Řidičák v kapse, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
7.1.12 16:39

samolepky jsou nanic. Nikdo na ně dnes nereaguje a když ,tak negativně.
Já právě začala krátkýma trasama-do práce,z práce-5 km :mrgreen: ,do obchodáků,parkovat. To byl pro mně největší kámen úrazu-parkovat za auta do mezer,kde bylo zasunutí snad na centimetry,v Brně obvyklý jev. HeledˇGladys, takový příjezdy ,jak píšeš,jsou v pohodě,tam můžeš jet 20 kou na dvojku,pěkně pomalu,s rozmyslem,tam ti nikdo hlavu neutrhne.Kopec dáš přes ručku,aspoň se to naučíš ;) Horší je dálnice,tam už jsou dravci,tam je třeba se nebát ,přejíždět do pruhů ,neboj se ničeho,nehledej problémy,prostě jdi do toho a jezdi. I pr blbý rohlíky vedle do krámu,každá zkušenost-dobrá zkušenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.1.12 16:49

Tak jsem jela nakonec busem, jsem si netroufla takto napoprvé. Musím počkat, až někdo pohlídá malýho a budu moct jet sama :oops:
Bohužel je maminka zrovna nemocná a nějak se jí to táhne, jinak mám slíbené hlídání od ní.

Berry, přes ručku se moc rozjíždět neumím, teď jsem se to učila přešlápnout a jet, to mi šlo v pohodě, ale s tím benzínem mám přece jenom strach. A v tom úzkým prljezdu, se bojím, abych se tam nějak nešprajcla :oops: :lol:

Vím, že musím jezdit a jezdit, jako 13. už potřebuju jet, muž bude pryč a musím odvézt a přivézt dítě ze školky, to už se mi busem fakt nechce :lol:
Akorát jsem doufala, že začnu jezdit už teď o víkendu, normálně za světla a s míň hustým provozem, takto budu moct až když se vrátí muž z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.1.12 17:00

:D Glady to já taky neuměla! No maximálně ti trochu zařve motor a příště přidáš plyn lehčeji,nic na tom není,všechno je jednou poprvé :hug:
Heledˇjá sice nehodu jako takovou neměla,ale parkovala jsem už taky o barák, :andel: nebo několikrát jsem neodhadla vzdálenost a najela rovnou do betonu v domění,že mám ještě prostor,nebo zadkem do lampy,ktteroužto jsem neviděla … :andel:
Ten můj je profesí řidič a co mu se už podařilo udělat za nehody,to i mně zůstává rozum stát :mrgreen:
No vidíš školka-super věc do začátku,až se budeš cítít,dej něco víc a časem z tebe bude dračice. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.1.12 22:52

Gladys, zapamatuj si jedno pravidlo: „Jak to chcípá, zmáčkni spojku“.
S tím si vystačíš pro spoustu krizovek.
Kdyby mi to někdo řekl hned v autoškole, ušetřila bych si spoustu nervů.
A benzín je svižnější než nafťák, z mého pohledu, lepší. Ale to je věc vkusu a zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.1.12 12:00

Já v autoškole jezdila nafťákem.. doma jsme měli benzíňák.. udělala jsem autoškolu, a asi týden jsem v tom našem zkoušela jezdit, jenže pak mi to v křižovatce, která byla trochu do kopce 4× chcíplo. Naštvala jsem se a celý 3 roky jsem za volant nesedla. :oops: Pak si táta koupil nový auto.. K mému štěstí nafťáka :lol: Nijak jsem nad tím ani nepřemýšlela, a ten den, co ho přivezl jsem sedla za volant. A uplně v pohodě.. Teď jezdím naprosto bez problémů. I když radši při nakupování zaparkuju vzadu, než abych se vepředu cpala mezi dvě auta :D Holt mám asi nějakou osobní antipatii všemu co jezdí na benzín :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová