Rady a tipy k chovu burunduka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
21.10.15 16:11

@Pompova
Dobrý den, pořídila jste nakonec to koupatko na hlínu, uvažuji zda to pořidit nebo je to zbytečné. :think: :)
Nebo je tu někdo kdo koupatko má. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.10.15 19:52

Dobrý večer, ještě ne a ted na zimu pořizovat nebudeme. Veverku ted skoro vubec nevidám, asi se zazimovává, přes den nevyleze už vubec a v noci ji slyším, jak něco louská… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
1.11.15 16:18

Děkuji že jste písla.
Moje první zimu :think: taky tak.
Letos pro změnu ji vidím a chce jít pořád ven ale je fakt že už si zvykla chce to čas. :)
To je naše Lili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.11.15 16:57

Juuu ta je krásná!!!
No někdy přemyšlím, jestli je vubec živ, že ho nejde vubec slyšet ani videt.
Poznám to vždy podle okousaného jablka, že ještě žije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.11.15 08:08
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.11.15 16:05

@sevilla 122 Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je normální, že vubec ted naše veverka nejí zrni. Její potrava je ted hlavmě jablko a asi oříšky, které má schované v budce. Jinak nic nejí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.11.15 19:32

U nás je to taky tak, kupuji krmivo pro burunduky a přebírá. Pak vyhazuji misku i se zrním. :cert:
No jsou veverky rozmazlené :lol:
Hlavně z krmiva vybírá co jsem si všimla slunečnici, oříšky a ted jsem koupila krmivo a je to asi sušený banán ten ji taky jede. U nás taky jablíčko, psí piškoty a mlsná po pribináčku nebo červech to sní hned.
Tak :nevim: ja jsem na tom stejně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.11.15 12:02

No to jsou mršky :lol: Já červy nedávám, ten náš veverák si je totiž schovával a nežral je, pak mi to tam lezlo :P Možná, že ted jak je větší by je možná zblajzl, ale nebudu to riskovat :lol: mu se totiž hodně změnily chutě. Dříve jedl rajče, ted si ho ani nevšimne, jablko jsem vyhazovala, ted ho baští o sto šest :) A nemá na nás vubec náladu, protože si nejde ani pro oříšek, dříve jsm zamlaskala a přišel si, ted na nás uplně kašle a oříšek ho nezajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.11.15 15:41

Třeba jak odroste já dávam ty větší červy pinzetou a čekám než si ji veme a sní ho vím ale jak ji drží a krouti se ji, ten váš ma ještě možná malé tlapičky :).
Je zimní období, možná na něj dolehá, četla že někteří bývají v tomto období i agresivnější. :think:
Zkuste třeba pribináček na prst k budce jestli si ho příjde olízat. Tak musí dcera když si ji chce pohladit, protože veveřica je zvyklá hlavně na mě, to víte já měla tu trpělivost a pořád lákala i když nevylezla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.11.15 21:07

Děkuji, ale na prst neee, už mi jednou na prstě vysel, když si ho spletl s oříškem :lol: :lol: Jde na něm vidět, že je ted celkově pomalejší a když se chci přiblížit, tak raději zaleze do budky, uvidím na jaře, třebas zase pookřeje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.11.15 15:30

Jééé a to bolí taky mám odzkoušeno. :lol:
:think: na jaře uvidíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.16 20:01

Ahoj mate este burunduka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.3.16 20:18
@Martinabohony píše:
Ahoj mate este burunduka?

Já veveří cácorku mám :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.9.16 16:59

ČLÁNEK:

„Burunduk páskovaný byl zařazen do seznamu invazivních nepůvodních druhů. IND jsou druhy, které představují ohrožení biologické rozmanitosti v Evropě. Jinak řečeno:„Chov zvířat, které nemají evropský původ, je zakázán“.Každopádně chovatelé si budou moci nechat Burunduky na dožití.“

No není to škoda :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.21 12:29

Burunduk páskovaný

Dobrý den, ve čtvrtek mi zemřel sameček a dnes ho samička začala hledat a volá a chce se pářit. Nemáte někdo samečka na připuštění nebo na koupi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný