Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
14.6.06 21:03

Kšíry - v pátek jedeme do Lípy, tak se zeptám v krámě, kde jsem kupovala kočár, jestli je tam prodávají. Tam by mi mohli poradit, jaký koupit. Bude to jen na pár týdnů, než přesedláme do sporťáku. Barča zatím nesedí, takže vozíme v hlubokým. Zkoušela jsem ji dát na břicho, hlavou jako z boudy, aby viděla ven a je z toho nadšená. Kouká, co se kde děje. Akorát musím na tom našem tankodromu, co se mu říká silnice, dávat pozor, abych ji drncáním nevyrazila zuby. :?

Pití - tak koukám, že nejsem jediná, komu dítko nechce pít. No, budeme to nějak zkoušet. Taky mám hrůzu z toho - jak psala Xenie - že budu muset každou chvíli vytahovat kozu. 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.06 21:48

xeniej - gratulace k mírám :D ! My jdeme zítra, tak pak taky písnu.
Odhaduji ho tak k 10kg, a 75-76cm.

MÁM ŠVESTKY od Sunárku !!! Ještě jednou díky, Lamargarito, za tip! Byli jsme se projít do Rossmanna na Moskevskou. Shrábla jsem je všechny :oops: :lol: . Tak máme na chvíli vyhráno nad zácpou :D .

Jo, a v Droxi jsem koupila latex dudlik kytičku Kopretina bez kroužku. Sice červený, ale čert to vem, má to do postýlky. Byla jsem nadšená, než jsem je (vzala jsem rovnou dva, byly po 12,–) doma rozbalila… Stačí ten dudlik lehce zmáčknout dvěma prsty a ten čudlik veprostřed normálně vylítne 8O :evil: :evil: :! To by asi být nemělo, že ?!? Dyť to proboha musí mít snad nějakou atestaci, ne?!?
Teda sice tam píšou atestovaný výrobek, ITC Zlín, CCZ 224, ale přesto jsem se rozhodla, že to pošlu na ČOIku ! Je to od ňáký neznámý firmy NOBY-Nový Bydžov. NEKUPUJTE!

Adélku přivezou naši zítra, už se mi po ní stýská. Ale utekl ten týden jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.6.06 23:02

Ahoj, jsem bez toho svého notebooku, takže jen takhle jednou děnně narychlo… :cry: :cry: :cry:

Lamargarito - dneska jsem absolvovala tu samou štreku jako s tebou - hezky z Národní až na Pankrác. Akorát, že v tom vedru to bylo nic moc. Už jsem málem nevydržela a tesně před cílem jsem si musela dát pivko :lol:

Pití - Tak Ivan se mi v těch vedrech pěkně rozpil - dneska vycucnul 250ml flašku jak nic. A jak už jsem někde psala - dávám mu vývar z jablíčka, tak to když tak taky zkuste - je to fakt dobrý.

Val - to jsem ráda, že je švagrovi líp. Držíme všichni palce, ať to dopadne co nejlíp.

Oblékání - taky to máte teď tak težký??? Ivan už ani chvilinku nevydrží na zádech. Okamžitě si sedá nebo klečí a startuje pryč. Já vždycky s plínou klušu za ním. Oblékám ho zá:,–(ně v sedě. Teď už chápu ty řeči o chobotnici.....ale je to fakt strašný - čekám, kdy mi tu plínu pročůrá, protože prostě nejsem schopná ji dát pořádně :cry: :cry:

Jinak Ivan už leze jako tryskomyš. Dneska si to neomylně zamířil ke schodům - málem jsem ho nedoběhla a zachránila na poslední chvíli.....musíme už ty zábrany namontovat, nebo mi ještě chloustne ze schodů. Ale je to sranda, jak to dítě dokáže rychle lézt :wink:
Byla jsem večer u manži v práci a pustili jsme ho na chodbu - okamžitě ji přeběhl a vlezl někomu cizímu do kanceláře :oops:

Krosnička - Lamargarito;myslím, že když si koupíš kteroukoliv z těch, o kterých jsme tady mluvili, neprohloupíš. Jinak k tomu oblékaní, jak psala Dalif - já ho do krosničky oblékám v podstatě stejně, jako do kočárku. Zatím vždycky, když jsme šli, tak nebylo úplně nejtepleji a měl bodíčko, punčocháče, triko s dl. rukávem a šusťákovou soupravu. Na nohy mám takový docela hodně teplé capáčky a dvakrát jsem mu dala i rukavičky. Ale zase bych to nijak nepřeháněla. Fakt si myslím, že podobně jako do toho kočárku.

Golfky Peg Perego - tak jsem si je dneska přivezla. Na první pohled vypadají velice dobře. Zítra poprvé vyrazíme, tak napíšu dojmy. Bohužel nedám fotku, protože ji na tenhle notebook nestáhnu. Ale třeba mi ten můj v ACERU (Lamargarito - přimluv se) opraví :wink:

Mějte se krásně a přeji dobrou noc
carsa

PS: dneska jsme se domluvili, že 12.8. 2006 bude svatba. Sice ještě nevím, co všechno to obnáší, ale snad se mi nějak podaří to zorganizovat. Alespoň se na mě nebudou všude divně dívat, že se jmenuju jinak, než moje dítě :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
120
14.6.06 23:30

carsa - Gratuluju! Škoda, že se ten den zrovna vracíme z dovči, jinak bych se ti vetřela na čumendu na obřad :lol: :lol: :lol: !
Hodně štěstí, ať to vám to vyjde!!!
Co to obnáší? No vesměs nic moc - objednání termínu, šaty, dorty, zákusky, přání, nervy, peníze, svědky, auta, seznam hostů, kytky, mašle, pentle, něco novýho, něco půjčenýho, něco modrýho, prstýnky, hostinu/y, občanky, zase peníze, myrthy.....atd.atd. Nebudete mít lepší, když se necháte oddat jen tak v šusťákovkách na nějakým vrcholku hory? Oba jste horalové, málokdo k vám tam vyleze, tak byste ušetřili… :lol: :lol: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.06 07:53

Všechno nejlepší Vítkovi k svátku !
http://www.gify.nou.cz/…ubory/66.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.6.06 08:43

teda Carso - gratulujeme !!!!
segra se vdava ted v pulce cervence…je to behani…kdyz jsem se pripravovala ja, Martin se zhrozil kolik je to priprav kvuli jedinemu dni… :oops: My meli hlavne problem- velke pribuzenstvo- toz 70lidi a to bylo bez bratranku a sestrenic,kt.jsou provdani prozeneni a mej deti. Ted segra bude zvat i bratr.a sestrenky - 90lidi a to z partnerovy strany nejakych 20.
pak to foceni, organizace…no Martin poznamenal ze svatba se dela pro pribuzne a ne pro nas…ale to asi zalezi jak si to kdo zorganizuje.

kazdopadne pockej az poznas zivot vdane zenske ;)

SYRDO- dekujem za prani k svatku, Vitek ho jako obvykle nemoh dospat,
takze od 5h,ale neco ho boli, furt brecel,pit nechtel,lezet nechtel, chovat nechtel,spat chtel,ale neslo mu to zabrat. ted spi na balkone- uz hodku…no nestacim to dopsat,uz je vzhuru.
ma takove cervene skvrnky na rticich, jakoby si kousal rty nebo co, ale proc jak ? fakt nevim, teplotu nemel, dnes plavani. musim jit.

napisu vic pozdejc. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.6.06 08:48

OBLIKANI- do krosnicky- no on mel jen bodicko s dlouhym rukavem, mikinu a kalhoty-teplaky vyteplene a ponozky… kdyz my jezdime hlubokym kocarem a tam je vazne teplejc a netahne, takze sustakovku nenosi,ale az koupim sportak !!! uz mu koupila nadhernou sustakovou bundu,vevnitr bavlna, nahore sustak…mame i sustak.soupravu co jsme dostali ale to je asi od vientamcu, pac tak uzkej pas a dlouhy nohavice, to je pro nejakeho baletaka a rozhodne ne pro chlapa jako Vitek 8O

LAMARG- s tou cenou krosnicky jsem se teda spletla, myslela ze tisic neco a ono to skoro 2 tisice.

PITI- zkusim to z jablicka, pac Vitek fakt pije malo. no ale dnes v plavani si trebas pod vodou lokne :oops: ;)

ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.6.06 08:48

Syrda :
Letim---žere plíny Koulející očima .

teda Ty mu chudackovi ani nedas najist ??? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.6.06 10:27

Vítkovi vše nejlepší k svátku !

Carsa - gratulace !!! no jako bychom se o tom nedávno nebavili :wink: no my zařizovali svatbu skoro 3/4 roku dopředu, ale bylo to daný tím, že jsme ji chtěl imít v zahradě vládné vili v Pisárkách…

tak enjen sudy, už i couvá a je hooodně rychlý, demontoval mi hifinu a už vytaháhl i kazety a rve z toho CD…pomooooooooooooooooooc, běžím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.06 15:40

dalif - trápim ho hlady :lol: :lol: :lol: ! ..... neboj, on se nenechá, dost nahlas dá vědět, kdy má hlad :wink::lol:

V 10h ráno jsme vyjeli, teď jsme se vrátili 8O .

Tak: 9100g, 74cm, hlava 43,5cm. Jsem měla velký voči 8O :lol: .

Po MUDr. jsme byli na Barče na Strašnický - trhy, akce, spíš taková vetešárna, přesto 700,– v háji :cry: .

Pak v Droxi reklamovat dudlik, co na to řeknou. Tak mi vrátila 12,– :roll: a prý, že tomu výrobci zavolá (to určitě). Vůbec mě nepochopila, že chci vyjádření od výrobce. Ale jsem nehádavej typ a jelikož mám ještě jeden exemplář toho šmejda, sesmolenej dopis na ČOI, tak jsem šla pryč.
Ukazovala jsem to i MUDr., tak se docela zděsila.

Poté u Alberta pro ovoce (300,– 8O ). Hrůza, jak se to kutálí!

Malej už tu kňourá, rve mi šňůru od PC ze zásuvky (asi abych toho nechala a věnovala se mu), jdu mu nastrouhat ovoce.

TAk zatím.....letím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.6.06 16:22

svatba - já si myslím, že to až takový rozdíl nebude, my spolu 2 roky bydleli a pak se vzali a už jsme spolu další 4 roky, toto letí, toto letí…pro mě to byl asi větší pocit zázemí, protože já jinak vlastně pořádně nikoho nemám, takže tak. Myslím, že za naše manželství zatím tři radikální řezy: koupení bytu+hypotéka ( to byl teda mazec na 3/4roku běhání), pak stěhování do Prahy, taky věc a synátor ! :D No, ten má asi 100% prvenství v životních změnách 8)

Syrda - gratulace k mírám !!! Kluk jak má být, žádné dlouhé nohy, které se do ničeho nevejdou… :wink: mně ten kluk furt ze všeho vyrůstá, už valíme vel.86

Dalif - jak se jmenoval ten kšeft s těma dobrýma cenama? to je Minoritská ne ? a ten kostel-pasáž? jsem tam poslala Ivu s Ráchelkou a nějak jsem nebyla schopna ze sebe dostat, kde to tam je.....prosím, prosím doplň mě

Tedýsek má dneska neuvěřitelné energie a to předesílám, že jsme přes celé poledne byli venku ( cca 32-35C), vedro nevedro, doma mi začal i covat dozadu na kolenách, prostě ze DNE na DEN je z něho taková potvooora vlezlá, že já ho skoro nepoznávám, čím tepleji, tím víc energie, nebude ten kluk po mně ???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.6.06 16:25

Jsem ho teď byla skouknout jak hezyk spinká a on spí NA KOLENOU :lol: :lol: :lol: tak se mu to zalíbilo, nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.6.06 20:06

Všechno nejlepší Vítkovi k výročí! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

Carsa - velká gratulace k životnímu rozhodnutí! Přípravy určitě nějaké jsou, ale dá se to zvládnout. Musí, nic jiného nezbývá :lol: .

Tak a co jsem to všechno chtěla … Úzký pas - příjde mi, že všechny kalhoty/kraťasy v pase na gumu jsou neuvěřitelně uzoučký :?: . Dneska jsem Pepíkovi jedny dala, ale vůbec se mi to nezdá, mám pocit, že ho to musí škrtit. A já mu tak chci dopřát pohodlí! :)
Míry - minulý pátek prohlídka s pigárem (v půlce „bolestivé procedury“ si toho všimnul, tak se ozval, ale šel utišit :wink: ) - 9,25 kg a 71 cm
Ovoce - dáváte už i syrový? Já jsem ho teda Pepíkovi začala dávat teprve nedávno, jablko zatím dusím. Jo, s tím banánem mu to pěkně šmakuje - vůbec nic mi nenechá :( .
Pití - já se tak bojím mu to dát z lahvičky, aby se mi neodstavil a přitom by to asi bylo nejjednoduší, to by snad pochopil, jak to sát, když to má podobnej tvar :wink: , tak ho mořím s tím hrnkem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.6.06 21:28

Franeza - když se Barča narodila, dostala od známých takový pěkný kalhoty. Akorát byly v pase tak úzký, že je měla jednou na sobě. Fakt nechápu, proč to takhle vyráběj. Když má dítě plínu a punčocháče, tak je jasný, že na něj ty kalhoty prostě nenarvu a nenarvu. :lol:

Dneska jsem si nostalgicky zavzpomínala, že přesně před 8 lety jsem nastoupila do svý první a zatím poslední práce. To mi nebylo ještě ani 18. Ach jo, kde ty časy jsou. :lol:

Barča mi kupodivu usnula už v 19 hod. Jsem za to fakt ráda, děsně mě totiž celý večer bolí hlava.

Zítra jdu shánět ty kšíry, protože takhle už se nedá jezdit. Bojím se, že mi malá vystoupí za jízdy. 8O

Pití - dneska zkoušel taťka dávat Barče napít z flašky. Sice jí hlavně kousala, něco snad ale vypila. Zkusím to s ní já a ani si necucne. Můra jedna! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
15.6.06 22:37

Ahoj, tak zase takhle navečer a narychlo.

Golfky - první dojmy: Ivanovi se líbí strašně moc. Mamince trochu méně. +: může v nich sedět, což je jeho nejoblíenější poloha a mají na to velice dobře vymyšlené kšíry. Opěrátko má asi 5 poloh od pravého úhlu až po leh. Boudička se dá stáhnout až skoro dolů. Tzn., když leží - v podstatě se celý zakryje a nesvítí na něj. Podnožník má 3 polohy. Opravdu lehké a dají se v pohodě ovládat jednou rukou. A celkově velice dobře ovladatelné - rozchod kol malý - vešla jsem se i mezi regály :lol: :lol: Po složení maliké - v kufru auta skoro nic nezaberou. I košík pod kočárkem na golfky nezvykle velký. Nastavovací délka rukojeti. A v neposlední řadě i vzhled - jsou fakt moc pěkný.

• : Když je tlačím, občas kopnu do koleček. Myslím, že bych využila ještě trochu delší madla … a to nesem nijak vysoká. Nepřejdu terénní nerovnosti, které jsem s hlubokým s nafukovacími koly v pohodě zvládla, ale to je asi u všech golfáčů.
    Celkově ale musím říct, že jsem spokojená. Akorát jsem nějak zepomněla objednat taky tašku na madlo :cry: :cry: . Zítra se v tom obchodě stavím a snad ji budou mít.

Taky jsem dneska koupila jídelní židličku. Nakonec mám tu z IKEY. Akorát nám pasuje ke stolu a myslím, že budu spokojená…taky konečně toho žrouta nebudu krmit na klíně :lol: :lol:

Oblečení - prosím, všechno, co má úzký pas a dlouhé nohavice k nám!!!!! Já mám přesně opačný problém. Všechno na něm plandá a nohavice jsou krátké. Kalhoty nosíme pouze 80, ale zase je nevýhoda, že jsou moc široké.

Svatba - ale u nás to bude takové decentní. Myslím, že po třicítce a s dítětem bych v bílém s věncem na hlavě opravdu vypadla nepatřičně :lol: :lol: :lol: . Problém je ale v tom, že se sjedou lidi docela z daleka. Dokonce přijede Danův tatínek z Bulharska. Tudíž musíme zařídít nějaký penzión, kde nám jednak dají najíst a jednak tam všichni budeme moci přespat… a tohle vidím jako kámen úrazu......ano, Syrdo, máš pravdu; Dan by si to představoval někde na horách, kde bychom mezi obřadem a obědem stihli ještě výšlap na vrchol :lol: .

Jinak si myslím, že se u nás nic nezmění. Všechno, co lidi běžně pořízují v manželství (byt…hypotéka…dítě :lol: :lol: ) už jaksi máme a žijeme spolu taky docela dlouho…tak asi jenom to společné zdanění :lol: :lol: :lol:

Pití - Franezo - neboj se mu dát i z lahvičky. Já takhle kombinuju kojení a UM z lahvičky od jeho 3-měsíců a naprosto v pohodě. Čaj teď už ale dávám z pítka a za chvíli to zkusím přímo z hrníčku…ať se chlapec učí.

Lamargarita - mně Ivan taky dneska dopoledne spal na kolínkách…asi aby byl po prouzení hned připraven vystartovat :wink:

Mějte se krásně a dobrou noc,
carsa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital