mít nějaký důvod a musím podnikat i jiné výchovné kroky než jen dítě bezmyšlenkovitě řezat.
Nechápu, proč z toho viníš zrovna babičku, která tam jen jezdí na návštěvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová