Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud vím, tak pes nemusí být v přepravce ani malý, ale neměl by tedy rozhodně sedět na sedačce v autobuse. O tom vystupování předními dveřmi netuším, třeba v Praze je to normální, ale v ČSAD když jsem jezdila, tak se předními jen nastupovalo a prostředními vystupovalo. Ale tady jde spíš o tu nepříjemnou komunikaci, holt ne každý řidič je usměvavý pohodář. Některý počká, když někdo dobíhá a jiný schválně zavře před nosem a ujede. ![]()
Vždycky je to o lidech…můžeš mít napsaný všude pokyny, pravidla atd. Ale pokud je člověk (řidič autobusu) trochu slušný, normální a ví, že s dětma, to není lehký cestovat, tak si myslím, že není problém otevřít dveře. Za tu dobu, co má milion keců, už by ty dveře měl dávno zavřený
Ale tento řidíč spíš buran…
Mě dneska málem porazila čúza v autě na přechodu, normálně jdu na přechodu a ona začne couvat a ani se nerohlídla, jako zadní zrcátko jí nic neříkalo a zastavila mě milimetr od kočárku. a když jsem na ní začal mluvit přes okýnko, tak mě naprosto ignorovala ani se nepodívala, jen jí zajímalo, kdy už může vyjet…
Kdyby se malé něco stalo, nedej bože do ní najela…strašný
No měla štěstí a my taky, že s enic nestalo, jinak by to mělo velkou dohru…
Něterý lidi.....jsou…no radši no coment…
Verluka píše:LUaPE píše:a co treba takovy vlkodavEemii píše:no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravceBaslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.
leda ze by byl poradne ohebnej ![]()
Tak autobusem jezdím každodenně. Někteří řidiči jsou opravdu protivní a to ani nestačíš ani nic udělat. Ale ani se jim nedivím. Pokud nikdo předníma nenastupuje, nevidím důvod proč je neotevřít. Navíc se tím celkvoě urychluje výstuop lidí
u nás jezdí jeden kterej je protivnej neustále. Nejvíc mě na něm vytáčí, že je kosa, prší nebo sněží a on stojí na točně a nemůže prostě přijet a vzít lidi dovnitř a počkat na přípoj (vlak, autobus) a pak jet. On prostě přijede přesně v tu dobu odjezdu, blbec.
LUaPE píše:Verluka píše:leda ze by byl poradne ohebnejLUaPE píše:a co treba takovy vlkodavEemii píše:no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravceBaslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.
Treba by mohl cestovat rovnou s celou boudou, pridelat k ni kolecka a hura za busem. CO se trapit narvany v prepravce a autobusak bude v klidu ze mu tam nenacura
![]()
No někteří autobusáci či tramvajáci sou opravdu hovada. Jela jsem do centra Olomouce, vystoupila z autobusu a přebíhala na tramvaj, která stála na zastávce. Chlap počkal až doběhnu a těsně před nastupem mi zavřel dveře před nosem a s pobaveným úšklebkem se rozjel. ![]()
mmonica píše:Adriana píše:ja bych se na nej sladce usmala a zeptala bych se „to se chovate pokazde jako hulvat a nebo mate jenom spatny den ?“Jinak to s takovyma lidma nejde,cim vic jsou protivni tim vic ja delam,ze jsem v pohode a absolutne v klidu
Tak jsem se dneska s dcerkou vydala po delší době ČSAD z naší vesničky do města.Vše bylo skvělý,než jsme nastoupily do autobusu.Pan řidič sotva se rozjel, docela hnusně sjel holčinu s pejskem(jorkšírek), at si toho psa dá na sebe.A polohlasně dodal (seděly jsme za ním) ať pochčíje jí a ne sedačku![]()
.Pak jsme měly vystupovat, vzala jsem malou do náručí a chtěla vystoupit předními dveřmi, kterými už nikdo nenastupoval.Pán mi docela zhusta oznámil, že dveře uprostřed jsou dost velký a přední mi neotevřel
![]()
![]()
![]()
.Tak jsem vystoupila prostředními.Jako co si myslí
?Úplně mi hejbnul žlučí!Fuj, některý lidi jsou pěkný hovada.Ach jo..
Bohužel,neumím tak rychle a skvěle reagovat
.Pak když je „po“ tak mám spoustu nápadů jak takový jako on setnout
.No už se nemůžu dočkat až pojedu znova,vemu si inspiraci
![]()
LUCIPERKA-ddub píše:
No někteří autobusáci či tramvajáci sou opravdu hovada. Jela jsem do centra Olomouce, vystoupila z autobusu a přebíhala na tramvaj, která stála na zastávce. Chlap počkal až doběhnu a těsně před nastupem mi zavřel dveře před nosem a s pobaveným úšklebkem se rozjel.
Verluka píše:LUaPE píše:Treba by mohl cestovat rovnou s celou boudou, pridelat k ni kolecka a hura za busem. CO se trapit narvany v prepravce a autobusak bude v klidu ze mu tam nenacuraVerluka píše:leda ze by byl poradne ohebnejLUaPE píše:a co treba takovy vlkodavEemii píše:no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravceBaslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.![]()
![]()
Nejsem ridic autobusu, ale dokazu si predstavit jeho bezny pracovni den: rano vstavam v pul ctvrte a chvatam do autobusu do ktereho mi kolega opet zapomnel dotankovat naftu, mechanici neopravili co meli a strojek na listky se zasekava. Nikoho to netrapi. Nabiram prvni cestujici. Nikoho nenapadne ani pozdravit, jen zamumlaji misto cilove stanice. Zadny usmev nebo dobre ranko. Penize mi podavaji rukou, do ktere si pred chvilkou utirali usmrkany nos
Dal bych si horky kafe, chjo. Chvatam na dalsi zastavku, aby si pani Vomackova zase nestezovala, ze jsem prijel o dvacet sekund pozdeji. Co na tom, ze to cestou dozenu. Kurnik, potreboval bych na zachod… Vola mi sefova, ze o vikendu bych mohl jezdit ty zajezdy, jak minule rikala… se ji na to vybodnu, kdyz mi neplati cekacky. Hodinu trcim v nejakym zapadakove, zadarmo - prostoje se neplati, to kafe by fakt bodlo! Nabiram decka do skoly. Nikoho ani nenapadne mi ukazat prukazku, dyt prece jezdej kazdej den a musim je poznat. Netrapi je, ze kdyz mi prijde kontrola a oni tu prukazku mit nebudou, ze nekdo bude patrat po duvodu, proc jsem jim dal slevneny listek. Nastupuje holcicka se psem. Ten se samozrejme pocural na zem. Doprdele, ze jsem si zapomnel ty gumovy rukavice… Je to parada vytirat tu podlahu a predstavovat si, kdo tam naplival. Taky je bajecny odlepovat zvejkacky ze sedadel a vybirat papirky pozastrkovany mezi sedadlama. Zeru svacinu z papiru a rad bych si aspon nekde umyl ruce. Vecer pocitam trzbu a zjistuju, ze jsem nekde nekomu blbe vydal. Doprdele, zas to budu muset doplatit ze svyho. To se nepriznaj, ze jim davam vic, to neeeeee. Je sest vecer a jdu konecne domu… Nesnasim lidi! ![]()
LUaPE píše:Verluka píše:LUaPE píše:Treba by mohl cestovat rovnou s celou boudou, pridelat k ni kolecka a hura za busem. CO se trapit narvany v prepravce a autobusak bude v klidu ze mu tam nenacuraVerluka píše:leda ze by byl poradne ohebnejLUaPE píše:a co treba takovy vlkodavEemii píše:no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravceBaslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.![]()
![]()
![]()
![]()
byt tebou tak si to necham patentovat
![]()
![]()
No asi to promyslim, nakreslim a bezim to patentovat ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif
1miss1 píše:
Já z tohoto důvodu nikdy nedobíhám
LUCIPERKA-ddub píše:
No někteří autobusáci či tramvajáci sou opravdu hovada. Jela jsem do centra Olomouce, vystoupila z autobusu a přebíhala na tramvaj, která stála na zastávce. Chlap počkal až doběhnu a těsně před nastupem mi zavřel dveře před nosem a s pobaveným úšklebkem se rozjel.
No jo, já ale jinej spoj jaksi nestíhala. Ale zase na druhou stranu sem se prošla. Takže bych mu měla vlastně poděkovat, že sem udělala něco pro svoje zdraví.
Na druhou stranu jsem přišla pozdě do školy. ![]()
Pájo, každá práce má svý pro a proti, není jediný, kdo chodí do práce a vstává…
A to taky neznamená, že se bude chovat jak buran, nikdo na jeho blbou náladu není zvědavej…
74paja píše:
Nejsem ridic autobusu, ale dokazu si predstavit jeho bezny pracovni den: rano vstavam v pul ctvrte a chvatam do autobusu do ktereho mi kolega opet zapomnel dotankovat naftu, mechanici neopravili co meli a strojek na listky se zasekava. Nikoho to netrapi. Nabiram prvni cestujici. Nikoho nenapadne ani pozdravit, jen zamumlaji misto cilove stanice. Zadny usmev nebo dobre ranko. Penize mi podavaji rukou, do ktere si pred chvilkou utirali usmrkany nosDal bych si horky kafe, chjo. Chvatam na dalsi zastavku, aby si pani Vomackova zase nestezovala, ze jsem prijel o dvacet sekund pozdeji. Co na tom, ze to cestou dozenu. Kurnik, potreboval bych na zachod… Vola mi sefova, ze o vikendu bych mohl jezdit ty zajezdy, jak minule rikala… se ji na to vybodnu, kdyz mi neplati cekacky. Hodinu trcim v nejakym zapadakove, zadarmo - prostoje se neplati, to kafe by fakt bodlo! Nabiram decka do skoly. Nikoho ani nenapadne mi ukazat prukazku, dyt prece jezdej kazdej den a musim je poznat. Netrapi je, ze kdyz mi prijde kontrola a oni tu prukazku mit nebudou, ze nekdo bude patrat po duvodu, proc jsem jim dal slevneny listek. Nastupuje holcicka se psem. Ten se samozrejme pocural na zem. Doprdele, ze jsem si zapomnel ty gumovy rukavice… Je to parada vytirat tu podlahu a predstavovat si, kdo tam naplival. Taky je bajecny odlepovat zvejkacky ze sedadel a vybirat papirky pozastrkovany mezi sedadlama. Zeru svacinu z papiru a rad bych si aspon nekde umyl ruce. Vecer pocitam trzbu a zjistuju, ze jsem nekde nekomu blbe vydal. Doprdele, zas to budu muset doplatit ze svyho. To se nepriznaj, ze jim davam vic, to neeeeee. Je sest vecer a jdu konecne domu… Nesnasim lidi!
74paja píše:
Nejsem ridic autobusu, ale dokazu si predstavit jeho bezny pracovni den: rano vstavam v pul ctvrte a chvatam do autobusu do ktereho mi kolega opet zapomnel dotankovat naftu, mechanici neopravili co meli a strojek na listky se zasekava. Nikoho to netrapi. Nabiram prvni cestujici. Nikoho nenapadne ani pozdravit, jen zamumlaji misto cilove stanice. Zadny usmev nebo dobre ranko. Penize mi podavaji rukou, do ktere si pred chvilkou utirali usmrkany nosDal bych si horky kafe, chjo. Chvatam na dalsi zastavku, aby si pani Vomackova zase nestezovala, ze jsem prijel o dvacet sekund pozdeji. Co na tom, ze to cestou dozenu. Kurnik, potreboval bych na zachod… Vola mi sefova, ze o vikendu bych mohl jezdit ty zajezdy, jak minule rikala… se ji na to vybodnu, kdyz mi neplati cekacky. Hodinu trcim v nejakym zapadakove, zadarmo - prostoje se neplati, to kafe by fakt bodlo! Nabiram decka do skoly. Nikoho ani nenapadne mi ukazat prukazku, dyt prece jezdej kazdej den a musim je poznat. Netrapi je, ze kdyz mi prijde kontrola a oni tu prukazku mit nebudou, ze nekdo bude patrat po duvodu, proc jsem jim dal slevneny listek. Nastupuje holcicka se psem. Ten se samozrejme pocural na zem. Doprdele, ze jsem si zapomnel ty gumovy rukavice… Je to parada vytirat tu podlahu a predstavovat si, kdo tam naplival. Taky je bajecny odlepovat zvejkacky ze sedadel a vybirat papirky pozastrkovany mezi sedadlama. Zeru svacinu z papiru a rad bych si aspon nekde umyl ruce. Vecer pocitam trzbu a zjistuju, ze jsem nekde nekomu blbe vydal. Doprdele, zas to budu muset doplatit ze svyho. To se nepriznaj, ze jim davam vic, to neeeeee. Je sest vecer a jdu konecne domu… Nesnasim lidi!
Krásný
.Ale já jsem fakt slušnej cestující a dokonce jsem ho pozdravila
.A nechtěj popsat můj den v práci před mateřskou ![]()
Ale ja jen chtela naznacit, ze bychom meli byt VSICHNI na sebe slusni ![]()