Reakce kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
16.6.14 11:42

@radkka jasne me kazda odreknuta hodina take mrzela, ale nebrala jsem to jako konec sveta a jeste abych volala a delala z toho drama, hold jsem se ucila aspn doma a pak zase s ucitelkou a to jsem chodila taky ke kamaradce a platila ji za to, takze stejna situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
16.6.14 11:42
@Anonymní píše:
Víte, mě to mrzí asi o to víc, že se jí fakt snažím vycházet vstříc. Nevím, kdo jiný by učil v neděli v podvečer. :-(

Domluvený lektor z jakékoliv jazykovky.

• Citovat
  • Upravit
20767
16.6.14 11:43
@klarushka píše:
Hele chápu obě dvě strany. Ty píšeš žes jí to odřekla už po 4 za pololetí což je celkem dost hlavně v případě že ten jazyk potřebuje na nějaké zkoušky nebo tak. Ano chápu nemocné dítko ale pokuď někoho doučuješ u vás doma tak bych dítko uložila a učila bych normoš s tím že bych se na něj občas podívala ;). Smrt je samozdřejmně něco jinčího a chápala bych to. jinak píšeš že si to přeložila na jinný den s tím že víš že ona má volno ale jak víš že třebas neměla v plánu něco jinčího? :think:

Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
16.6.14 11:43
@karfice píše:
Domluvený lektor z jakékoliv jazykovky.

ano ale za nehorazne penize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
16.6.14 11:44
@Jane29 píše:
ano ale za nehorazne penize :mrgreen:

S tím musí počítat - o víkendu večer bych pod 250 na hodinu nešla.
Sama učím němčinu v Ostravě.

• Citovat
  • Upravit
12803
16.6.14 11:44
@radkka píše:
Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky :lol:

sak ona jen navrhla mozny nahradni termin ne ze to hned presunula, aspon tak to chapu ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 11:45
@Jane29 píše:
@radkka jasne me kazda odreknuta hodina take mrzela, ale nebrala jsem to jako konec sveta a jeste abych volala a delala z toho drama, hold jsem se ucila aspn doma a pak zase s ucitelkou a to jsem chodila taky ke kamaradce a platila ji za to, takze stejna situace

Však jasný, jak jsem psala, třeba měla blbej den a vyletěla, jsme jenom lidi a snad už jsme se na emiminu naučili, že každá situace má dvě strany, taky jí to zakladatelka mohla říct půl hodiny předem… což nám tu nepřizná i kdyby to tak bylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 11:46
@Jane29 píše:
sak ona jen navrhla mozny nahradni termin ne ze to hned presunula, aspon tak to chapu ja

Nevíme, jak to podala a je to jedno, mě to jen pobavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@radkka píše:
@asha Tak možná se někdo ten jazyk fakt chce naučit a to nejde, pokud hodiny nejsou intenzivní a pravidelné.

Ale ona ji k tomu ukecala… Je uplne jedno, o jaky kurz jde, kdyz to platis. U nas jde treba o klavir, tam se aspon nahrazuje, ale kdyz odpadnou 2-3 hodiny za sebou, jde to u decek do kelu. A to jsou i jiny kurzy, kde se proste zaplati a zadny nahrady nejsou. Ale nejsme v CR, a tady se to tak proste obcas bere :nevim:
Ovsem predstava, ze zpucuju pani profesorku, ze nemela cas dvakrat za sebou… :mrgreen: By mi rekla rovnou, ze bohuzel, a kdyz mi to nevyhovuje, az dam deti jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626

Myslím, že toho bylo na tebe asi poslední dobou hodně.
Za sebe můžu říct, že tě chápu. Teď co mám děti, tak vím, že když přijde nemoc, tak termíny i dohody musím většinou rušit event. přesouvat. Nemám z toho dobrý pocit, někde vzadu světlo, že jsem něco slíbila… Pokud se to stane kamarádce, tak jí naprosto chápu, polituju, popřeju brzké uzdravení a ještě občas zavolám jak se daří.
Možná by bylo lepší, kdyby si kamarádka zkusila najít jiného učitele.
Jinak ono to rušení hodin je běžné i v jazykovkách a jiných doučováních. A leckde ho ani nenahrazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 11:47
@asha píše:
Ale ona ji k tomu ukecala… Je uplne jedno, o jaky kurz jde, kdyz to platis. U nas jde treba o klavir, tam se aspon nahrazuje, ale kdyz odpadnou 2-3 hodiny za sebou, jde to u decek do kelu. A to jsou i jiny kurzy, kde se proste zaplati a zadny nahrady nejsou. Ale nejsme v CR, a tady se to tak proste obcas bere :nevim:
Ovsem predstava, ze zpucuju pani profesorku, ze nemela cas dvakrat za sebou… :mrgreen: By mi rekla rovnou, ze bohuzel, a kdyz mi to nevyhovuje, az dam deti jinam :nevim:

Já bych takovou profesorku nezpucovala, ale rovnou s ní skončila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
16.6.14 11:48
@karfice píše:
S tím musí počítat - o víkendu večer bych pod 250 na hodinu nešla.
Sama učím němčinu v Ostravě.

jojo a z jazykovky bych si tipla kolem 500. Jadjen chci rict, ze pokud chodim k nekomu soukromemu, tak musim pocitat s tim, ze hodina obcas odpadnout musi, protoze uci sam a nekdy ten clovek muze byt v tezke situaci, neni to jak lektor z jazykovky, kde se da popripade sehnat nahrada. Takze bud muzu platit o cca polovinu vic za lektora v jazykovce a nebo se smirit s tim, ze mi hodina obcas odpane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.6.14 11:48
@radkka píše:
Já bych takovou profesorku nezpucovala, ale rovnou s ní skončila ;)

Tak to bych chtela videt :mrgreen: Obcas totiz hodiny odpadaji uplne vsude ;) Ale taky nemusis deti posilat nikam, to je fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
16.6.14 11:49
@radkka píše:
Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky :lol:

no právě zakladatelka psala že jí dala jinej termín protože věděla že má v úterý volno. No jako je volno a volno že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.14 11:51
@asha píše:
Tak to bych chtela videt :mrgreen: Obcas totiz hodiny odpadaji uplne vsude ;) Ale taky nemusis deti posilat nikam, to je fakt :nevim:

S tím jsem se ještě nesetkala :think: :lol: Mám štěstí asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová