Reklama s chybou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
15.2.12 14:55

Od rána za toho rostu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
15.2.12 14:57

A což takové žehlící prkno 8)

Rifle a mikina jsou s měkkým, ale když to člověk zadá do vyhledávače s tvrdým, vyjede mu těch odkazů opravdu dost :-)
Jinak teda reklama v úvodu na mě moc záměrně nepůsobí, ale tak třeba to fakt záměr byl a jen já jsem nechápavá a nemám smysl pro humor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.2.12 14:58

Teda podle mě to úmysl není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.2.12 15:05
bumbinka píše:
Jo, kojící polštář je můj oblíbenec, kdybych někdy měla ještě dítě, pořídím si ho, abych mohla v noci spát :lol: :lol: :lol: :lol:

Hláška dne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Řehtám se na celej dům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 15:09
Pipet píše:
Já se snad picnu… zvykla jsem si, že v diskusích si přečtu různé perličky, ale toto…
Podobné šílenosti mívá bonprix…

A není to schválně? Anebo tam místo vody budou výři :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.2.12 15:10

Jo ještě jsem nedávno četla nějakou nabídku zboží…nevím, zda to byly boty nebo kabáty…u toho byl popisek a bylo tam napsáno sních. Nebo když jsem se podívala na nabídky brigád, tak tam někdo zadal brygáda.

Dostává mě slovo PODPADKY a že jich na netu je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.12 15:14

Ježíši, já se tlemím! To je povedená diskuse! :mrgreen:

Nedávno tu byla založená diskuse s názvem AKRYLOVÉ NECHTY :roll:

A jinak výraz „kojící polštář“ normálně používám. Jak bych to jinak nazvala, aby to nebylo dlouhý? :nevim: :P
/je ale pravda, že nikdy nekojil… :think: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.2.12 15:16
Sumaya píše:
Jo ještě jsem nedávno četla nějakou nabídku zboží…nevím, zda to byly boty nebo kabáty…u toho byl popisek a bylo tam napsáno sních. Nebo když jsem se podívala na nabídky brigád, tak tam někdo zadal brygáda.Dostává mě slovo PODPADKY a že jich na netu je. :lol:

ja mam alergii na ,,karkulačka,, a ,,retěnka,, takova slova a spoustu obdobnych pouziva nase znama a je to hrozny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.2.12 15:16

SPONTÁLNÍ… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.12 15:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se tu řechtám na plné kolo:D. sice určitě dělám spousty chyb, ale tyto jsou tedy mimo můj repertoár a dostávají mě.

Koneckonců můj manžel by mne mohl bavit denodenně :lol: . Bohužel toho je mraky… :nevim: , co se objevuje na internetu.

Když slyším někoho, jak mluví těmito vymyšlenými slovy, tedy spíše zkomolenými, tak bych tu osobu rozdrtila v pěsti:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.2.12 15:19

To je určitě záměr, celkem běžný trik (a funguje) - celá diskuse kvůli tomu je, bravo. Myslím, že člověku, který to napsal, zrovna zvedli plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
15.2.12 15:20
KPKristy píše:
A jinak výraz „kojící polštář“ normálně používám. Jak bych to jinak nazvala, aby to nebylo dlouhý? :nevim: :P
/je ale pravda, že nikdy nekojil… :think: /

Kojicí s krátkým I (stejně jako to žehlicí prkno), dlouhé Í říká právě to, že to ten polštář právě provádí. Kojící žena kojí s kojicím polštářem. Ale fakt je, že s krátkým I to člověk vidí tak v 10 % případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
15.2.12 15:23

Nnada, popravdě, já bych ho spíš vyrazila :)

Pokud je to záměr, mělo by být všem jasné, že je to naschvál. Dost často se to řeší např. červeně opravené jako ve škole nebo i zbytek textu odpovídající úrovni té jedné hrubice. Pokud je text zcela OK a do toho je seklá jedna (velice běžná) hrubka, ne, fakt bych to neviděla na zvednutí platu, já za tohle na podřízené (nakladatelství) bývala dost zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
15.2.12 15:24

tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.12 15:25
marti81 píše:
tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to jsem ještě neslyšela…

Ale s tím kojicím polštářem jsem se právě vzdělala tedy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová