Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Darkandeep
Třeba 2 zprávy denně jsem mu psala, nemyslím si, ze to dela ze mě stihacku
Tak když na ně nereaguje a ty píšeš pořád dál, tak jsi co?
On se mohl ozvat, že chce klid a čas sám pro sebe. A ty, když si zprávy četl a neodepisoval si mu neměla psát další a další. Pak jak stíhačka vypadáš.
@Ou píše:
Jsi stíhačka.Čím víc na něj budeš tlačit, tím víc bude utíkat pryč.
Začni se věnovat sobě, začni si budovat okruh svých kamarádů a kamarádek a na mistra trošku začni kašlat.
Jestli to mezi vámi funguje, tak zpozorní a začne naopak honit tebe, protože nebude chtít aby si mu utekla. Jestli to mezi vámi nefunguje, tak alespoň pro tebe bude jednodušší až to skončí, protože budeš mít něco, o co se budeš moci opřít.
Minimálně zkus někde najít nějakou základní důstojnost a nevnucuj se.
Ano, ano, ano.
@Anonymní píše:
Prosím vás, už vám někdy přítel řekl, že jste stíhačka?
Mně to přítel řekl včera a to proto, že jsem ho kontaktovala, buď tím, ze jsem mu volala nebo psala na mess a on byl aktivní, občas si zobrazil zprávy, ale neodepsal, ani nezvedal telefon. Takhle to probíhalo tyden a když už včera, tak nějak začal odepisovat, tak mi to vpálil. Jenze já si nemyslím, že jsem stíhačka, nevěděla jsem, co se mu stalo, jestli jsem mu nahodou něco neudelala a tak
A když jsem se zeptala co se děje, tak mi napsal, že chtěl mít čas sam pro sebe. Jako pardon, ale proč teda neustále odepisoval kamarádce a na mě totálně sral?
Tak on na tebe týden nereagoval?
to asi nebude v pořádku…
Mně tak manžel říká skoro pokaždé, když vykouknu z okna, abych zamávala synkovi, pokud s ním jde třeba na procházku nebo do krámu. Jakmile toho mám dost, rozjařeně na něj volám: „Škoda že ji nepilotuješ!“ Ono ho to pak na čas přejde.
Tak nevím, ale kdyby se mi přítel týden neozval, taky bych to řešila..kdyby hned napsal, že potřebuje čas, počítala bych s rozchodem. Jako u nás to je zas tak, že on někam odejde a kolikrát se neozve několik hodin. Nezajímám se s kým nebo kde je, to je jeho věc. Ale když mě a dceru vezme mamka na nákup a na oběd, do půl hodiny mi přítel píše, kdy dorazím domů.
Pokaždý mě ten dvojí metr rozesměje ![]()
A jak dlouho spolu jste a jak často se vidíte? Já si neumím představit „přítele“ týden nevidět, natož si nedat o sobě nic vědět (nicméně teda na neustálé vypisování taky moc nejsem).
Týden jsem o partnerovi nevěděla jen v případě, že byl na vojenském cvičení mimo civilizaci a i tak se snažil aspoň jednou za pár dní napsat nebo zavolat.
Takže se obávám, že tě asi až tak moc nežere.
On tím, že jste stíhačka asi nemyslel tenhle jeden konkrétní týden. Ale celkově mu asi přijde, že ho kontrolujete a že vás má furt za zadkem. To musíte vědět vy, jestli jste ten typ, co se mu musí hlásit i každá cesta do krámu pro pivo… Může to mít taky dost společného s tím, že o vás už nestojí a začal dělat do kamarádky. To se mu pak nehodí, že se mu připomíná existence přítelkyně no…
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan
Protože mi to ta holka řekla?
Asi jste nepochopila, co vám tím dotyčná říká. Tak vám to přeložím. Snaží se vám sdělit, že jeho zájem je už tak nějak jinde, jen vy jste si toho ještě nevšimla. Zřejmě doufá, že budete mít dost hrdosti na to, abyste ho poslala do řiti a ona ho měla jen pro sebe…
@Darkandeep
Třeba 2 zprávy denně jsem mu psala, nemyslím si, ze to dela ze mě stihacku