Rady z eMimina - jak vám pozitivně ovlivnil život?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
16.7.18 12:47

Ale jo, leccos. Velká část diskuzí byla uplně k ničemu, odpovídají typy, co k témat nic nemají, ale nedá jim to něco nenapsat.
Ale třeba takové ty praktické jednoduché otázky - kde něco koupit, typy na ubytování někde, informace o konkrétní lokalitě, nápady na dárek nebo aktivitu- určitě.

Pak nějaké kámošky ze skupiny, které se staly reálnými.

Kdysi jsem hodně frčela v šátkování a látkovkách a čerpala tu spousty informací v uzavřené skupině.

Jinak ted už spíš jen výplń volného času, odžít si tu nějaké emoce, vykecat se, utřídit myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
16.7.18 12:56

Ještě mě napadá, že pokud potřebuji něco vědět, čerpáme ze starších diskuzi. Jednak úroveň fóra byla někde jinde, dále nemusím cekat, až někdo postupně odpoví a v poslední řadě ono tu byla většina témat probrána tak 100×, takže zdroje ke studiu je víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
22.7.18 16:54

Ano! :dance: :dance:
Díky místnímu hubnoucímu kolektivu jsem úspěšně zhubla a váhu si držím, obohatila domácnost o pomalý hrnec, o kterém jsem do té doby v životě neslyšela, nechala si darovat od Ježíška myč oken karcher, dceři fotil svatbu manžel eMimiňácké kamarádky, zde doporučený satisfyer rozšířil můj sexuální život o nový rozměr :P :P, zrovna včera mi kámoška tadyodsud věnovala dvě igelitky sazenic kytek, které jí přebývaly na zahrádce a zkrátka s eMiminem zcela bez ironie lépe a radostněji. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
22.7.18 19:42

@sirikit Ty bys mohla delat reklamní spoty pro servery :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
22.7.18 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
22.7.18 19:52
@Tiffany1 píše:
@sirikit Ty bys mohla delat reklamní spoty pro servery :lol:

Sakra, že bych poslala Mafre fakturu? :think: :think:
Asi pozdě, co. :nevim:
Mě taky samotnou nic nenapadne. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
22.7.18 20:17

@sirikit Chybaaaa, minimalne na dvacet … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
22.7.18 20:27

Ano. Docela často, at už když jsme kupovali dům, nebo ohledně psa, či dětí. Deníčky mi docela i pomohly - když jsem byla poprvé těhotná a byla jsem na rizikovém, tak jsem hodně pročítala hlavně ta pozitivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
22.7.18 20:29

Dokonce mám odtud i pár kamarádek, ze skupinky dubnat se stala skvělá parta, scházíme se osobně. I ze skupinky prvorodiček mám dlouholeté kamarádky. :mrgreen: A jedna emiminačka ze skupinky se dokonce stala i mou sousedkou a máme obě děti stejně staré - obě budou spolužáci :lol: (jak naše mladší, tak i naše starší děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
22.7.18 20:34
@Tiffany1 píše:
@sirikit Chybaaaa, minimalne na dvacet … :mrgreen:

Korun? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.7.18 11:16
@chs.jasmin píše:
Dokonce mám odtud i pár kamarádek, ze skupinky dubnat se stala skvělá parta, scházíme se osobně. I ze skupinky prvorodiček mám dlouholeté kamarádky. :mrgreen: A jedna emiminačka ze skupinky se dokonce stala i mou sousedkou a máme obě děti stejně staré - obě budou spolužáci :lol: (jak naše mladší, tak i naše starší děti)

Ty jo, tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
26.7.18 17:56

@sirikit tisíc… euro … 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
26.7.18 18:04
@Tiffany1 píše:
@sirikit tisíc… euro … 8)
Óoooo!!! 8) 8)
Jdu si vypsat fakturu a budu ji za ty prachy po okrajích barevně iluminovat filigránem. :pankac: :potlesk: :dance:
Teď hlavně, abych vodsuď místo proplacení nedostala zlatej padák. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.8.18 15:43
@sirikit píše: Óoooo!!! 8) 8)
Jdu si vypsat fakturu a budu ji za ty prachy po okrajích barevně iluminovat filigránem. :pankac: :potlesk: :dance:
Teď hlavně, abych vodsuď místo proplacení nedostala zlatej padák. :roll:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6.8.18 20:01

Jsem tu relativně nová. Pár měsíců sleduji diskuse, které mě zaujmou, ale až teď jsem se odhodlala k registraci, protože občas se tu opravdu najdou podnětné odpovědi, které mohou pomoci. Ne vždy samozřejmě, ale to je tak se vším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová