Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marti81 píše:
tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy
Jo, ta je taky výýýborná
![]()
KPKristy píše:
S kojIcím polštářem jsem se právě taky vzdělala…
Je to tak, že s krátkým I je to nástroj na určitou činnost, s dlouhým Í je to někdo/něco, co tu činnost provádí. žehlicí prkno / žehlící člověk
kojicí polštář / kojící žena
kropicí auto (je ureno ke kropení ulic) / kropící auto (jede a teď kropí ulici)
Hanulínek píše:
Pipet, nevzrušuj se!
Třeba je to myšleno, že bude vířit s tvrdým!!![]()
marti81 píše:
tak mě zase dostává KOJENECKÁ PODPRSENKA, živě si představuju toho kojence narvanýho do podprdy
To mi vůbec nedocvaklo! ![]()
Ta podprsenka spíš působí dojmem, že je určená výhradně pro toho kojence:D. Což je taky trošku mimo mísu. Já spíš všude viděla kojicí podprsenka…
MMch, když tady napíšu kojicí, tak se mi to podrthne a když kojící, tak ne ![]()
bumbinka píše:KPKristy píše:
S kojIcím polštářem jsem se právě taky vzdělala…Je to tak, že s krátkým I je to nástroj na určitou činnost, s dlouhým Í je to někdo/něco, co tu činnost provádí. žehlicí prkno / žehlící člověk
kojicí polštář / kojící žena
kropicí auto (je ureno ke kropení ulic) / kropící auto (jede a teď kropí ulici)
Tak je zase pravda, že v psaném projevu to nepoužívám, a když to řeknu, tak to zní jako „kojící“ ![]()
No, ale aspoň jsem zase něco zvěděla…
Včera v práci nám kolegyňka vyprávěla, jak si její kámoška při sportu utrhla NECHT
![]()
Nedávno jsem viděl reklamu na elektro prodejnu-expert
Kteří měly na plakátech ohledně slevách napsáno že slevy končí 31.2.2012
Výborná diskuse ![]()
A co třeba standartní nebo výjimka ![]()
Jak když píše můj syn prvňáček - gde je?, odevři, lef, ale tam je to ještě roztomilé ![]()
Schválně se nejdřív nepodívám, co je dobře ![]()
výjimka je stejná jako výhybka, takže správně je výjimka.
standartní - je prezidentská standarta, psi mají plemenný standard, takže pokud se bavíme o smyslu jakože odpovídající nějaké normě - standardu, pak standardní
A doufám, že jsem to nepo.rala ![]()
Na chybu jsme již upozornili, ale oprava je záležitostí zadavatele. My výsledný vzhled zcela ovlivnit nemůžeme.
Tereza
admin píše:
Na chybu jsme již upozornili, ale oprava je záležitostí zadavatele. My výsledný vzhled zcela ovlivnit nemůžeme.Tereza
Jo, to mi je jasné, že e-mimi tým s tím nic nemůže udělat… ![]()