Reklama s chybou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12599
15.2.12 14:12

Hehe, buď ráda, že tam nenapsala jacuzzi, to je teď staršně moderní říkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
15.2.12 14:13

Pipet: No a jakou asi lepší reklamu si můžou přát, než tuto, kdy lidi debatují, nakolik je to úmyslné a jak to tam mohli napsat… ;) Kolik lidí na to asi klikne, přesně jako Ty? A šup, jsou na stránkách… o nic jiného přece nejde, než je tam nalákat.

Jistěže to byl úmysl. :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.02.12 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.2.12 14:13

Teda to bude ale pořádnej výr :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.2.12 14:18

Podle mě to není úmyslně. Co já jsem viděla chyb i například na novinkách, nabídkách práce atd…no strašný. Nejhorší je, když nějaký pan Ing. neumí věty oddělovat mezerou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68959
15.2.12 14:22

Můžu říct, že když jsem loni hledala nějakej pěknej prodlouženej víkend, tak 50 % hotelů, které tento zázrak nabízely, ho uvádělo s tvrdým Y :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.2.12 14:24

Reklama desna, ale myslim, ze ucel splnila, rychlo sa rozsiri medzi ludmi a co je lepsie pre reklamu? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
15.2.12 14:25

Tak ono VÝŘIVKA se normálně používá :nevim:
http://www.nejenhobby.cz/…-fa90291.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68959
15.2.12 14:27

Ano, bohužel se normálně používá, stejně jako abyjsme, bycikl a kojící polštář. To, že něco napíše sto tisíc lidí na netu, ještě rozhodně neznamená, že je to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
15.2.12 14:28

Terárium na výry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
15.2.12 14:29
ugluk píše:
Ano, bohužel se normálně používá, stejně jako abyjsme, bycikl a kojící polštář. To, že něco napíše sto tisíc lidí na netu, ještě rozhodně neznamená, že je to správně.

přesně :palec: ale je to jako mikina…stačí se podívat na MMB a člověk se nestačí divit :-D nebo rifle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
15.2.12 14:41

Tak to je sila :mrgreen:

No, ja uz jsem treba nasla dve kvalitni hrubky pani ucitelce ve skolce, kdyz dala oznameni na nastenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.2.12 14:52
BohunkaP píše:
Pipet: No a jakou asi lepší reklamu si můžou přát, než tuto, kdy lidi debatují, nakolik je to úmyslné a jak to tam mohli napsat… ;) Kolik lidí na to asi klikne, přesně jako Ty? A šup, jsou na stránkách… o nic jiného přece nejde, než je tam nalákat.

Mi asi roztál i mozek dneska :roll: Jasně :lol: chápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.2.12 14:52
Janinac píše:
ugluk píše:
přesně :palec: ale je to jako mikina…stačí se podívat na MMB a člověk se nestačí divit :-D nebo rifle :-D

Ale rifle se píše normálně s měkkým ne? S tvrdým ý to vypadá strašně..a mikina je také s měkkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.2.12 14:54
BohunkaP píše:

Taky si myslím, že to byl úmysl, aby to upoutalo víc pozornosti a aby vzkaz pro „miláčka“ vypadal opravdu „autenticky“ ;).

Mně nejvíc vadí ty chyby, které jsou evidentně neúmyslné, jako třeba „DNEŠNÍ TYP“ u obchodů, benzínek, … :zed: :zed: :zed: :zed: A vidět se to dá i na billboardech. :)

ugluk píše:

Jo, kojící polštář je můj oblíbenec, kdybych někdy měla ještě dítě, pořídím si ho, abych mohla v noci spát :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.2.12 14:55

Je to sice blbě, ale už jsem viděla dokonce napsáno „vyhřívka“ :lol: :lol: . Asi tam někomu bylo moc teplo, tak místo víření bylo vyhřívání.
Tyhle slova jsou u mě na stejné úrovni jako zmiňovné mykyny, ryfle, sukeň místo sukně atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová