Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka jasne me kazda odreknuta hodina take mrzela, ale nebrala jsem to jako konec sveta a jeste abych volala a delala z toho drama, hold jsem se ucila aspn doma a pak zase s ucitelkou a to jsem chodila taky ke kamaradce a platila ji za to, takze stejna situace
@Anonymní píše:
Víte, mě to mrzí asi o to víc, že se jí fakt snažím vycházet vstříc. Nevím, kdo jiný by učil v neděli v podvečer.
Domluvený lektor z jakékoliv jazykovky.
@klarushka píše:
Hele chápu obě dvě strany. Ty píšeš žes jí to odřekla už po 4 za pololetí což je celkem dost hlavně v případě že ten jazyk potřebuje na nějaké zkoušky nebo tak. Ano chápu nemocné dítko ale pokuď někoho doučuješ u vás doma tak bych dítko uložila a učila bych normoš s tím že bych se na něj občas podívala. Smrt je samozdřejmně něco jinčího a chápala bych to. jinak píšeš že si to přeložila na jinný den s tím že víš že ona má volno ale jak víš že třebas neměla v plánu něco jinčího?
Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky ![]()
@karfice píše:
Domluvený lektor z jakékoliv jazykovky.
ano ale za nehorazne penize ![]()
@Jane29 píše:
ano ale za nehorazne penize
S tím musí počítat - o víkendu večer bych pod 250 na hodinu nešla.
Sama učím němčinu v Ostravě.
@radkka píše:
Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky
sak ona jen navrhla mozny nahradni termin ne ze to hned presunula, aspon tak to chapu ja
@Jane29 píše:
@radkka jasne me kazda odreknuta hodina take mrzela, ale nebrala jsem to jako konec sveta a jeste abych volala a delala z toho drama, hold jsem se ucila aspn doma a pak zase s ucitelkou a to jsem chodila taky ke kamaradce a platila ji za to, takze stejna situace
Však jasný, jak jsem psala, třeba měla blbej den a vyletěla, jsme jenom lidi a snad už jsme se na emiminu naučili, že každá situace má dvě strany, taky jí to zakladatelka mohla říct půl hodiny předem… což nám tu nepřizná i kdyby to tak bylo. ![]()
@Jane29 píše:
sak ona jen navrhla mozny nahradni termin ne ze to hned presunula, aspon tak to chapu ja
Nevíme, jak to podala a je to jedno, mě to jen pobavilo ![]()
@radkka píše:
@asha Tak možná se někdo ten jazyk fakt chce naučit a to nejde, pokud hodiny nejsou intenzivní a pravidelné.
Ale ona ji k tomu ukecala… Je uplne jedno, o jaky kurz jde, kdyz to platis. U nas jde treba o klavir, tam se aspon nahrazuje, ale kdyz odpadnou 2-3 hodiny za sebou, jde to u decek do kelu. A to jsou i jiny kurzy, kde se proste zaplati a zadny nahrady nejsou. Ale nejsme v CR, a tady se to tak proste obcas bere ![]()
Ovsem predstava, ze zpucuju pani profesorku, ze nemela cas dvakrat za sebou…
By mi rekla rovnou, ze bohuzel, a kdyz mi to nevyhovuje, az dam deti jinam ![]()
Myslím, že toho bylo na tebe asi poslední dobou hodně.
Za sebe můžu říct, že tě chápu. Teď co mám děti, tak vím, že když přijde nemoc, tak termíny i dohody musím většinou rušit event. přesouvat. Nemám z toho dobrý pocit, někde vzadu světlo, že jsem něco slíbila… Pokud se to stane kamarádce, tak jí naprosto chápu, polituju, popřeju brzké uzdravení a ještě občas zavolám jak se daří.
Možná by bylo lepší, kdyby si kamarádka zkusila najít jiného učitele.
Jinak ono to rušení hodin je běžné i v jazykovkách a jiných doučováních. A leckde ho ani nenahrazují.
@asha píše:
Ale ona ji k tomu ukecala… Je uplne jedno, o jaky kurz jde, kdyz to platis. U nas jde treba o klavir, tam se aspon nahrazuje, ale kdyz odpadnou 2-3 hodiny za sebou, jde to u decek do kelu. A to jsou i jiny kurzy, kde se proste zaplati a zadny nahrady nejsou. Ale nejsme v CR, a tady se to tak proste obcas bere
Ovsem predstava, ze zpucuju pani profesorku, ze nemela cas dvakrat za sebou…By mi rekla rovnou, ze bohuzel, a kdyz mi to nevyhovuje, az dam deti jinam
Já bych takovou profesorku nezpucovala, ale rovnou s ní skončila ![]()
@karfice píše:
S tím musí počítat - o víkendu večer bych pod 250 na hodinu nešla.
Sama učím němčinu v Ostravě.
jojo a z jazykovky bych si tipla kolem 500. Jadjen chci rict, ze pokud chodim k nekomu soukromemu, tak musim pocitat s tim, ze hodina obcas odpadnout musi, protoze uci sam a nekdy ten clovek muze byt v tezke situaci, neni to jak lektor z jazykovky, kde se da popripade sehnat nahrada. Takze bud muzu platit o cca polovinu vic za lektora v jazykovce a nebo se smirit s tim, ze mi hodina obcas odpane
@radkka píše:
Já bych takovou profesorku nezpucovala, ale rovnou s ní skončila
Tak to bych chtela videt
Obcas totiz hodiny odpadaji uplne vsude
Ale taky nemusis deti posilat nikam, to je fakt ![]()
@radkka píše:
Ještě mi někdo v takové situaci organizovat život, protože VÍ, že nemám do čeho píchnout, tak vyletim asi taky
no právě zakladatelka psala že jí dala jinej termín protože věděla že má v úterý volno. No jako je volno a volno že? ![]()
@asha píše:
Tak to bych chtela videtObcas totiz hodiny odpadaji uplne vsude
Ale taky nemusis deti posilat nikam, to je fakt
S tím jsem se ještě nesetkala
Mám štěstí asi ![]()