Rádoby nejlepší babička aneb nervy na pochodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
7.6.13 19:33
@Ali-Ali píše:
jo a pokud mlada dama nechodi do skolky, coz asi ne, tak ten slovnik musela nekde pochytit. tak kdo pred ni tak mluvi?

přesně tak, kdo před dítětem takto mluví? Děti jsou pouze naše zrcadlo. Pokud dítě dělá něco nevhodného, tak se prvotně musím ptát, kde jsem udělala chybu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.6.13 19:43

COZE? :mrgreen: Sorry, ale ten tvuj prispevek se nedal ani precist.

V pulce jsem to vzdala.

Ze vsech blaznu v prispevku jsi mi vysla jako nejvetsi píp ty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 20:04

Bydlíme s manželovo rodiči a ty tu mají tak 3-4× týdně vnučku (moji neteř) o její výchově si myslím, že je to rozmachanej spratek a že na tom velkej podíl nesou i její prarodiče. Je tu víceméně furt už od mala. Myslím, že pokud je to takto musí vychovávat i prarodiče. Být to moje dítě je bitá od rána do večera. Nás zná, je zvyklá, ale když jí člověk vidí na chodbě neřekne ani bů. Tím, že jí furt srovnávaj s naší, jsem na ní začla mít úplnou averzi a tlačím na odstěhování. Což kůli penězům není zatím možné. Celkem tě chápu, ještě pokud je agresivní. Na tu naší taky žárlí. Jediný co mi zbývá je furt hlídat pokud jsou spolu. Protože pokud se nedívám je schopná ji praštit, šťouchnout. A to už jí bude 6 a naší je přes rok.

A.

• Citovat
  • Upravit
48576
7.6.13 20:08

Když čtu tvé vyjadřování tak mě jen napadá že chudák malá říká co slyší doma a jestli takle mluvíte všichni, není se čemu divit.

Společné bydlení nikdy nedělá dobrotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
7.6.13 20:18

Mám trochu bordel v tom kdo tě štve. :nevim:
Asi nejvíc ta malá, ale to je dítě, to jak se chová je většinou chyba rodičů ne její.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.6.13 20:18

No, babička se pěkně povedla, ale od výchovy je tu především máma a táta, babičky a dědečkové jsou na rozmazlování, když švagrová dovolila, aby jí tchýně vychovávala děti tchýně, tak se nesmí divit…
argumenty typu,. že se tchýně do šveho se*e neberu, když mi něco vadí, tak to prostě řeknu, zakážu a když to nebude respektovat, tak jí děti jednoduše nebudu pučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
7.6.13 20:25

Tělesné tresty se nerovnají výchově. znám spoustu dětí, které nikdy nikdo neuhodil, ani nepleskl ani nic podobného o chovat se umí. takže o tom to není. je to o důslednosti. a pokud rozmazluje babička a dítě má normálně rozumně nastavoný mantinely chování z domova, tak toho snad ta babička zase tolik nezkazí. fakt nemám ráda, když někdo brání dítěti ve styku s prarodičem jenom proto, že mu jednou podstrčil karamelku obrazně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 21:53

Mno tak ja sproste pred detma nemluvim jak jsem psala pracovala jsem s nim takze mi to ani neprijde pred nimi mluvit sproste…to jen tady jsem mela takovej pruplach pocitu!!!tchyne ted prisla o praci takze u nas bude furt takze mala vsem preroste pres hlavu je to jejich dite jejich vychova ale hlavne je mi lito te male ptz co tu mela kamaradky sveho veku bila je a nadavala a maminky je za ni prestali poustet!!! nebude mit zadne kamarady a ani v rodine se s ni deti nechteji bavit :( prijde mi ze si vynucuje pozornost sprostymi slovy a vztekanim se plivanim po kobercich apod. Stehovali jsme se s nim ptz jsem otehotnela a nemeli jsme kde bydlet ted si hledame nejaky maly domecek tak snad neco najdem!!!nejsem zastancem toho bit deti jako zito aby meli strach z rodicu ale ocad pocad proste nejakej rad nebo neco :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 21:57
@Gladys píše:
přesně tak, kdo před dítětem takto mluví? Děti jsou pouze naše zrcadlo. Pokud dítě dělá něco nevhodného, tak se prvotně musím ptát, kde jsem udělala chybu já.

Mlada dama do skolky chodi!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 21:59
@chatwenna
@chatwenna píše:
COZE? :mrgreen: Sorry, ale ten tvuj prispevek se nedal ani precist.

V pulce jsem to vzdala.

Ze vsech blaznu v prispevku jsi mi vysla jako nejvetsi píp ty.

Rozhodne jsem to tu nepsala aby me nekdo jako ty urazel!!!nedocetla tvuj problem!!!nezijes v tom nesud!!!a neurazej!!!

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
7.6.13 22:00
@Anonymní píše:
@chatwennaRozhodne jsem to tu nepsala aby me nekdo jako ty urazel!!!nedocetla tvuj problem!!!nezijes v tom nesud!!!a neurazej!!!

Vidim, ze jsem se ve svem odhadu nesekla ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 22:04
@chatwenna píše:
Vidim, ze jsem se ve svem odhadu nesekla ;-)

Vidim ze ja take ne hezky vecer preju nashledanou!!!

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
7.6.13 22:09

Panebože…někteří lidé by neměli mít přístup na internetové diskuze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
7.6.13 22:11

Sice jsem pořád nepochopila tvoji averzi na tchyni, ale tak není problém vypadnout někam ven, když přijede, ne? A nad chováním - pro tebe vlastně - cizího dítěte se rozčiluješ marně. To je věc jen a jen jejich rodičů. Když tchyně přijede, seber se, oběhni realitky, poptej se po bydlení a svý dítě si vychovej jak sama uznáš za vhodný. :nevim: Taky nad chováním některých dětí a matek z mého okolí kroutím hlavou, stejně jako ony asi nad mojí výchovou. Řešila bych svoji bytovou situaci a svoje dítě a jejich problémy bych nechala jim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 22:15

No to ze porad vsechno vi nejlip ve vychove v bydleni v praci v zakonech ve vsem ve finale casto pravdu nema a pre se ze ano!!!ale to je jen muj problem ja se chtela jen vypsat zase mam klidnou dusi na par dni tydnu;) a pak uz budu mit jine starosti nez resit tchyni ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová