Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pompova
Dobrý den, pořídila jste nakonec to koupatko na hlínu, uvažuji zda to pořidit nebo je to zbytečné.
![]()
Nebo je tu někdo kdo koupatko má. Děkuji
Dobrý večer, ještě ne a ted na zimu pořizovat nebudeme. Veverku ted skoro vubec nevidám, asi se zazimovává, přes den nevyleze už vubec a v noci ji slyším, jak něco louská… ![]()
Děkuji že jste písla.
Moje první zimu
taky tak.
Letos pro změnu ji vidím a chce jít pořád ven ale je fakt že už si zvykla chce to čas. ![]()
To je naše Lili.
Juuu ta je krásná!!!
No někdy přemyšlím, jestli je vubec živ, že ho nejde vubec slyšet ani videt.
Poznám to vždy podle okousaného jablka, že ještě žije ![]()
@sevilla 122 Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je normální, že vubec ted naše veverka nejí zrni. Její potrava je ted hlavmě jablko a asi oříšky, které má schované v budce. Jinak nic nejí ![]()
U nás je to taky tak, kupuji krmivo pro burunduky a přebírá. Pak vyhazuji misku i se zrním. ![]()
No jsou veverky rozmazlené ![]()
Hlavně z krmiva vybírá co jsem si všimla slunečnici, oříšky a ted jsem koupila krmivo a je to asi sušený banán ten ji taky jede. U nás taky jablíčko, psí piškoty a mlsná po pribináčku nebo červech to sní hned.
Tak
ja jsem na tom stejně. ![]()
No to jsou mršky
Já červy nedávám, ten náš veverák si je totiž schovával a nežral je, pak mi to tam lezlo
Možná, že ted jak je větší by je možná zblajzl, ale nebudu to riskovat
mu se totiž hodně změnily chutě. Dříve jedl rajče, ted si ho ani nevšimne, jablko jsem vyhazovala, ted ho baští o sto šest
A nemá na nás vubec náladu, protože si nejde ani pro oříšek, dříve jsm zamlaskala a přišel si, ted na nás uplně kašle a oříšek ho nezajímá ![]()
Třeba jak odroste já dávam ty větší červy pinzetou a čekám než si ji veme a sní ho vím ale jak ji drží a krouti se ji, ten váš ma ještě možná malé tlapičky
.
Je zimní období, možná na něj dolehá, četla že někteří bývají v tomto období i agresivnější. ![]()
Zkuste třeba pribináček na prst k budce jestli si ho příjde olízat. Tak musí dcera když si ji chce pohladit, protože veveřica je zvyklá hlavně na mě, to víte já měla tu trpělivost a pořád lákala i když nevylezla. ![]()
Děkuji, ale na prst neee, už mi jednou na prstě vysel, když si ho spletl s oříškem
Jde na něm vidět, že je ted celkově pomalejší a když se chci přiblížit, tak raději zaleze do budky, uvidím na jaře, třebas zase pookřeje ![]()
@Martinabohony píše:
Ahoj mate este burunduka?
Já veveří cácorku mám
.
„Burunduk páskovaný byl zařazen do seznamu invazivních nepůvodních druhů. IND jsou druhy, které představují ohrožení biologické rozmanitosti v Evropě. Jinak řečeno:„Chov zvířat, které nemají evropský původ, je zakázán“.Každopádně chovatelé si budou moci nechat Burunduky na dožití.“
No není to škoda
.
Dobrý den, ve čtvrtek mi zemřel sameček a dnes ho samička začala hledat a volá a chce se pářit. Nemáte někdo samečka na připuštění nebo na koupi?