Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jo, leccos. Velká část diskuzí byla uplně k ničemu, odpovídají typy, co k témat nic nemají, ale nedá jim to něco nenapsat.
Ale třeba takové ty praktické jednoduché otázky - kde něco koupit, typy na ubytování někde, informace o konkrétní lokalitě, nápady na dárek nebo aktivitu- určitě.
Pak nějaké kámošky ze skupiny, které se staly reálnými.
Kdysi jsem hodně frčela v šátkování a látkovkách a čerpala tu spousty informací v uzavřené skupině.
Jinak ted už spíš jen výplń volného času, odžít si tu nějaké emoce, vykecat se, utřídit myšlenky.
Ještě mě napadá, že pokud potřebuji něco vědět, čerpáme ze starších diskuzi. Jednak úroveň fóra byla někde jinde, dále nemusím cekat, až někdo postupně odpoví a v poslední řadě ono tu byla většina témat probrána tak 100×, takže zdroje ke studiu je víc než dost.
Ano!
![]()
Díky místnímu hubnoucímu kolektivu jsem úspěšně zhubla a váhu si držím, obohatila domácnost o pomalý hrnec, o kterém jsem do té doby v životě neslyšela, nechala si darovat od Ježíška myč oken karcher, dceři fotil svatbu manžel eMimiňácké kamarádky, zde doporučený satisfyer rozšířil můj sexuální život o nový rozměr
, zrovna včera mi kámoška tadyodsud věnovala dvě igelitky sazenic kytek, které jí přebývaly na zahrádce a zkrátka s eMiminem zcela bez ironie lépe a radostněji.
![]()
@Tiffany1 píše:
@sirikit Ty bys mohla delat reklamní spoty pro servery
Sakra, že bych poslala Mafre fakturu?
![]()
Asi pozdě, co. ![]()
Mě taky samotnou nic nenapadne.
![]()
Ano. Docela často, at už když jsme kupovali dům, nebo ohledně psa, či dětí. Deníčky mi docela i pomohly - když jsem byla poprvé těhotná a byla jsem na rizikovém, tak jsem hodně pročítala hlavně ta pozitivní. ![]()
Dokonce mám odtud i pár kamarádek, ze skupinky dubnat se stala skvělá parta, scházíme se osobně. I ze skupinky prvorodiček mám dlouholeté kamarádky.
A jedna emiminačka ze skupinky se dokonce stala i mou sousedkou a máme obě děti stejně staré - obě budou spolužáci
(jak naše mladší, tak i naše starší děti)
@chs.jasmin píše:
Dokonce mám odtud i pár kamarádek, ze skupinky dubnat se stala skvělá parta, scházíme se osobně. I ze skupinky prvorodiček mám dlouholeté kamarádky.A jedna emiminačka ze skupinky se dokonce stala i mou sousedkou a máme obě děti stejně staré - obě budou spolužáci
(jak naše mladší, tak i naše starší děti)
Ty jo, tak to je super ![]()
@Tiffany1 píše:Óoooo!!!
@sirikit tisíc… euro …
@sirikit píše: Óoooo!!!![]()
Jdu si vypsat fakturu a budu ji za ty prachy po okrajích barevně iluminovat filigránem.![]()
![]()
Teď hlavně, abych vodsuď místo proplacení nedostala zlatej padák.
Jsem tu relativně nová. Pár měsíců sleduji diskuse, které mě zaujmou, ale až teď jsem se odhodlala k registraci, protože občas se tu opravdu najdou podnětné odpovědi, které mohou pomoci. Ne vždy samozřejmě, ale to je tak se vším ![]()