Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož se s tebou nechtěl bavit nebo neměl čas.
a evidentně těch zpráv a volání bylo na jeho poměry příliš, když ti to řekl
Protože tě nemá rád
nevím kolik vám je, asi náct a nebydlite spolu, že?
@Anonymní píše:
Prosím vás, už vám někdy přítel řekl, že jste stíhačka?
Mně to přítel řekl včera a to proto, že jsem ho kontaktovala, buď tím, ze jsem mu volala nebo psala na mess a on byl aktivní, občas si zobrazil zprávy, ale neodepsal, ani nezvedal telefon. Takhle to probíhalo tyden a když už včera, tak nějak začal odepisovat, tak mi to vpálil. Jenze já si nemyslím, že jsem stíhačka, nevěděla jsem, co se mu stalo, jestli jsem mu nahodou něco neudelala a tak
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral?
Spíš bych přemýšlela, jestli se mu dá ještě říkat „přítel“?
@Anonymní píše:
Mně to přítel řekl včera a to proto, že jsem ho kontaktovala, buď tím, ze jsem mu volala nebo psala na mess a on byl aktivní, občas si zobrazil zprávy, ale neodepsal, ani nezvedal telefon. Takhle to probíhalo tyden a když už včera, tak nějak začal odepisovat, tak mi to vpálil. Jenze já si nemyslím, že jsem stíhačka, nevěděla jsem, co se mu stalo, jestli jsem mu nahodou něco neudelala a tak
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral?
Tak asi ses projevovala jako stíhačka. Jak víš, že odepisoval kamarádce? Tos mu vlezla do telefonu? A jen tak btw. když byl online, je evidentní, že se mu nic nestalo ![]()
No jestli mu cinka mobil každých 5 minut a tam zpráva od tebe tak to by utekl každý. Týden obtěžování to vydržel dlouho.
Přesně takto vypadá stíhačka ![]()
Nejsi náhodou z Čáslavi ![]()
Tak když ho týden uháníš přes telefon, i když on nereaguje, tak jo, chováš se jak stíhačka.
@Kockazvysocan nejspíš měli psací trojúhelník ![]()
Řekl bych že už to není tvoje kamarádka ale jeho přítelkyně ![]()
Jsi stíhačka.
Čím víc na něj budeš tlačit, tím víc bude utíkat pryč.
Začni se věnovat sobě, začni si budovat okruh svých kamarádů a kamarádek a na mistra trošku začni kašlat.
Jestli to mezi vámi funguje, tak zpozorní a začne naopak honit tebe, protože nebude chtít aby si mu utekla. Jestli to mezi vámi nefunguje, tak alespoň pro tebe bude jednodušší až to skončí, protože budeš mít něco, o co se budeš moci opřít.
Minimálně zkus někde najít nějakou základní důstojnost a nevnucuj se.
Jsi stíhačka.
Čím víc na něj budeš tlačit, tím víc bude utíkat pryč.
Začni se věnovat sobě, začni si budovat okruh svých kamarádů a kamarádek a na mistra trošku začni kašlat.
Jestli to mezi vámi funguje, tak zpozorní a začne naopak honit tebe, protože nebude chtít aby si mu utekla. Jestli to mezi vámi nefunguje, tak alespoň pro tebe bude jednodušší až to skončí, protože budeš mít něco, o co se budeš moci opřít.
Minimálně zkus někde najít nějakou základní důstojnost a nevnucuj se.
Nepřijde mi že je stíhačka (ale samozřejmě nevím kolik zpráv mu za tu dobu napsala). Zato on je d(ebi)l. Nepřijde mi v pohodě se svému partnerovi týden neozvat a ignorovat ho. Stačilo by napsat,, teď bych rád nějaký čas pro sebe, ozvu se"
![]()