Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eileen9 právě, že ona sama se zeptala, jestli znám pohlaví a jestli ho chci vědět. Tak to nechápu, jak to tam s tím sdělováním mají. Jedna známá, co je taky v Repromedě říkala, že jim sdělili pohlaví všech jejich zmrazených embryí
takže asi jak kdo. Každopádně se to taky brzy dozvíš.. ![]()
Dobré ráno děvčata, tak dneska 14 den nemohla sem ani spát jak sem byla nervni co test, jinak jedeme až zítra na krev kvůli tomu že slečna na recepci nějak nevěděla jak to bude s ultrazvukama či co, nu a tady je foto tak nevím zda můžu být v klidu
@Ywette2010 myslíš?já sem se klepala jak drahej pes když sem to tam máčela do toho kelímku a dobu nic řikam to tam mám blbě tak sem to namočila znova no jak blb kterej to dělá poprvý,a nejprve řikám nic hmm tak to je v haji dnes uz by mela byt pak se to začalo dobarvovat a ukazala se ale prijde mi ze slaba no asi hlavne ze nejaka vid?
@Safinol nevadi, ze je trosku slabsi, hlavni je, ze tam je
Hrozne moc ti to preju
kdy jdes k dr?
@Safinol náhodou, krásná druhá čárka!!
je hezky vidět, určitě to bude dobré, buď v klidu..
@Safinol tak slabší je, ale z toho nic nevyvozuj. Hlavně, že sílí. Podle mě každé ženě narůstá HCG jinak, někomu rychleji, někomu zas pomaleji. Vůbec se z toho nestresuj. Tady je pro příklad tabulka nárustu HCG. Vidíš, jak jsou ty rozdíly obou hranic vysoké?
@nika5555 já tomu nějak nerozumím
to 0-5 je jakoby hodnota hcg?
@nika5555 víš co já sem měla minule nízký hcg takže už se proto bojím
@Safinol kolik jsi měla? Já ho teď taky nemám bůhví jak vysoký..... ![]()