Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@BeaL píše: Více
Takj sem tak různě koukala, co mi nabídl Google. A našla jsem 900-1200. Těch 1800 bude nějaká drahá soukromá klinika. A překvapilo mě, že je zvlášť cena (dražší), když máš implantáty. Takže se dá najít vyšetření za běžnou cenu.
@Hobitka píše: Více
Ano, tohle je rozumný názor, akorát bych dodal, že byly také zbytečné přešlapy typu tvrzení, že očkování brání přenosu a neočkovaní šíří Covid v době, když už bylo prokázané, že to neplatí, a že Covid šíří spíše očkovaní, kteří se nemusí testovat a mají přístup i tam, kam neočkovaní nemají a podobné kiksy. ![]()
@vokishka píše: Více
Tuto konkrétní částku 1 800 Kč aktuálně za sonografické vyšetření prsů účtují například tato pražská pracoviště:
Premier Clinic (Praha 1) – cena za sonografické vyšetření prsu.
BREAST UNIT PRAGUE / Mamma centrum (pracoviště Opatov a Hradčanská) – základní ultrazvukové vyšetření prsů a spádových oblastí stojí přesně 1 800 Kč (pokud jde o vyšetření prsních implantátů, cena je pak 2 000 Kč).
Galen Clinic (Praha 4) – preventivní sono prsou bez dlouhého čekání nabízí rovněž za 1 800 Kč.
@MartinL45 píše: Více
Ano, radikální desolé a antidesolé si mohou podat ruce!
![]()
@Hobitka píše: Více
To ano, ale není v pořádku, pokud pojišťovna platí víc, než samoplátci. ![]()
@jege Tak v dalsich fazich uz do toho zasahuje ona politika, populismus, strach o koryta, povest… coz tu koneckoncu zminovano bylo. Ja tohle nepopiram. Ale stojim za tim, ze plosne ockovani bylo z hlediska Covidu dobre odborne reseni. A ze pocatecni restrikce nebyly uplne spatne, protoze na zacatku roku 2020 se nevedelo nic. A ze bych nevymyslela a nerealizovala lepsi. A rozhodne si nemyslim, ze ockovani by se meli/dali nazyvat tupym davem hlupaku bez nazoru.
Naopak se trochu obavam, ze vlny okolo ockovani proti Covidu podporily vyssi miru odmitani vakcinace proti vaznym detskym chorobam u kojencu a batolat, ktere byly skoro vymyceny, coz nepovazuji za stastne.
@jege píše: Více
Ano, drahá soukromá zařízení. Fakt chceš soukromým subjektům nařizovat cenu, za kterou mohou prodávat svou službu?
@Havlova píše: Více
Já mám třeba zubaře komplet na svůj účet a žádná pojišťovna.
Naštěstí jsou tady i tyto možnosti.
@jege píše: Více
V tom případě můžeš být klidný, na pojišťovnu je to za 357 bodů, tudíž ani ne 500 korun.
Příspěvek upraven 10.07.26 v 13:53
@kalamitaa píše: Více
Máš smůlu, toto pojmenování nepřišiješ těm zlým dezolátům a antivaxerům
Tečkou to nazývala samotná vláda a propagátoři tečkování při své megakampani na přesvědčovaní občanů, ať se nechají otečkovat. A z mého pohledu je to i trefné odlišení od klasických očkování, které prošly všemi schvalovacími procesy a testy, na rozdíl od této pokusné vakcíny.
@rmot píše: Více
Hlupáčku, i vakciny na Covid byly testované a schválené.