Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Které razítko na textil dostupné v ČR se vám zdá nejlepší? Se kterým máte nejlepší zkušenosti?
Které má odolný inkoust, dlouhou výdrž, a navíc má třeba i lehce sehnatelnou náplň?
Našla jsem několik značek a nevím, které vybrat.
(Nechci razítko z Temu, Aliexpressu a tak podobně. A ani nemám zájem o nevypratelný fix nebo samolepky.)
Měla jsme od mamalabel a katastrofa. Po pár použitích vyschlo, doliti barvy nepomohlo, tak jsme ho reklamovala poslali nové a opět to stejný.
Měla jsem razítko z Lidlu, stálo asi stovku, bez jakéhokoli doplňování barvy vydrželo 2 roky aktivního použïvání pro dvě děti. Narazítkovalo toho opravdu hodně. Nápisy stále drží i po cca pěti letech praní, nošení, sušičkování.
Razítko neporadím, ale fixy opravdu neber, vždy se mi rozpily.
@Šmoulice píše: Více
Jak pro koho, podepisuju oblečení ještě čtvrtakovi a dělám dobře. Teď se mu díky podepsání vrátila bunda, kterou si nechal položenou u autobusu.
Měla jsem mammalabel, a stejná zkušenost jak výše. Orazítkovala jsem asi tři věci a bylo vyschlé. Úplně vyhozené peníze. Pak jsem četla v recenzích, že je to pravidlem. Používám fixu pilot, zcela dostačující.
Tak to jsem měla u mamalabel kliku. Označuju všechno, takže určitě už přes 100 kusů věcí, možná i víc. A pořád funkční, už přes rok.
Já mám razítko z Temu, koupené před školkou, razítkuje pořád, dcera je v 2. třídě - ale je to z Temu, tak nic