Řekl mi, že jsem stíhačka

Anonymní
1.1.22 10:16

Řekl mi, že jsem stíhačka

Prosím vás, už vám někdy přítel řekl, že jste stíhačka?
Mně to přítel řekl včera a to proto, že jsem ho kontaktovala, buď tím, ze jsem mu volala nebo psala na mess a on byl aktivní, občas si zobrazil zprávy, ale neodepsal, ani nezvedal telefon. Takhle to probíhalo tyden a když už včera, tak nějak začal odepisovat, tak mi to vpálil. Jenze já si nemyslím, že jsem stíhačka, nevěděla jsem, co se mu stalo, jestli jsem mu nahodou něco neudelala a tak :nevim:
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20965
1.1.22 10:18

Jelikož se s tebou nechtěl bavit nebo neměl čas. :nevim: a evidentně těch zpráv a volání bylo na jeho poměry příliš, když ti to řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36001
1.1.22 10:19

Protože tě nemá rád :nevim: nevím kolik vám je, asi náct a nebydlite spolu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40530
1.1.22 10:21
@Anonymní píše:
Mně to přítel řekl včera a to proto, že jsem ho kontaktovala, buď tím, ze jsem mu volala nebo psala na mess a on byl aktivní, občas si zobrazil zprávy, ale neodepsal, ani nezvedal telefon. Takhle to probíhalo tyden a když už včera, tak nějak začal odepisovat, tak mi to vpálil. Jenze já si nemyslím, že jsem stíhačka, nevěděla jsem, co se mu stalo, jestli jsem mu nahodou něco neudelala a tak :nevim:
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral? :nevim:

Spíš bych přemýšlela, jestli se mu dá ještě říkat „přítel“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
1.1.22 10:25
@Anonymní píše:
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral? :nevim:

Tak asi ses projevovala jako stíhačka. Jak víš, že odepisoval kamarádce? Tos mu vlezla do telefonu? A jen tak btw. když byl online, je evidentní, že se mu nic nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.1.22 10:26

No jestli mu cinka mobil každých 5 minut a tam zpráva od tebe tak to by utekl každý. Týden obtěžování to vydržel dlouho.
Přesně takto vypadá stíhačka :dance:
Nejsi náhodou z Čáslavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.1.22 10:27

Tak když ho týden uháníš přes telefon, i když on nereaguje, tak jo, chováš se jak stíhačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.1.22 10:27

@Kockazvysocan nejspíš měli psací trojúhelník :mrgreen:

Řekl bych že už to není tvoje kamarádka ale jeho přítelkyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.1.22 10:29

Jsi stíhačka.

Čím víc na něj budeš tlačit, tím víc bude utíkat pryč.

Začni se věnovat sobě, začni si budovat okruh svých kamarádů a kamarádek a na mistra trošku začni kašlat.

Jestli to mezi vámi funguje, tak zpozorní a začne naopak honit tebe, protože nebude chtít aby si mu utekla. Jestli to mezi vámi nefunguje, tak alespoň pro tebe bude jednodušší až to skončí, protože budeš mít něco, o co se budeš moci opřít.

Minimálně zkus někde najít nějakou základní důstojnost a nevnucuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.1.22 10:29

Jsi stíhačka.

Čím víc na něj budeš tlačit, tím víc bude utíkat pryč.

Začni se věnovat sobě, začni si budovat okruh svých kamarádů a kamarádek a na mistra trošku začni kašlat.

Jestli to mezi vámi funguje, tak zpozorní a začne naopak honit tebe, protože nebude chtít aby si mu utekla. Jestli to mezi vámi nefunguje, tak alespoň pro tebe bude jednodušší až to skončí, protože budeš mít něco, o co se budeš moci opřít.

Minimálně zkus někde najít nějakou základní důstojnost a nevnucuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.1.22 10:53

A vy spolu máte nějaký partnerský vztah?
Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
1.1.22 11:04

Nepřijde mi že je stíhačka (ale samozřejmě nevím kolik zpráv mu za tu dobu napsala). Zato on je d(ebi)l. Nepřijde mi v pohodě se svému partnerovi týden neozvat a ignorovat ho. Stačilo by napsat,, teď bych rád nějaký čas pro sebe, ozvu se"
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 11:58

@pikola
21 a 28

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.22 11:58