Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
samolepky jsou nanic. Nikdo na ně dnes nereaguje a když ,tak negativně.
Já právě začala krátkýma trasama-do práce,z práce-5 km
,do obchodáků,parkovat. To byl pro mně největší kámen úrazu-parkovat za auta do mezer,kde bylo zasunutí snad na centimetry,v Brně obvyklý jev. HeledˇGladys, takový příjezdy ,jak píšeš,jsou v pohodě,tam můžeš jet 20 kou na dvojku,pěkně pomalu,s rozmyslem,tam ti nikdo hlavu neutrhne.Kopec dáš přes ručku,aspoň se to naučíš
Horší je dálnice,tam už jsou dravci,tam je třeba se nebát ,přejíždět do pruhů ,neboj se ničeho,nehledej problémy,prostě jdi do toho a jezdi. I pr blbý rohlíky vedle do krámu,každá zkušenost-dobrá zkušenost ![]()
Tak jsem jela nakonec busem, jsem si netroufla takto napoprvé. Musím počkat, až někdo pohlídá malýho a budu moct jet sama ![]()
Bohužel je maminka zrovna nemocná a nějak se jí to táhne, jinak mám slíbené hlídání od ní.
Berry, přes ručku se moc rozjíždět neumím, teď jsem se to učila přešlápnout a jet, to mi šlo v pohodě, ale s tím benzínem mám přece jenom strach. A v tom úzkým prljezdu, se bojím, abych se tam nějak nešprajcla
![]()
Vím, že musím jezdit a jezdit, jako 13. už potřebuju jet, muž bude pryč a musím odvézt a přivézt dítě ze školky, to už se mi busem fakt nechce ![]()
Akorát jsem doufala, že začnu jezdit už teď o víkendu, normálně za světla a s míň hustým provozem, takto budu moct až když se vrátí muž z práce.
Glady to já taky neuměla! No maximálně ti trochu zařve motor a příště přidáš plyn lehčeji,nic na tom není,všechno je jednou poprvé ![]()
Heledˇjá sice nehodu jako takovou neměla,ale parkovala jsem už taky o barák,
nebo několikrát jsem neodhadla vzdálenost a najela rovnou do betonu v domění,že mám ještě prostor,nebo zadkem do lampy,ktteroužto jsem neviděla … ![]()
Ten můj je profesí řidič a co mu se už podařilo udělat za nehody,to i mně zůstává rozum stát ![]()
No vidíš školka-super věc do začátku,až se budeš cítít,dej něco víc a časem z tebe bude dračice. Držím pěsti ![]()
Gladys, zapamatuj si jedno pravidlo: „Jak to chcípá, zmáčkni spojku“.
S tím si vystačíš pro spoustu krizovek.
Kdyby mi to někdo řekl hned v autoškole, ušetřila bych si spoustu nervů.
A benzín je svižnější než nafťák, z mého pohledu, lepší. Ale to je věc vkusu a zvyku.
Já v autoškole jezdila nafťákem.. doma jsme měli benzíňák.. udělala jsem autoškolu, a asi týden jsem v tom našem zkoušela jezdit, jenže pak mi to v křižovatce, která byla trochu do kopce 4× chcíplo. Naštvala jsem se a celý 3 roky jsem za volant nesedla.
Pak si táta koupil nový auto.. K mému štěstí nafťáka
Nijak jsem nad tím ani nepřemýšlela, a ten den, co ho přivezl jsem sedla za volant. A uplně v pohodě.. Teď jezdím naprosto bez problémů. I když radši při nakupování zaparkuju vzadu, než abych se vepředu cpala mezi dvě auta
Holt mám asi nějakou osobní antipatii všemu co jezdí na benzín
![]()