Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A což takové žehlící prkno ![]()
Rifle a mikina jsou s měkkým, ale když to člověk zadá do vyhledávače s tvrdým, vyjede mu těch odkazů opravdu dost ![]()
Jinak teda reklama v úvodu na mě moc záměrně nepůsobí, ale tak třeba to fakt záměr byl a jen já jsem nechápavá a nemám smysl pro humor ![]()
bumbinka píše:
Jo, kojící polštář je můj oblíbenec, kdybych někdy měla ještě dítě, pořídím si ho, abych mohla v noci spát![]()
![]()
![]()
Hláška dne!
Řehtám se na celej dům. ![]()
Pipet píše:
Já se snad picnu… zvykla jsem si, že v diskusích si přečtu různé perličky, ale toto…
Podobné šílenosti mívá bonprix…
A není to schválně? Anebo tam místo vody budou výři ![]()
Jo ještě jsem nedávno četla nějakou nabídku zboží…nevím, zda to byly boty nebo kabáty…u toho byl popisek a bylo tam napsáno sních. Nebo když jsem se podívala na nabídky brigád, tak tam někdo zadal brygáda.
Dostává mě slovo PODPADKY a že jich na netu je. ![]()
Ježíši, já se tlemím! To je povedená diskuse! ![]()
Nedávno tu byla založená diskuse s názvem AKRYLOVÉ NECHTY ![]()
A jinak výraz „kojící polštář“ normálně používám. Jak bych to jinak nazvala, aby to nebylo dlouhý?
![]()
/je ale pravda, že nikdy nekojil…
/
Sumaya píše:
Jo ještě jsem nedávno četla nějakou nabídku zboží…nevím, zda to byly boty nebo kabáty…u toho byl popisek a bylo tam napsáno sních. Nebo když jsem se podívala na nabídky brigád, tak tam někdo zadal brygáda.Dostává mě slovo PODPADKY a že jich na netu je.
ja mam alergii na ,,karkulačka,, a ,,retěnka,, takova slova a spoustu obdobnych pouziva nase znama a je to hrozny ![]()
se tu řechtám na plné kolo:D. sice určitě dělám spousty chyb, ale tyto jsou tedy mimo můj repertoár a dostávají mě.
Koneckonců můj manžel by mne mohl bavit denodenně
. Bohužel toho je mraky…
, co se objevuje na internetu.
Když slyším někoho, jak mluví těmito vymyšlenými slovy, tedy spíše zkomolenými, tak bych tu osobu rozdrtila v pěsti:D.
To je určitě záměr, celkem běžný trik (a funguje) - celá diskuse kvůli tomu je, bravo. Myslím, že člověku, který to napsal, zrovna zvedli plat.
KPKristy píše:
A jinak výraz „kojící polštář“ normálně používám. Jak bych to jinak nazvala, aby to nebylo dlouhý?![]()
/je ale pravda, že nikdy nekojil…/
Kojicí s krátkým I (stejně jako to žehlicí prkno), dlouhé Í říká právě to, že to ten polštář právě provádí. Kojící žena kojí s kojicím polštářem. Ale fakt je, že s krátkým I to člověk vidí tak v 10 % případů.
Nnada, popravdě, já bych ho spíš vyrazila ![]()
Pokud je to záměr, mělo by být všem jasné, že je to naschvál. Dost často se to řeší např. červeně opravené jako ve škole nebo i zbytek textu odpovídající úrovni té jedné hrubice. Pokud je text zcela OK a do toho je seklá jedna (velice běžná) hrubka, ne, fakt bych to neviděla na zvednutí platu, já za tohle na podřízené (nakladatelství) bývala dost zlá.
tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy ![]()
marti81 píše:
tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy
Ale s tím kojicím polštářem jsem se právě vzdělala tedy ![]()